Страница 75 от 97 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    От къде го намери? Още преди месеци бяха останали само мостри.
    Къде искаш да закараш звука?
    ами в Зора ,в София (Люлин) докараха вчера 2 бройки неразпечатвани (вече една) и то на цена 1599 лв. А най интересното е че телевизора е произведен последната седмица на април 2010,а тука от филипс казаха че вече не се произвеждал че бил стар модел

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Компа , лаптоп ли е ? Имаш ли ресивър ? През hdmi кабела минава и звук - от ТВ-то излиза ли ? Какъв кабел ползваш за звука ? Това е необходима информация за да ти се помогне иначе трябва да се гадае , а това не е никак лесно ?
    Значи компа е настолен,с nvidia GTX260,hdmi го свързвам с преходник от втория DVI ,a а кабела за звука го вадя през изхода за слушалки отпред(пробвах и отзад директно от дъното),кабелите за звука са -единия стерео жак-чинч,а втория стерео жак-стерео жак, искам да изкарам звук на телевизора. Ако пусна видео сиглнала през tv-outa на видеокартата звук излиза ,но като пусна видеото през HDMI ,изчезва?!?!

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Кой плеър ползваш и указваш ли му изходящо звуково устройство? Коя OS е инсталирана?

5. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Кой плеър ползваш и указваш ли му изходящо звуково устройство? Коя OS е инсталирана?
    какъвто и плеар да сложа няма звук,то изобщо няма звук, иначе съм windows XP, a иначе не знам какво имаш впредвид за изходящо звуково устройство? Зададена е аудио картата на компа (realtek )

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Виж колко звукови устройства ти разпознава XP-то. Ако го няма на nVidia трябват ти драйвери. Тоест не знам дали трябва допълнителен драйвер за звука, отделно от този за видеото. По-лесно щеше да е под Win7 защото първоначално си разпознава всичко и после драйверите. Сложи HDMI - я и пусни сигнала. Тогава търси звуковите устройства. Всеки плеър има настройка към кое звуково устройство да подава сигнала. Ползвай Media Player Classic - Home Cinema. Инсталирай последните драйвери за 3D ускорителя.

Моите звукови устройства са няколко.
    Повече утре - отивам на биричка.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Тук е от
    May 2010

ама то изобщо не излиза звук на ТВ-то,дори през winamp-a,иначе на Media Player Classic ми открива realtek-a.

8.  

9. Тук е от
    May 2010

Мерси на всички отзовали се на моето питане,но се оправих. Качих най-новите драйвери на видеокартата и звука си тръгна веднага. Това е просто уникален телевизор (PHILIPS 42PFL7404H/12) FullHD-то е като картичка,направо................абе нямам думи.

10. Тук е от
    May 2010

Колеги, помагайте! Писах в темата на SAMSUNG, но май тук е правилното място.
    Вчера купих 5 метра HDMI кабел с идеята да свържа компютъра с телевизора (40C650), видеокартата е Sapphire HD4850 1Gb. Още от момента на свързването и страртирането на компа се появи син екран и рестартира и така поне 10-ина пъти. Задавам му да клонира екрана, но тогава подава 75Hz честота към телевизора, а той не я поддържа и се появява сив екран. Имали опастност за телевизора при такава по-висока честота(75 Hz)? Задавам 60Hz, но след потвъждаване с apply в настройките на видео картата веднага се появява "син" екран и компа се рества. След страртирането му автоматично преминава на 75, защото монитора я поддържа тази честота. Дори накрая извадих DVI кабела на монитора и оставих само телевизора включен, секунди след стартирането на Windows-а картината изчезна и компютъра отново спече. С последните драйвъри на ATI съм и Windows 7 (64 bit). HDMI портовете си работят след тази "офанзива", пробвах ги поотделно с PS3.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А какъв режим си задал на видео картата? Трябва да е Dual View /Extended. Само тогава можеш да зададеш отделни резолюции и честоти за двата дисплея.

12. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    А какъв режим си задал на видео картата? Трябва да е Dual View /Extended. Само тогава можеш да зададеш отделни резолюции и честоти за двата дисплея.
    Проблема е, че не мога дори да стигна до настройките в ССС, в момента, в който включа компа при свързан HDMI кабел дори и с изключен(свързан) телевизор се появява синия екран и следва рестартиране.
    Teзи опити за свързване може ли да повияят негативно върху работата в последствие на телевизора, имам някакви такива притеснения?

13. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Еми внимавай! Може да изгориш нещо! При подаден сигнал не включвай и изключвай кабели!
    Тези сини екрани си мисля че не са свързани точно със свързването на ТВ. Не съм сигурен де.
    Дай цялата конфигурация на компютъра!

Пробвай да пуснеш компютъра с минимални настройки на видеото.
    Това става по следния начин.Рестартираш машината и помпаш F8 бутона. Като се появи меню, със стрелкичките избираш опцията "Enable VGA mode" и Enter. Това трябва да занули настройките на видео драйвера и ще тръгне с минимална резолюция. Ако тръгне вече си правиш настройките както искаш. Както писаха по-горе ползвай опцията Extended, и си настрой по отделно за двата дисплея честота и резолюция!

Ако не стане така друго, което може да пробваш, е да деинсталираш драйвера съответно под SAFE MODE - става със същото меню от F8.
    Рестартираш там после изключваш машината свързваш кабела и инсталираш най-новите драйвери. Пак рестарт и си правиш настройките.
    Трябва също да се види и грешката която изписва на синия екран. Това става като се спре и изключването на компютъра при грешка - за да задържи екрана и видиш грешката от типа примерно Ax0000000000E4. Нещо такова е най-отдолу на синия екран.

14.  

15. Тук е от
    May 2010

Еми внимавай! Може да изгориш нещо! При подаден сигнал не включвай и изключвай кабели!
    Тези сини екрани си мисля че не са свързани точно със свързването на ТВ. Не съм сигурен де.
    Дай цялата конфигурация на компютъра!

Пробвай да пуснеш компютъра с минимални настройки на видеото.
    Това става по следния начин.Рестартираш машината и помпаш F8 бутона. Като се появи меню, със стрелкичките избираш опцията "Enable VGA mode" и Enter. Това трябва да занули настройките на видео драйвера и ще тръгне с минимална резолюция. Ако тръгне вече си правиш настройките както искаш. Както писаха по-горе ползвай опцията Extended, и си настрой по отделно за двата дисплея чистота и резолюция!
    Това ми е конфигурацията:
    Asus P5Q | C2Q 9550 E0 | 2x2GB Corsair XMS2 8500C5G | Sapphire HD 4850 1GB | FSP Epsilon 600W | 250GB SEAGATE/16MB : WD Black 1 TB/32MB | Asus MB19TU
    С натискането на F8 при рестартиране на уина се стартира "boot" менюто. Това е май при AMI bios?

16. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Машинката изглежда стабилна. Верно менюто не излиза и при мен. Това е защото съм активирал WIn7 с Loader. Оставил съм го да избира след 2 секунди нормално или с Loader. Опцията F8 се показва при нормолното зареждане на Win без активатора.

Добавено.....Не е нужно да го деинсталираш. Зависи как е настроен. При мен прави избор след 2 секунди и имам време да го спра и избера другата опция. Всъщност като пампя F8 ми спира точно там. После избирам нормалното стартиране и моментално F8 - менюто се показва.
    Успех и до довечера. Като се върна очаквам позитивен отговор от към картина

17. Тук е от
    May 2010

Машинката изглежда стабилна. Верно менюто не излиза и при мен. Това е защото съм активирал WIn7 с Loader. Оставил съм го да избира след 2 секунди нормално или с Loader. Опцията F8 се показва при нормолното зареждане на Win без активатора.
    peterstamov, извинявам се за глупавия въпрос, възможно ли е след тези рестартирания на компютъра - телевизора да се повреди или да работи с по-лошо качество на картината?

18. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Докъде я докара? Ако има проблеми са свързани с изгорял HDMI порт на ТВ, а по времето на TV-Out, изхода на видео-картата. За качеството на картината не би трябвало да има проблем. Макар при имен, когато е разрешен сигнала към ТВ, ми смущава сигнала от кабеларката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 97 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе