Да поитам и аз нещо за ДМС
1-как,може ли- даден сайт за гледане на онлайн филми да го кача в сьрвьра и да го гледам на ТВ./от подиса ми/
2-ако може как става и в коя директория да го поставя.
Пробвах с тьрсачката вградена в тв и неми го зарежда
Да поитам и аз нещо за ДМС
1-как,може ли- даден сайт за гледане на онлайн филми да го кача в сьрвьра и да го гледам на ТВ./от подиса ми/
2-ако може как става и в коя директория да го поставя.
Пробвах с тьрсачката вградена в тв и неми го зарежда
И аз да попитам...субтитрите през 7-8 реплики излизат на маймуница.Какво ли не пробвах - не се оправя.С хр нямам проблем но на уин 7 не мога да ги оправя.Четох ,пробвах по различен начин кодирах фойла - не 7-8 реплики нормално 2-3 маймуница.Със Serviio същата работа.Натиснах уиндоуса ама там нещата са наред-всичко на български.Помогнете ,къде е проблема.
Този пост е редактиран от mely; 02-11-14 в 18:54.
Напълно е възможно да е от рутера. Също си виж и натоварването на процесора, да не би да работи още нещо по това време и процесора да кляка.
@mely Опита ли да си преинсталираш кодеците, да не са омазани нещо (най-вероятно си с K-Lite и просто го преинсталираи).
Връзвам рутера с ТВ и резултата същия сече и то яко.Така не може да се гледа явно с кабел ще е
Здравейте колеги
Някой дали е пробвал да подкара DLNA през интернет с HMS за връзка със SMART TV
ето и за колегите с /ШАРП/-настройки ДМС
http://www.homemediaserver.ru/forum/...hp?f=10&t=2032
При свързването на лаптоп с телевизор през DLNA задължително ли е рутер ?
Може ли кабела директно да се включи между двете устройства ?
Взех от комшията един CANYON CN-D05P, който е на 100 Mbps, но не може да се свърже с телевизора. Какво трябва да задам, сложих ip, но иска и proxy? Старият di-524 се разпознаваха с автоматични настройки, но този неще. Благодаря за помощта! Дано да мога да преборя това сечене на 1080
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от brotzki; 06-12-14 в 14:09.
Здравейте пичове. Искам да попитам някой подкарвал ли е домашний медиа-сервер + ace stream , тоест искам някой ако е, да обясни като за идиоти стъпка по стъпка как се прави, защото искам да си гледам торент телевизия на твто. Намерил съм руски обяснения, ама като не съм учил руски, покрай българският нещо схващам, но толкова... Просмотр Torrent-TV на TV через Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP) | Первое торрент-телевидение. ТВ онлайн.
Здравейте. Може ли да попитам нещо, че от 2-3 дни се ровя и тая програма ми счупи нервичките.
Пусна ли филм ми дава FILE FORMAT ERROR. Ползвам DLNA на ресивъра - последен модел Денон.
Изчетох всичко дотук, знам вече как да си правя субтитрите, големина, звук - втори и трети аудио поток, всички резолюции ... абе всичко. Само дето не тръгват дори и малки клипчето с големина 20 мб.
Иначе качих и музика - една папка MP3 и една папка FLAC. Музиката тръгва.
Но на видео си ми дава File Fromat Error без значение дали е avi,mkv,mp4 ...
Интересното е че като вляза в КАТАЛОГ МЕДИА РЕСУРСОВ там не ми открива никакво видео. Открива музикалните албуми които съм посочил, но никакво видео.
Ако някой има някакви идеи - много моля да сподели