Страница 78 от 97 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

С карта Radeon HD4850 съм. Как мога да разбера дали е възможно ?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Трябва да е от 5ххх серията.

4. Тук е от
    Jan 2009

Дойде и моето време да си свържа комп. с ТВ-то.
    Искам да ме посъветвате какво е най-удачно да си купя за да мога да гледам ХДТВ филми на плазмaта(G20), видео картата e nvidia 8600 GT (DVI) ? Това добър избор ли е и какво още ми трябва http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA5889D53F4EF1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA5889D53F4EF1A90A002481B479E9DEF72E4517B7E5479F18D4D25C FBCFA6)/.do?rf=y ? Имам желание да използвам плазмата и за монитор при браузване от време на време.

5. Тук е от
    May 2010

Ами какво направих аз, взех един кабел на Bandridge DVI/HDMI. Определените накрайници в определената техника и всичко е точно. За игри и филми е пушка. Ползвам го на (Пана S20 серия, Г20-ката ми се видя скъпичка ). Виж обаче за браузване качеството картината не е подходяща. Букви се различават но не много чисто, и просто натоварвам повече докатго ги гледам от колкото друго. Незнам настройки ли са или кабела, но не е добра картината на десктоп

Аз от своя страна се чудя какво мога да правя с плазмата от компютъра (освен да го ползвам за монитор), да записвам тв предавания например или нещо такова.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За неясните контури ти е от липсата на 1:1 пиксела мапинг. Трябва да подаваш точно 1920х1080 без нищо да се реже от телевизора или компютъра.

7. Тук е от
    Jan 2009

За звукът май трябва да отделни кабели, тъй като искам да идва от ТВ. Има ли някакви особености при избора там ? Какви ще ми препоръчате, по възможост да ги има в ТП или ТМ.

8.  

9. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

Хм...странно, май картината на телевизора, когато беше свързан с компютъра през композитен кабел повече ми харесваше отколкото сега свързан с HDMI.През композитния картината беше по-ярка,контрастна и цветна,сега ми се вижда една убита, въпреки,че е на 1920х1080.Не мога да си обясня този факт,може и да е въпрос на навик.

10. Тук е от
    Apr 2010

Един тъпичък въпрос, но все пак. Има ли смисъл от HD Player, след като компютъра е свързан с ТВ-то ? Аз не мисля че има, защото Компа чете всичко...

11. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Няма ресивър,връзката е HDMI-HDMI,а звука на компа си е със старите връзки от вградената звукова карта, но видеото към монитора е от HD4670, това все пак е добре да има звук и на двете места без да се избира всеки път, нищо че ще е еднакъв,на едното ще давам mute,и аз гледам на 60hz, ще пробвам и на 24 да видя как е.

p.s.на 24 hz всичко е перфектно,забравям за всички други.
    А сега май разбрах какво питаш- Искаш един и същ звук на компютъра и телевизора. Правилно ли съм разбрал?
    KM има такава опция, не съм я пробвал, защото ползвам друг плеър! Всеки плеър, има възможност, за избор на изходящо устройство за звука. Аз съм настроил един плеър само за филми да ми подава звука към желаното устройство, а с други си пускам нещата по монитора.

Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bra1nSicK
    Един тъпичък въпрос, но все пак. Има ли смисъл от HD Player, след като компютъра е свързан с ТВ-то ? Аз не мисля че има, защото Компа чете всичко...
    Колега , това е коментирано много пъти ! Има смисъл за този , за който има смисъл ! Не става въпрос за двете крайности - много евтин или много скъп HD плеър ! Това си е специализирано устройство и като такова се справя много добре ! И повечето случаи излиза по-евтино от един ъпгрейд на съществуващата техника !

13. Тук е от
    May 2010

Свързах PCто и xv635 с Bandridge DVI/HDMI. преходник и 5м HDMI кабел и картината "заспа" на 1020p,native,60hz
    Интересно, с KMP HD филма лагваше и се разминаваше звука,едното ядро на 100 % другото idle,не се занимавах с настройки ами пробвахс splash lite player и проблеми нямах- товари двете ядра на по 30-40%.
    cpu e6600 2.4
    4gb ram
    GF 7600gt -с изключително древен драйвер 93.71

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Свързвам компа и плазмата и пусна сигналана плазмата се появява снимката кято ми е на десктопа,която стои неподвижна,а в същото време гледам на плазмата тв пуснато от компа.Че въпроса ми е тая неподвижната снимка от десктопа проблем ли е да стои неподвижна,говориха ми за някакви отпечатаци при дълго стоене на неподвижни обекти.Плазмата е TC-P50VT25

16. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от svile12
    Свързвам компа и плазмата и пусна сигналана плазмата се появява снимката кято ми е на десктопа,която стои неподвижна,а в същото време гледам на плазмата тв пуснато от компа.Че въпроса ми е тая неподвижната снимка от десктопа проблем ли е да стои неподвижна,говориха ми за някакви отпечатаци при дълго стоене на неподвижни обекти.Плазмата е TC-P50VT25
    Първо честито-притежаваш един от най-добрите ТВ та във форума.
    Не се разбира много какво питаш,но не е хубаво да стои дълго време неподвижна снимка(30 тина мин примерно).Ама не разбирам защо трявба да стои?
    Обобено докато е нова плазмата.Първите 200 часа тр да разработиш панела с намалени настройки.

17. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Благодаря.
    Първо честито-притежаваш един от най-добрите ТВ та във форума.
    Не се разбира много какво питаш,но не е хубаво да стои дълго време неподвижна снимка(30 тина мин примерно).Ама не разбирам защо трявба да стои?
    Обобено докато е нова плазмата.Първите 200 часа тр да разработиш панела с намалени настройки.
    Когато прехварля сигнала от компа на плазмата нали излиза десктопа и после вече си пускам примерно филм,гледам си филма.Обаче нали снимката от десктопа си стои отдолу филма ,дали това е проблема.Иначе настройките са ниски

18. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Важно е какво се вижда на телевизора а не какво има под филма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 97 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе