Страница 58 от 97 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Лаптопите обикновено имат функционален бутон, с който да превключваш сигнала между екрана и телевизора - Fn+F7 примерно. Опитай така да сменяваш на кой екран да се показва образ.
    Пробвай да намерип някакви по-добри драйвери, които позволяват избор на две различни резолюции за двата екрана.
    При моя HD Ready телевизор и VGA кабел най-добрия образ беше при подаване на точно 1024х768. Тогава работи в режим 1:1 pixel mapping. Образа е деформиран по хоризонтала, но може да го оправяш като гледаш филми от самия плеър.
    Като човек загубил доста нерви с проблеми като твоите ще ти препоръчам да си вземеш един HD Плеър и да не се занимаваш с глупости. Подаваш си му 1080р сигнал на 24Hz и всичко ще работи както трябва.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2006

аз съм решил да взема една blu-ray система на самсунг оная 7.1 колоните
    и бая гледах четох и установих че най добре е да се минава на LED подсетка изживяванео при всичко ще е невероятно
    спрял съм се на б серията на самсунг и доколкото знам се гледат филми през усб-то и е отключена опцията за баране на настройките по картината повреме на гледане голям +
    ама няма да бързам те цените падат постоянно на тв-тата а и някоя доволно промоция може да има скоро за Б моделите

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нито тази ситема на Самсунг, нито който и да е телевизор с плеър ще ти свършат същата работа като един външен HD плеър за 190-250 лева.
    От LED подсветката /особено при 6-та серия/ също няма да получиш и грам повече изживяване в сравнение със сегашния ти телевизор.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2006

говорех за Б6000,7000,8000
    и знам за какво става въпрос нали бях си взел първо модела на самсунг 40А856 и сравнение със сегашният ми ЛХ4000 самсунга бие по качество на цветове картина и настройки лг-то даже вградените му настройки се вижда коренна разлика при всяка докато на лг-то вградените са с малка разлика да не кажа никаква
    и какви са тия плеяри дето четат mkv 1080п за такива пари я кажи някой модел да ги вида и също ли става през усб-то?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз съм се объркал, че имаш плазма Панасоник. В7000 и нагоре биват, но все още не си заслужават като цена/качество.
    Ако погледнеш подтемата в тоя раздел има теми за 3-4 плеъра - WDTV, WDTV Live, Diva, Xtreamer, Popcorn Hour И тн.

7. Тук е от
    Jan 2009

Варжа компа с телевизора както всеки път на телевизора ми излиза картината на работният плот,пускам си филма обаче тръгва филма със звук но без картина,иначе на монитора всичко си се вижда,а на телевизора ми зарежда плеара но без картина.До сега всичко ми е варвяло на шест но от както преинсталирах компа се появи този поблем.Някакав съвет за това

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от van_rei
    Варжа компа с телевизора както всеки път на телевизора ми излиза картината на работният плот,пускам си филма обаче тръгва филма със звук но без картина,иначе на монитора всичко си се вижда,а на телевизора ми зарежда плеара но без картина.До сега всичко ми е варвяло на шест но от както преинсталирах компа се появи този поблем.Някакав съвет за това
    Кой плеър ползваш и какви кодеци си инсталирал?

10. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Кой плеър ползваш и какви кодеци си инсталирал?
    Ползвам BS player pro 2.15,но опитах сащо и с windows media player 9 и класик,положението е едно и също.Какви кодеци са ми нужни че не знам какви са ми сложили тези дето ми преинсталираха компа.Кажи как се казват и ще ги драпна,та да видя ще се оравили!

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Ако ти показва черен екран на тв то ,а картината се вижда на монитора ти трябва да си оправиш настройките на видео картата.

12. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fujifen
    Ако ти показва черен екран на тв то ,а картината се вижда на монитора ти трябва да си оправиш настройките на видео картата.
    Щом пусна филма тръгват звукът и субтитлите,а екрана не е изцяло черен,авсе едно гледаш филм,но екрана на филма е тамно кафяв ,а мястото от горе и доло черно,абе все едно штом започва филма и още не се е появили началните кадри.Оф не знам обърнах настройките на видео картата на опаки и пак нищо!

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Щом пусна филма тръгват звукът и субтитлите,а екрана не е изцяло черен,авсе едно гледаш филм,но екрана на филма е тамно кафяв ,а мястото от горе и доло черно,абе все едно штом започва филма и още не се е появили началните кадри.Оф не знам обърнах настройките на видео картата на опаки и пак нищо!
    Задай за първичен монитор да ти е ТВ-то и тогава ще ти се измести видеото на ТВ-то... Проблема е в драйвера на видео картата ти! Незнам с каква видео карта си но ти предлагам да смениш драйвера и с по-нов или някой според модела който работи коректно...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Попаднах в друг форум на мнения ,че има проблем при сварзването на Ати видео карти с Телевизори чрез HDMI.
    Има ли хора с Ати-та вързани по този начин и имат ли проблеми ?

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Имам ати видео вързано на 37 инчов панел с DVI-HDMI,и не съм забелязал никакви проблеми при свързването.Плюс това от време на време го свързвам и на 32 пак без проблеми ,но ползвам омега драйверите и не съм се замислял може и заради тях да е.

17. Тук е от
    Jan 2010

От вчера сме с PANASONIC TX-L42S10E. Към него получихме и домашно кино панасоник. Обаче искам да си включа и лаптопа за да не свалям постоянно дискове за да го гледам на киното. Купихме необходимия кабел - VGA-VGA. Пуснахме го и сега трябва да направя някакви настройки, но не разбирам точно какви. Лаптопа е НР 6735s. Благодаря предварително.

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Само с тоя кабел няма да стане защото той е само за картината,ще ви трябва и още един по ,който да пуснете звука от лаптопа към киното.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 97 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе