Абсолютно всичко си е вярно колега. Другата бира е това, че на теб не ти отърва. Ами щом си доволен ползвай си я. Да, прав си. Единственият и плюс е, че е безплатна. То тая глупост оставаше и платена да е. Е има и такава, но си я купи за да разбереш колко са различни там нещата. И като описвам тестовете по горе, то казвам следното, ама внимателно прочети- Тестовете са правени точно според всички съвети тук, в хронологичен ред. И точно според тия съвети давани от колегите, някъде по средата става мазало. Аз не съм влагал нищо от себе си и то нарочно. За да видя къде са грешките. Защото примерно, един се оплаква тук за проблем със субтитрите, дават му отговор - направи туй и туй и после възниква пък проблем с товаренето на процесора на 100%. Е как няма, като точно тоя сървис отговарящ за транскодирането им го товари. Едно се прави друго се разваля. Не мерси. Колкото при мен, тая програма работи само в режим DNLA и ако не се пипат настройките. Но няма да я ползвам, защото ме дразни. Отговори си сам на въпроса, защо трябва да ползваш нещо сложно, след като същото се постига от друга програма с две стъпки?
П.П. Точно така. Сега се заиграх с настройките. Като се включи опцията в настройки/устройство/настройки - "Да се извършва винаги транскодиране ако са налични вградени субтитри" и описаният сървис се включва и товари процесора на 100%. Така изкарва вградените в 3D филма субтитри но товари компа на макс. Говорим за двуядрен Атлон 5200 с 4ГБ рам. Освен това на автоматично разпознаване на 3D, постоянно превключва от 3D на нормално и обратно. Губи ми се и опцията за превъртане - става неактивна. Мерси, ама предпочитам да си гледам филма с външни субтитри със Smart Share и да не се занимавам с глупости.