Страница 80 от 97 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

За съжаление никъде не можах да видя по дъното или на видео картата SPDIF, даже на карата не знам дали въобще е възможно някъде да се сложи каквото и да е.
    Не мисля да купувам нова видео карта, засега ще си слушам от слушалките- те поне стават и са хубави.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

IvayloSC,Много ме е яд когато ви мързи да четете.Отвори на стр.85 нещата стоят точно както ги описах ,но ми разтягате локуми тук.Цитирам,,Свързване през дви- за хдми 1,2,3 ползваите изводите за COMPONENT AUDIO.За хдми 4 ползваите аудио изводите на АВ 3.Нещо друго неясно има ли.Влез в менюто и си промени звука на аналогов после и си готов. Кабела е задължително 3,5 стерео към 2 чинч.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Така ...
    Прочетох ръководството за разлика от теб....
    За моя изненада товa което ти каза колегата dranity се оказа вярно,стр.30,80,85 от ръководството.
    купуваш стерео жак 3.5мм мъжки от едната страна и чинчове от другата страна, включваш го към AUDIO IN на компонентния вход и от менюто на телевизора го пренасочваш към входа HDMI който си избрал. Ако ползваш страничния вход HDMI по същия начин вкл'чваш 2-та чинча в AUDIO IN под него и пак пренасочваш от менюто на телевизора.
    П.П. за моя изненада от панасоник са намерили начин да ползват едни входове за 2 стандарта на пренос на сигнал . Явно са намерили начин да превключват входовете по софтуерен път и това да не пречи на сигнала.

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Имам 2 Панасоника свързани към видеокарти с ДВИ по този начин и те уверявам че няма проблеми при този вид връзка със звука.

6. Тук е от
    Jan 2009

Като погледнах в началото pdf. файла на ръководството ми се стори, че е същото като това на книжката, а то се оказа много по подробно и оттам идва моето безобразие да не го прочета.
    Значи доколкото разбрах ми трябва такъв кабел http://www.mallbg.com/product_detail...productID=7360 и нищо повече?

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Да точно това ти трябва.Изрично ти написах да погледнеш в сд-то.Това в което е написано в книжката е бързо ръководство за пускане в експлоатация и тези връзки не са упоменати там.Рdf. файла на ръководството е подробен и пише всичко което може да ти потрябва.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Всичко е наред вече. Благодаря на отзовалите се .

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Колеги , да ви питам откъде мога да си намеря кабел dvi-hdmi m/m - 10 метра.За София става въпрос. Цял ден преглеждам сайтове на компютърни фирми и най дългият такъв е 5 метра, а ми предлагат да пробвам с преходник дви/хдми + кабел 10м хдми/хдми. Четох във форума , че по принцип има такъв кабел ( дви/хдми), ако някой случайно знае къде продават , ще съм благодарен да сподели.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ето ти.
    http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1038

В зависимост от видео картата с преходник може да е по-добрия вариант.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Лазарус пак ме вкара във филма Картата е magic prism(поне така пише на нея) 9500GT, 512M ддр3, 128bit dual dvi.Идеята е едното дви в монитора( lg w2361v), другото - в лсд-то (10м кабел, 42лд550, ако има значение) Та според теб, как ще е по-добре. И още нещо , преди малко обикалях магазините около Халите и там ми предложиха такъв кабел за 30-тина лева. С оглед на двойната разлика в цената - много ли ще е зле връзката с тв-то с този "бюджетен " кабел ( noname, в найлонче завит само

13. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Аз мисля ,че няма да има никаква разлика в качеството.С ХДМИ нонейм за 15 лв съм и всичко е кристално-никакви смущения.Все пак 10м са си доста.Пробвай да го вземеш с уговорка за връщане .70лв за кабел са мнооого пари

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

vandall, провери ли в ТМ и ТП? Там са пълни с всякакви кабели. С един бърз поглед намерих ТОВА, със сигурност има и много други

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Уж днес гледах, ама явно толкова съм гледал, мерси много за отговора.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Аз мисля ,че няма да има никаква разлика в качеството.С ХДМИ нонейм за 15 лв съм и всичко е кристално-никакви смущения.Все пак 10м са си доста.Пробвай да го вземеш с уговорка за връщане .70лв за кабел са мнооого пари
    Съвсем норна цена за 10м. кабел е това. По-евтин вече е рисковано при тези дължини.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Когато гледам на режим THX на колко херца трябва да наглася видеокартата.На 24 херца движенията не са така плавни,както ако гледам на другите режими със вкючен 24p от менюто на телевизора.На 60 херца дори като че ли е още по зле.Телевизора е Panasonic 50V10,а видеокартата ATI Radeon HD 4670,Win XP,свързани чрез HDMI през ресиивър Yamaha V663.Забелязва се при гледане на HD филми,теглени от торентите.Помагаите,че много дразни това леко насичане при движение на камерата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 80 от 97 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе