Страница 71 от 97 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Да, много хора не ги изключват и така пъхат/вадят кабели. Всичко е наред докато не им изгори нещо. И аз моя телефон редовно го изпускам и още си работи ама поне не го правя умишлено.
    Ти си прецени дали 10-15 сек. са толкова фатални за теб за да рискуваш повреда, пък била тя и веднъж на 200-300 пъти.
    Ако ползваш обикновена /аналогова/ кабелна, качеството ще се подобри значително. Един път от минаването на цифрова иотделно от приемането й направо от телевизора без допълнителни /аналогови/ устройства.
    lazarus18,благодаря за бързия отговор.А за кабела някакъв съвет ???

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Просто не взимай от най-етините. Гледай да има здрава изработка. ВИж примерно от по-скъпите HAMA.

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Как, ако си на обикновена кабеларка с модул! Цифрова ли е? @lazarus18 правилно ти го е описал!
    Ако си на аналогова кабеларка за 15 лв. слагаш един галваничен разделител и не се налага вадене на кабела. Какво те притеснява във ваденето и включването на HDMI. Слагаш го веднъж и това е. Нали няма да го пъхаш и вадиш по няколко пъти на ден!?!
    Ако си на аналогова кабеларка и мислиш да оставаш на нея помисли за плазма от същия клас!
    Да, всичката техника в един разклонител!

5. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Как, ако си на обикновена кабеларка с модул! Цифрова ли е? @lazarus18 правилно ти го е описал!
    Ако си на аналогова кабеларка за 15 лв. слагаш един галваничен разделител и не се налага вадене на кабела. Какво те притеснява във ваденето и включването на HDMI. Слагаш го веднъж и това е. Нали няма да го пъхаш и вадиш по няколко пъти на ден!?!
    Ако си на аналогова кабеларка и мислиш да оставаш на нея помисли за плазма от същия клас!
    Да, всичката техника в един разклонител!
    Колега, поставянето/изваждането на кабела е неизбежно.Телевизора ще е на секцията,компютъра на масата - кабелът се пада на пътя м/у вратата на стаята и вратата на терасата, sorry.А за кабелната нещо не те разбрах - lazarus18 писа че може от аналогова с СА модул (поне аз така го разбрах).

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Разбирам те за кабела. Аз лично спирам и изваждам, но почти съм сигурен че има и аланог. Преди практикувах така и съм нямал проблеми. Всички се презастраховат и изключват преди да дръпнат HDMI. Аз само давам на драйвера на видеото Disable, тоест спира да подава сигнал към ТВ. При това положение дърпах кабела. Не съм имал проблеми, макар вече да изключвам всичко и тогава да вадя кабела. Въпроса е дали като се даде Disable, на втория канал на видеокартата(ТВ изхода), спира сигнала нацяло. Ако е така не би трябвало да има проблеми вече да се вади HDMI!

Според мен логиката е да не е пуснат сигнал, докато свързваш или разкачваш HDMI.
    Дали ще го направиш, като изключиш уредите или спреш сигнала от драйвера , май е еднакво.....!!! Не гарантирам!

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

A защо въобще, разкачвате кабела? Давате Disable на HDMI изхода и толкова.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз мисля, че проблема е по-скоро електрически. Ти като спреш сигнала те реално пак са свързани. Виж някой път на тъмно как излизат искри като включваш кабела.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Според мен, опасността да ви изгори някой вход е по-голяма, ако всеки път закачвате и разкачвате кабела. Искри излизат, знам. Точно затова, вече не правя споменатите операции повече.

11. Тук е от
    Nov 2005

Преинсталирах KMP - пак няма субтитри на ТВ.
    Много ме е яд. Препоръчайте някой плеяр, че ме хванаха лудите.
    Картината е страхотна, но без субтитри се обезмисля цялата операция.
    Разместих хола да скъся кабела от 15 на 5 метра, и изчетох цялата тема и
    сега плеяра ме дъни (в къщи ми се смеят вече).

12. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Новата инсталация на плеъра е възможно да е препокрила старите настройки. Писах ти да натиснеш бутончето "Нулиране на настройките".
    Коя е версията на KM. Най-новата до колкото знам е 2.9.4.1436!!!
    Защо не ползваш MPCHC= плеъра си е супер! Не е шарени като KM, но се представя по добре като натоварване на системата!
    Виж тук какво пишат!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от maxo
    Много ме е яд. Препоръчайте някой плеяр, че ме хванаха лудите.
    сега плеяра ме дъни (в къщи ми се смеят вече).
    Защо не пробваш с медия плеър класик, търси k-lite codec pack, върви всичко каквото му пуснеш и субтитри.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Новата инсталация на плеъра е възможно да е препокрила старите настройки. Писах ти да натиснеш бутончето "Нулиране на настройките".
    Коя е версията на KM. Най-новата до колкото знам е 2.9.4.1436!!!
    Защо не ползваш MPCHC= плеъра си е супер! Не е шарени като KM, но се представя по добре като натоварване на системата!
    Виж тук какво пишат!
    Благодаря ти, че пак се опитваш да ми помогнеш. Нулирах настройките няколко пъти - без успех. С версия 1435 съм. Ползвах МРС-НС, но му настроих DXVA и престана да се отваря на ТВ. Изтрих го до дъно и пуснах Регсюрприм Про. Ще му направя чиста инсталация - без СССР и кодек пакове. Дано се получи. Това съм го чел, но ефект при мен няма. Субтитри не се показват при никаква настройка.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

не знам новите версии на catalyst как са, но едно време като връзвах кинескопа и имах същия проблем като твоя. Имаше опция на theater mode - или трябваше да се зададе да показва стандарт на 2рия дисплей, или same on all и субтитрите излизаха.
    http://hardwarebg.com/forum/attachme...1&d=1268663756 нещо като на тоя скрийн беше, само че там, където пише in theater mode(fullscreen), трябва да е same on all или standart.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Maxo, ползвам си MPC-HC с включен DXVA и си се виждаше перфектно на тв-то. Пак ти казвам - разкарай всичко инсталирано и сложи K-lite codec pack Standart без да буташ каквито и да е настройки. Той си върви с най-новия MPC-HC.

18. Тук е от
    Nov 2005

Благодаря на всички!
    Инсталирах по-стара версия на КМР - 1428 - субтитрите се появиха в кадър.
    Само не разбрах защо по-новите версии не вадят суб на ТВ?
    Или е възможно да съм бутнал някоя настройка и въпреки че натисках нееднократно НУЛИРАНЕ НА НАСТ.
    при изтриване не съм почиствал достатъчно и всичко се е повтаряло.
    Ако знаете някоя програма, която да почиства следите достатъчно ефективно, заедно с настройки - моля
    да споделите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 97 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе