здравейте наскоро си взех sony kdl 40v4000 и искам да го свържа със пц-то телевизора подържа 1080p и искам да ми искарва такова качeвество но не знам какъв кабел да си взема и става ли този които ми е свързън монитора VGA предварително благодаря.
здравейте наскоро си взех sony kdl 40v4000 и искам да го свържа със пц-то телевизора подържа 1080p и искам да ми искарва такова качeвество но не знам какъв кабел да си взема и става ли този които ми е свързън монитора VGA предварително благодаря.
Зравейте,
имам следният проблем:
Наскоро си свързах РСто с TV LSD чрез DVI HDTMI и имам следният проблем
Всичко тръгва нормално имам картина и на монитора и на тел, но като пусна плеър с филм и на ТВ-то излизат само субтитрите а видео няма - черен екран.
След това пробвах с Медия плеар някой неща вървят и на двата приемника понякога.
А когато рестартна РС-то при зареждането се изгасва монитора и остава само ТВ-то, чак тогава тръгва видео на ТВ през каквито и да е плеъри.
Ако някой може да помогне благодаря предварително! Доста неща не разбирам ако някой ще помага по-простичко
Между другото видеокартата ми е Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (256 MB) това само намерих като информация за нея.
Инсталирай K-lite Codec Paxk и ползвай Windows Media Player Classic
това ли е единственото решение на проблема?
и с медиа плеър класик може ли да се зареждат субтитри и др работи свързани с гледане на филми.
Имам приятел който няма такъв проблем принципно видеокартата му е по-хубава от моята предполагам понеже си купи наскоро РС.
при него никога не се е проявявал този проблем защо ли?
благодаря все пак за информацията, а между другото аз има инссталиран K-LITE CODEC PACK 4.3.1
Виж в пакета трябва да е имало Windows Media Player Classic
сега имам следният проблем с медия преър класик не мога да изкарам субтитри
ето го и съобщението никъде по настройки не намерих нещо подобно някой ако има идея
благодаря
за да заредя субтитири тря да сменя видео рендер итн, за по-голяма яснота като влезеш на опций на медия плеър класик и след това на субтитри най-отдолу има съобщение преди да попиташ и е опоменато нещо което никъде не намерих менютата
За да изкараш субтитри на Media Player Classic ти трябва някоя от тези програми DivX G400 или VobSub.Първоначално публикувано от stefan valev
В Media Player Classic има ли опция да задава формати на филма към телевизора примерно 16:9 или 4:3 ?
Колеги и с използването на медия плеър класик пак не се предава видеото на ТВ-то, а само на монитора. Когато рестартна РС-то при зареждане разпознава само ТВ-то като източник и гаси монитора само. След това няма проблеми видеото си върви на ТВ-то без грижи но монитора е угаснал. Има ли някъде по настройки от видеокартата да се ръчне. Но пък когато съм пуснал РС-то и включа кабела към ТВ-то си тръгва нормално не се гаси монитора само дето след това на ТВ-то не тръгва видео иначе другите неща си вървят.
Здравейте,имам плазмен телевизор, купих кабел HAMA hdmi-hdmi и преходник dvi-hdmi. При свързването техниката беше спряна, но компа беше включен към ел. мрежата,1-ния край на кабела беше поставен на тв-то а другия като се опитах да го вкарам в преходника и излезе стабилна искра с лек пушек. След това пускам тв-то и какво да видя само звук и черен екран а в десния край размазани червено-бяло,зелени черти,Моля дайте някакъв коментар по случая!!!
В Control panel, Display, Display properties, Settings, избери монитор 2 ( на картинката и сложи отметка на "Extend my desktop onto this monitor" и изчисти отметката на "Use this device as the primary monitor". Задай и желаната Screen resolution и color quality. Ако е включен ТВ трябва да видиш десктопа и на ТВ ( след apply . Ако е ОК, стартирай Media Player Classic и с мишката го премести в дясно - трябва да го видеш на ТВ-то. Вече можеш да си пуснеш нещо и с F11 да го разтегнеш на цял екран ( на ТВ-тоПървоначално публикувано от stefan valev
Успех, и ЧНГ на всички
При включване е важно да няма галванична връзка поне на едното устройство с мрежата!Първоначално публикувано от georgi_833
Аз си включвам HDMI кабела без проблеми при включени ТВ и лаптоп - но когато е на батерия и не е свързан галванично с други външни устройства
Вероятно проблема е сериозен за съжаление
Здравейте наскоро си взех sony kdl 40v4000 и искам да го свържа със пц-то телевизора подържа 1080p и искам да ми искарва такова качeвество но не знам какъв кабел да си взема и става ли този които ми е свързън монитора VGA предварително благодаря.
Какви изходи има видео картата ти освен VGA?
Питах в друг форум, ама не ми отговориха и сега се пробвам и тук.
Вчера си купих ТВ - 37PFL5603D на Philips и днес го включих към компютъра през DVI-HDMI преходник. Извади си веднага натуралната резолюция. Но ми направи впечатление, че буквите навсякъде се виждат страшно неясно (примерно на десктопа под иконките), а пък субтитрите на филмите се виждат ОК. Това нормално ли е? Много ме дразни. Пипах настройки на видеото, на телевизора - няма ефект. Mоже ли да се оправи по някакъв начин?
Компютърът ми е доста стар - FX5500 и XP 1800+. Имам съмнения, че може да е негова вината.