Страница 57 от 97 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Голям проблем с DVI и VGA свързване!!!

а не, не действаше това...търсише сигнали но изписваше проблем в кабела

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

privet!imam maluk problem s moto lcd tv!
    do v4era si gledah film4eta ot laptopa na tv-to prez HDMI kabel!no sega kato go pusna i kartina ima na tv-to, a zvukut si ostava na laptopaPLs pomognete ako nqkoi znae!
    tv-to mi e 32LGLH5000

4. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

здравейте честита ви 2010 г
    в нас имам този лаптоп:
    http://laptop.bg/#/laptop/ACER/Extensa%205235/2671
    искам да го вържа към ЛСД ТВ-то ЛГ ЛХ4000 модел
    интересува ме тъйкато тъпият лаптоп няма нито dvi нито HDMI изход а само VGA
    колко струва един адаптер vga dvi да кажем:
    http://images.google.bg/images?hl=bg...ed=0CCQQsAQwAw
    или да взимам vga to vga ?
    но ако картината ще е по добра с dvi hdmi тъйкато имам такъв кабел само ми трябва адаптер vga dvi за да мога да използвам кабела

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Такъв адаптер, в смисъла в който ти трябва няма. Този адаптер е за друго. Телевизора приема само цифров сигнал през HDMI и няма как този адаптер да направи сигнала четим за телевизора. Ползвай VGA-VGA кабел.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Такъв адаптер, в смисъла в който ти трябва няма. Този адаптер е за друго. Телевизора приема само цифров сигнал през HDMI и няма как този адаптер да направи сигнала четим за телевизора. Ползвай VGA-VGA кабел.
    а с vga to vga ще мога ли да пусна даден хд филм 1080п или всмисъл като резолюция която подържа ЛСД ТВ-то пуснато от лаптопа
    картината при него ще е по лоша от картината при dvi to hdmi нали ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Човек ИМА си тема за целта!
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.0.html
    А и с тази информация която си дал само можем да гадаем - каква ти е видео картата? Какъв ти е монитора и как го свързваш! Как го свъзваш - при пуснати у-ва или при спрени и дали рестартираш компа след промяна на връзката!
    С какви драйвери си! Изобщо има доста изписано по въпроса! прочети и ако не можеш да се оправиш опиши точно проблема си! ВЪВ съответната тема!
    Човек темата си е точно тази в която аз пиша и тази която ти си посочил!
    Видео картата ми е ATI Radeon 9250Монитора ми е Acer AL 1730 и е свързан със DVI кабел
    Тв то е свързано с D-SUB кабел.И тв то и монитора много ясно че са свързани когато са изключени!
    Няма смисъл да рестартирам PC то защото смущението си го има и при изключен компютър!
    Смущението изчезва при два случая
    1.Когато изключа VGA кабела от тв то
    2.Когато изключа кабела на кабелната от техния цифров тунер който е свързан със скарт към тв то!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Галваничен разделител слагаш на кабелната и си готов,целият проблем е от нея.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    а с vga to vga ще мога ли да пусна даден хд филм 1080п или всмисъл като резолюция която подържа ЛСД ТВ-то пуснато от лаптопа
    картината при него ще е по лоша от картината при dvi to hdmi нали ?
    Ти си свържи компютъра с тоя кабел и си задай 1920х1080 пък дали ще тръгват филмите зависи от компютъра, а не телевизора.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Галваничен разделител слагаш на кабелната и си готов,целият проблем е от нея.
    Благодаря за отговора,още в понеделник ще им звънна да дойдат техниците

12. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте.Наскоро си купих нов компютър и реших да го свържа към ТВто със HDMI кабел /имам изходи на ТВ и PC/. Направих го но качеството не беше добро ... доста по лошо от връзка с D-SUB кабел.Питам каква е причината.Кабела не е от най - скъпите 1.5 за 16лв.Трябва ли да се правят настройки на компа ... видео карта /ATi HD4650 - http://www.jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=534636/ или някакви други...

13. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте имам поредния проблем с изгорели HDMI входове. Преди време ръчках повече докато свързвах pc-to с телевизора и явно аз съм причината ! Намерих решение като свързах компа чрез VGA входа, а и не бях напълно сигурен, че са изгорели, предположих, че кабелът е дал фира . Сега вече знам, че са входовете , защото днес си купих система за домашно кино и не ми тръгна картина през нито един от двата входа. Телевизора ми е Panasonik Viera TH-37PV70PA, а въпросът ми е: колко ще ми струва и къде да го закарам, тъй като съм от Плевен и не зная тук да има гаранционнен сервиз. Ако някой може да помогне ще съм мн благодарен !

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

jirko, отиди в ТМ Плевен и ги питай къде се намира сервиза им предполагам че е в същата сграда на магазина но се влиза през друг вход.

16. Тук е от
    Jan 2010

Ще проверя благодаря , само трябва да да дойдат работните дни )) А относно някаква цена някой да ли не може да каже нещо ориентировъчно, относно части и ремонт !

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

http://www.technomarket.bg/servizi.php
    Ет о ти адресите на оторизираните сервизи. Има и Плевен.
    Ако още е в гаранция се прави на ударен и кавай, че както са работили са спрели. Не споменавай за компютър.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2006

взех един VGA to VGA вързах лаптова към ТВ-то после правя една резолюция на лаптопа с която монитора на лаптова изключва и се пуска максималната резолюция на ЛСД-то 1080п но после няма just scan в менюто на тв-то и даже не е запълнен целият екран а и настроиките по картината са ми заключени
    имали начин да направя Just Scan

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 97 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе