Страница 63 от 97 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от kalin_as
    Оправих си проблема благодарение на един градски за което му БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!
    Сподели за останалите не се стискай...

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Привет! Сподели как си оправил проблема, защото аз се опитвам да го разреша от 3 месеца. Видеокартата е ATI 3470.

4. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от s_toshkov
    Разполагам с ASUS M51V series -добра машина , на мен ми върши перфектна работа
    Наскоро си купих LG - 32 LF 2510 ,LCD Full HD , естественно с лаптопа си взех и HDMI кабел . Още първият път като включих лаптопа към ТВ-то с HDMI кабела- всико си тръгна без проблеми - перфектна картина - каквото се вижда на екрана на лаптопа - това се вижда и на тв-то . Лошото беше , че след като изключа кабела от лаптопа , примигва и всики икони от екрана се променаха местата - подреждаха се лявата страна..
    Така добре до онзи ден - включвам HDMI кабела, включвам след това и от ТВ-то да вземе сигнал от HDMI слота - и НИЩО !!! Тв-то тръгва да се свързва ,но си остава един черен екран !

Почна голямо ровене в ATI CATALIS /не знам точно така ли се пише / - и в карайна сметка упях да изкарам само фона от десктопа на тв-то и то само в центъра обиколен от сив фон...., след това успях и да намеря от къде се прави "clone display " - е така става всичко си е ОК , но трябва всеки път да ровичкам из ATI CATALIS и да насторйвам clone display ????При всяко изключване на HDMI кабела тези настойки се губят , зашо така????

Имам и друго 19 TV LCD Philips - при него само включвам HDMI кабела и си тръгва , само си разпознава и се вижда целият десктоп с иконите 1:1 каквото си е на лаптопа- това и на тв-то !

Преинсталирах драиверите на ATI картата - същата работа - проблема с 32 инчовият телевизор си остава .

Как преди само си включвах кабела и всико си тръгваше а сега нестава?Нещо по карта ли не е добре , пнякога като се опитвам да вляза в ATI CATALIS не ми се задесйтва , трабва да рестартирам и след рестарта тогава отварям настройките в ATI CATALIS и т.н. и т.н.

Защо след като му дам "clone display" не го запомня и всеки път трябва да го повтарям.....Къде ли не рових из тези настройки - не става и не става

дайте съвет , Моля ВИ

Благодаря предварително

ПП: на лаптопа съм с ХР
    И аз съм с ATI 3470

5. Тук е от
    Jan 2010

Помагайте, лаптопа е с видео карта GMA x 3100 и има само VGA изход а LCD-то (L42U10E) няма такъв! Дали има преход VGA-HDMI и ако има дали е добре да го свържа така!?!

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има такъв преходник , но по-правилно е да се каже конвертор , но цената няма да ти хареса !

http://sewelldirect.com/articles/vga-to-hdmi.aspx !

Примерно може да се използва това : http://sewelldirect.com/popups/image...4-06&offPage=1 и един кабел за звука !

7. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Това, което се разбира обичайно под "преходник" няма как да има - VGA изкарва аналогов сигнал, а HDMI е цифров вход. Има разни конвертори, но те са бая скъпи (гледам в dealextreme цени от порядъка на 50 долара), не знам доколко добър е резултата. Предполагам, че подобни пари са и разни USB видео карти, отново не знам доколко добър резултат ще получиш.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма такъв преходник, а и да има нищо няма да постигнеш. Сигнала през VGA е аналогов, а през HDMI цифров.
    Общо взето няма как да стане това което искаш. Да беше помислил като купуваш. За 50 лв повече се продава модела 42S10, който има и VGA вход.
    Виж дали го има наличен и го смени докато е време. Другия вариант да инвестираш в нов компютър.

10. Тук е от
    Jan 2010

Здр имам проблем при свървзането на samsung 42 (не съм сиг точно за модела защото не е в нас) с лаптоп packard bell s nvidia GeForce G105M.Като го свържа с хдми-хдми ми излиза картина звук... но екрана е одрязан пробвах някакви реслолуции но не стана.. дане трябва да видя за по нови дривери в нета или... някакви идеи?!?!
    Притеснява ме това че може да не подържа такава ресолуция и това да е на макс разгънато :S

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нещо не си направил настройките както трябва от Nvidia контрол панела . Може и по-нови драйвери да ти трябват , но все пак няма да е лошо да се знае и модела на ТВ-то и на лаптопа !

12. Тук е от
    Jan 2010

лаптопа е packard bell easynote f2365 а ТВ-то натй мн ми прилича на това и като характеристики и кат външен вид http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027212

13. Тук е от
    Feb 2010

Здравеите.

От доста време четох из форума има доста полезна и интересна информация, но имам един проблем и реших да попитам да него.
    Купих си Samsung LE-32W650 AA01 матрица от техномаркет и кабел на HAMA Dvi-D (Single Link) to HDMI 3 метров.

Проблема е следниа като го свързвам кам PC:
    CPU: - Core 2 Duo E8400 (3GHz, 6MB, 1333MHz)
    RAM: - 4 gb
    GPU: - Nvidia 8800GT

И като си пусна някои HD rip и се появяват така наречените Digital noise and film grain или артефакти, пробвах дори с Blu-Ray от компа и пак сащия проблем няма разминаване на картина или забавяне четох каде ли не калибрирах го почти сичко пробвах но без успех.

Някакви идеи да имате аз мисля да пробвам с нов кабел Dvi-D (dual Link) to HDMI.
    Plz. HELP

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако наистина виждаш film grain или digital noise, то значи всичко е наред. Така е заснет филма и идеята е да го виждаш. Досега просто не си го виждал заради по-малкия екран и ниската резолюция.

16. Тук е от
    Feb 2010

Мерси за барзият отговор.

Четох из из интернет за добавянето на Film Grain and Digital Noise, Вчера си свалих Трансформерс 720р x264 и на по светлите моменти направо дразни леко свалих и едно аниме да пробвам там ситуацията е съвсем друга нямаше Film Grain and Digital Noise картината беше изчистена, исками се и трансформерс да гледам така но уви

Значи няма нужда да пробвам с нов кабел DVI-D (dual link) то HDMI за по добра картина.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Колко пари даде за този кабел на Хама? Аз имах проблеми с евтин кабел на Хама, но при теб не е ясно още дали има проблем с кабела. Свали си повече филми и направи сравнение.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ето ти снимка от оригиналния Блу-рей:
    http://www.imagebam.com/image/fa004854412208

както виждаш шума си го има. Режисьора е преценил, че така е по-добре и го оставил. Ако не ти харесва просто сваляш DVDRip по 700МВ и няма да го виждаш.
    Така е и на много други филми и според мен е по-реалистично.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 97 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе