а не, не действаше това...търсише сигнали но изписваше проблем в кабела
а не, не действаше това...търсише сигнали но изписваше проблем в кабела
privet!imam maluk problem s moto lcd tv!
do v4era si gledah film4eta ot laptopa na tv-to prez HDMI kabel!no sega kato go pusna i kartina ima na tv-to, a zvukut si ostava na laptopaPLs pomognete ako nqkoi znae!
tv-to mi e 32LGLH5000
здравейте честита ви 2010 г
в нас имам този лаптоп:
http://laptop.bg/#/laptop/ACER/Extensa%205235/2671
искам да го вържа към ЛСД ТВ-то ЛГ ЛХ4000 модел
интересува ме тъйкато тъпият лаптоп няма нито dvi нито HDMI изход а само VGA
колко струва един адаптер vga dvi да кажем:
http://images.google.bg/images?hl=bg...ed=0CCQQsAQwAw
или да взимам vga to vga ?
но ако картината ще е по добра с dvi hdmi тъйкато имам такъв кабел само ми трябва адаптер vga dvi за да мога да използвам кабела
Такъв адаптер, в смисъла в който ти трябва няма. Този адаптер е за друго. Телевизора приема само цифров сигнал през HDMI и няма как този адаптер да направи сигнала четим за телевизора. Ползвай VGA-VGA кабел.
а с vga to vga ще мога ли да пусна даден хд филм 1080п или всмисъл като резолюция която подържа ЛСД ТВ-то пуснато от лаптопаПървоначално публикувано от lazarus18
картината при него ще е по лоша от картината при dvi to hdmi нали ?
Човек темата си е точно тази в която аз пиша и тази която ти си посочил!Първоначално публикувано от elcos
Видео картата ми е ATI Radeon 9250Монитора ми е Acer AL 1730 и е свързан със DVI кабел
Тв то е свързано с D-SUB кабел.И тв то и монитора много ясно че са свързани когато са изключени!
Няма смисъл да рестартирам PC то защото смущението си го има и при изключен компютър!
Смущението изчезва при два случая
1.Когато изключа VGA кабела от тв то
2.Когато изключа кабела на кабелната от техния цифров тунер който е свързан със скарт към тв то!
Галваничен разделител слагаш на кабелната и си готов,целият проблем е от нея.
Ти си свържи компютъра с тоя кабел и си задай 1920х1080 пък дали ще тръгват филмите зависи от компютъра, а не телевизора.Първоначално публикувано от LilScrappy
Благодаря за отговора,още в понеделник ще им звънна да дойдат техницитеПървоначално публикувано от granity
Здравейте.Наскоро си купих нов компютър и реших да го свържа към ТВто със HDMI кабел /имам изходи на ТВ и PC/. Направих го но качеството не беше добро ... доста по лошо от връзка с D-SUB кабел.Питам каква е причината.Кабела не е от най - скъпите 1.5 за 16лв.Трябва ли да се правят настройки на компа ... видео карта /ATi HD4650 - http://www.jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=534636/ или някакви други...
Здравейте имам поредния проблем с изгорели HDMI входове. Преди време ръчках повече докато свързвах pc-to с телевизора и явно аз съм причината ! Намерих решение като свързах компа чрез VGA входа, а и не бях напълно сигурен, че са изгорели, предположих, че кабелът е дал фира . Сега вече знам, че са входовете , защото днес си купих система за домашно кино и не ми тръгна картина през нито един от двата входа. Телевизора ми е Panasonik Viera TH-37PV70PA, а въпросът ми е: колко ще ми струва и къде да го закарам, тъй като съм от Плевен и не зная тук да има гаранционнен сервиз. Ако някой може да помогне ще съм мн благодарен !
jirko, отиди в ТМ Плевен и ги питай къде се намира сервиза им предполагам че е в същата сграда на магазина но се влиза през друг вход.
Ще проверя благодаря , само трябва да да дойдат работните дни )) А относно някаква цена някой да ли не може да каже нещо ориентировъчно, относно части и ремонт !
http://www.technomarket.bg/servizi.php
Ет о ти адресите на оторизираните сервизи. Има и Плевен.
Ако още е в гаранция се прави на ударен и кавай, че както са работили са спрели. Не споменавай за компютър.
взех един VGA to VGA вързах лаптова към ТВ-то после правя една резолюция на лаптопа с която монитора на лаптова изключва и се пуска максималната резолюция на ЛСД-то 1080п но после няма just scan в менюто на тв-то и даже не е запълнен целият екран а и настроиките по картината са ми заключени
имали начин да направя Just Scan