Страница 54 от 97 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Аз досега не съм срещал някакъв видео плеър, който да има видео вход. Само изходи. Това, което търсиш се среща в аудио/видео ресийвър или специални външни ъпскелери.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    аз съм със следния проблем:
    до сега бях с ХР и като пуснех някой филм си излизаше на телевизора без значение на монитора дали е филма или работя с някоя програма. Преди четри дни си инсталирах Win7 на български (незнам защо) и немога да се справя с настройките. Стигам до момент каквото се вижда на монитора това и на тв-то, но не ме устройва тъй като не мога да работая на компютъра и едновременно с това дъщеря ми да си гледа филмчета на телевизора.
    Етоги и настройките които са в момента:

Дисплей: 1/2 няколко монитора
    Разделителна способност: 1024/768
    Посока: пейзажно
    Множество дисплеи: Дублирай тези дисплеи

Като за основен дисплей ползвам монитора.
    Ако някой е изпадал в такава ситуация или просто може да се справи с проблема, нека да драсне няколко реда.

Благодаря предварително

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от IMagic
    Здравейте,
    аз съм със следния проблем:
    до сега бях с ХР и като пуснех някой филм си излизаше на телевизора без значение на монитора дали е филма или работя с някоя програма. Преди четри дни си инсталирах Win7 на български (незнам защо) и немога да се справя с настройките. Стигам до момент каквото се вижда на монитора това и на тв-то, но не ме устройва тъй като не мога да работая на компютъра и едновременно с това дъщеря ми да си гледа филмчета на телевизора.
    Етоги и настройките които са в момента:

Дисплей: 1/2 няколко монитора
    Разделителна способност: 1024/768
    Посока: пейзажно
    Множество дисплеи: Дублирай тези дисплеи

Като за основен дисплей ползвам монитора.
    Ако някой е изпадал в такава ситуация или просто може да се справи с проблема, нека да драсне няколко реда.

Благодаря предварително
    Използвай вместо дублирай-разширение за множество дисплей.... (разшери тези дисплеи)

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Използвай вместо дублирай-разширение за множество дисплей.... (разшери тези дисплеи)
    Опитвах но нестава нищо, вижда се само уолпейпъра даже и иконите ги няма.
    Не знам дали има нещо общо но преди бях с ХР 32-bit, а сега съм с Windows 7 64-bit

Благодаря ти за вниманието

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Премести прозореца с медия плеъра надясно и ще се появи на телевизора.

7. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Премести прозореца с медия плеъра надясно и ще се появи на телевизора.
    Благодаря ти

Малко е по-досадно отколкото при ХР, но важното е че, се получи

И все пак, ако има възможност нещо по настройките да се промени за да се получи - пиши ми пак, че по-този начин аз се справям, но-малката е на 4г. и като тръгне да си пуска филм, ще направи "мазало".
    Благодаря ти пак.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Здравейте може да се повтарям но да питам за последно: с каква честота да пусна от компютъра с карта Нвидия 9500 сигнал към Панасоник 42Г10Е при режим extended. Има 24, 50 и 60 Hz в настройките на Нвидия контролен панела (с резолюция 1920 * 1080) При последния филм който гледах (City.of.God.2002.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD) имах често размзване на цветовете за по няколко секунди, гледах го на 60 хц

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като пускаш филми го слагай на 24Hz, но и на 60 не би трябвало да усещаш голяма разлика. Това няма отношение към цветовете.
    За какво размазване говориш?

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, имам известен проблем с HDMI -> HDMI свързване на LCD SONY KDL32V5500K с компютъра ми с ATI RADEON HD 4670. Идеята ми беше да си настроя компа така, че да мога да гледам филми на LCD, но се с блъсках с проблем при клониране на образа от монитора на тв, се получава неприятно трептене на монитора ASUS VH 222. Според мен проблема е че работи на същата честота, като тв 60Hz. Може ли да се направи нещо за да се махне трептенето.
    ПП: А може ли да се настрои плеъра да пуска филма само на тв, а на компа да се работи без да се смущава видеовъзпроизвеждането.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не давай режим Clone, а Extended. Така хем ще може да гледаш нещо различно на монитора, а и също така да зададеш различни резолюции и честота.

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте. От няколко дни имам телевизор SAMSUNG PS-50B650 и когато го ползвам като монитор за компа на 60 херца се усеща трептене, а като смъкна на 50 херца се оправя, и другия ми по-голям проблем е, че когато на екрана се пусне бял фон яркостта сама се намалява и бялото става сиво, а не видях никаква настройка която да оправя нещата. Телевизора е свързан за компютъра през HDMI, ако има някакво значение.

Благодаря предварително.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте искам да ви попитам значи имам http://www.samsung.com/uk/consumer/t...l&tab=features искам да го свържа към PC-то видео картата ми е NVIDIA 8600 GT 256MB http://www.gigabyte.bg/images/produc...56h-zl_big.jpg доколкото разбрах ми трявба кабел HDMI (M) към DVI (М) за дигитално картина и хубаво качество обаче ще има ли звук освен картина този кабел ??! защото гледам отзад има порт за PC AUDIO и ако ми трябва кабел то какъв трябва да бъде ??!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от grond
    Здравейте. От няколко дни имам телевизор SAMSUNG PS-50B650 и когато го ползвам като монитор за компа на 60 херца се усеща трептене, а като смъкна на 50 херца се оправя, и другия ми по-голям проблем е, че когато на екрана се пусне бял фон яркостта сама се намалява и бялото става сиво, а не видях никаква настройка която да оправя нещата. Телевизора е свързан за компютъра през HDMI, ако има някакво значение.

Благодаря предварително.
    Не знам какво имаш предвид под "ползвам като монитор", но това не е много добра идея. Това е телевизор и то плазма, а не монитор.
    За проблема с белия фон виж да не си в Eco режим.
    Не е проблем да го връзваш към компютър, но само за да си пускаш филми, а не за работа, интернет и тн.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Освен опастността от прогаряне какви други вреди има да се ползва плазмата като монитор? Питам, защото го обмислям като вариант и се чудя какви точно са негативите.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Прогарянето не е чак толкова притеснително предвид факта, че и за 10 часа не може да прогори, но плазмата е телевизор, който е създаден за гледане на видео сигнал. При статичния образ не й е силата. Образа не е така рязък като на LCD монитор /телевизор. Не казвам, че не може да се ползва, но определено не е много удачно. Все пак един монитор струва 300 лева, а един телевизор 2000.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 54 от 97 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе