Страница 64 от 97 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2010

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Значи за кабела на HAMA DVI-D (single link) to HDMI 3 метров от Техномаркет за 32лв. Ще си свалям още филми и ще направя сравнение.
    Относно шума, да на повечето да не кажа и дори на сички нови заглавиа го има струвами се че не сам свикнал още с него но и това ще стане

Изтеглих си от сериата HD Moods - Aquarium на не рипнат BluRay плаинах го сас TotalMedia Theatre 3 картината беше смазваща.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Телевизора ми е свързан с HDMI кабел с компа.На тивито излиза надпис 1080pТова гаранция ли е че си е на тази резолюция?В режим clone съм,а монитора не поддържа 1920*1080.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Пусни го в режим extended и настрой на втория дисплей 1920х1080 резолюция.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте!
    Свързвам лаптоп Toshiba с Panasonic PV80P през VGA (защото лаптопът няма HDMI). Преди няколко месеца за последно го бях свързвал и всичко беше ок. Наскоро обаче опитах пак и останах разочарован. Картина няма, сменях драйвъри, какво ли не правих, даже и Windows преинсталирах (не само заради това) и няма. Най-странното е, че картина се появява когато има нещо на фулскрийн (Firefox или Access например), а като минимизирам прозореца и сигналът изчезва. Когато картина все пак се появи е много тъмна и на петна (светло-тъмно). Пробвах с различни кабели, все същото. С друг монитор лаптопът работи безпроблемно. Това ме навежда на мисълта, че проблемът е в телевизора (най-вероятно във VGA порта), но ми се иска да чуя някое експертно мнение.
    Благодаря предварително!

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нали си пуснал точно 1024х768?

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Нали си пуснал точно 1024х768?
    Да. Резолюция, честота, всичко е както трябва. Но като минимизирам - всичко изчезва. И подчертавам, че картината е много тъмна (не от настройките). Ако трябва и клипче ще направя.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Благодаря на lazarus за съвета,ама драйверите на гф 250 са такива,че и аз не знам как го пуснах на extended

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Кажете ако може да е от порта, за да го водя в сервиз докато е в гаранция. Проверил съм всички настройки, с 2 кабела и 2 компютъра пробвах и резултатът е един и същ.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Звучи като да е в порта.
    СЛожна задача, но май е за сервиза.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

n1GGaZ
    най-важното при HD качеството на филмите и изобщо е именно този пикселов шум в картината.
    Без него да гледаш гладка и мека бозева HD картинка си е пълна загуба на време и няма смисъл да минаваш по нагоре от PAL формата.

13. Тук е от
    Feb 2010

здравейте.става вече почти месец се мъча е дин телевизор.PHILIHS 42PFL5624h/12 e верзан към ati radeon hd series 3800.при смяна на резолючията картината ту се появява ту изчезва.нестабилна е.използвал съм HDMI кабел.ако някой е имал такъв проблем нека да пише че вече нямам нерви
    мерси..

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

Поздрави и от мен.
    Имам и аз въпрос за връзването на Panasonic TX-P42G10 с компютъра ми през DVI. Проблемът е в резолюцията: мониторът DELL 22'' поддържа до 1680х1050, което излиза кофти на телевизора. Картата е NVIDIA FX1400 с два DVI изхода. Когато от менюто и се опитам да направя RESIZE на образа на ТВ получавам резолюзия 1824х1030. Не мога да я запазя обаче явно заради монитора. Има ли някакъв начин да настроя системата така че да мога едновременно да имам образ на монитора и на ТВ екрана?
    Благодаря предварително

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Много пъти е казвано, но да го припомня, в случая аз: Най-общо настройките на видеокартата са две: Extended Desktop, при която можеш да задаваш различни резолюции на монитора и ТВ и различни декстопи (лично за мен е по-неудобна, защото ако си пуснал плеър и искаш да го настройваш, трябва да гледаш какво става на телевизора (за гледане на филми трябва да се провлачи иконката на плеъра надясно, за да се появи на ТВ - екрана); и Clone - зададената резолюция и декстопа (картината) са еднакви (клонирани) за монитора и ТВ .

17. Тук е от
    Feb 2010

ето какво се получава на компа и какво се вижда на телевизора(снимка 1)
    П.С. какво е 1:1 пиксел мапинг и как да го коригирам това?от къде?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Тук е от
    Dec 2009

Как мога да отстраня едно досадно трептен ена телевизора в режим RGB? PC то е сварзано с телевизора с VGA кабел и като чели е нещто с опресняването , а съм на 1920x1080 60 hz?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 97 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе