Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 112 от 151 ПърваПърва ... 62102110111112113114122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,666 до 1,680 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Искам да питам следното: дали ако се ползва по-бърза флашка /по-висока скорост на четене на данни/ ще е по-добре при гледане на филми? Имам LG 32LS8000, който се оказа доста добър телевизор. Само някои дребни забележки имам, като например, че е малко бавен при превключане на каналите и че леко блести екранът ако е светло / при пряка светлина/. Имам го от няколко месеца и съм доволен. Дизайн , картина, звук, опции-перфектни. Понякога обаче, при гледане на филм през флашката, файлът засича или направо спира. Ако го страртираш пак се оправя. На някои филми се налагат няколко рестарта, за да го догледаш, което е досадно. Ако някой е открил решение или има отговор да пише, моля!
    Здравей.Имам 37 инчовия и гледам през телефона N82 с 8 гб.карта свързан с кабел.Пускал съм MKV 6 гб. няма никакъв проблем.Нещо в флашката ти не е наред пробвай да я форматираш.Но със сигурност не е от бъзината.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Колебая се между новия LD650 и LH7000 от 2009 г. Има ли някакви значителни разлики между двата модела като качество на панела и изображението?

4. Тук е от
    Feb 2010

Вече съм горд собственик на LG LD550. .На първо четене мога да кажа много добра машина за парите си.

5. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Yavor Yankov
    Ами точно това и аз се чудя - имам чувството че си ги има вградени драйверите във фърмуера.
    Има драйвери, но не и за твоя блутут.

За повече инфо виж: www.lg-hack.info
    Мъчат се да интегрират драйверите във фирмвеъра, не съм проверявал скоро какъв е прогреса, тъй като тази екстра не ме интерисува :P Интерисува ме DVR, ама няма

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Вече съм горд собственик на LG LD550. .На първо четене мога да кажа много добра машина за парите си.
    Честито безаварйино гледане .Само едно въпросче 250 лв много ли над бюджета ли щяха да са.Защото има моделчета дето ме е яд като ги гледам сега на какви пари са LD650 и SL9000 .

7. Тук е от
    Nov 2009

Искам да Ви попитам на един приятел с телевизор LG-47SL8500 не му излизат субтитрите от какво може да е?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте, от 2 дни съм щастлив(засега) собственик на 42лд550. Започна да ме гложди една такава еретична мисъл за отключване на медияплейъра на тв-то.Някой правил ли ги е до сега? Четох в АВфорумс,че за целта трябва универсално сервизно дистанционно за ЛГ, някой да има идея откъде може да се намери такова(освен от Ебай). Както и да е ще изчакам да мине малко време( все пак модела е сравнително нов и още не е разчовъркан достатъчно от хората които разбират), ако някой може да помогне с нещо , ще се радвам да сподели.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , по въпроса е вече писано и то доста , само се иска да го прочетеш ! Има направено от колеги самоделно такова и е евтино и върши работа , поне така излиза ! Или пиши на лс на колегата JovaniJo , да се разберете дали може да ти помогне !

11. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от vandall
    Здравейте, от 2 дни съм щастлив(засега) собственик на 42лд550. Започна да ме гложди една такава еретична мисъл за отключване на медияплейъра на тв-то.Някой правил ли ги е до сега? Четох в АВфорумс,че за целта трябва универсално сервизно дистанционно за ЛГ, някой да има идея откъде може да се намери такова(освен от Ебай). Както и да е ще изчакам да мине малко време( все пак модела е сравнително нов и още не е разчовъркан достатъчно от хората които разбират), ако някой може да помогне с нещо , ще се радвам да сподели.
    Колега, мисля че в София би трябвалода има поне едно самоделно, което да вземеш на заем за 2 минути да ис пуснеш медия плеъра.
    Прочети добре темата - всичко които сме си направили сме писали къде се намираме.

12. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от koko5
    Има драйвери, но не и за твоя блутут.

За повече инфо виж: www.lg-hack.info
    Мъчат се да интегрират драйверите във фирмвеъра, не съм проверявал скоро какъв е прогреса, тъй като тази екстра не ме интерисува :P Интерисува ме DVR, ама няма
    Абе на мен не ми трябва също, ама просто от любопитство...
    Това което реално ми липсва са 2 неща - липсата на настройки на картината при гледане от флашка(различни от готовите профили) и поддръжката на ДТС - че ми омръзна да конвертирам филми.

@nako-bako - колега - задължитело опитай друга флашка.
    Аз на моя съм гледал десетки филми на 1080р - по 8-10гб и нямам никакви проблеми нито от хард диска, нито от 16гб ми флашка - ама тя е много по бърза в сравнение със старат ми - която е 4гб. Логично на малката не съм пробвал филми с голям битрейт, но съм забелязал, че се опитва да накъсва на някои релиизи 720р - много леко наистина, но все пак го има. Голямата флашка няма такива проблеми.

13. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Честито безаварйино гледане .Само едно въпросче 250 лв много ли над бюджета ли щяха да са.Защото има моделчета дето ме е яд като ги гледам сега на какви пари са LD650 и SL9000 .
    Aми честно да ти кажа да 250 са съвсем извън бюджета ми.А самата сума която додох за тв-то също много трудно съм я събрал.Знаеш криза е.А по въпроса за LD 650..гледал съм и го него и не открих никаква разлика спрямо моя.Освен глезотиийте за нет и лан..а и откл.плейер.А първата работа която направих като си пуснах тв-во е да отключа плейера.С ДУ на JovaniJo точно 15 sec става.Работи перфектно.А някой хора се оплакват че не може ли да ползват други настройки освен стандартните повреме на плейване.А забрават е,че при LH не можеше въобще да правиш каквито и да е било корекции при play на usb.Засега толкова от мен.

14.  

15. Тук е от
    May 2010

В момента гледам концерта от ЮАР по БНТ HD на LG32LH5000 и кефа е максимален. Не ми се гледа друга картина освен HD. A LG-то се справя чудесно. Наздраве на всички колеги и дано повече хора да се изкефят на такава картина!!!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jjivi
    В момента гледам концерта от ЮАР по БНТ HD на LG32LH5000 и кефа е максимален. Не ми се гледа друга картина освен HD. A LG-то се справя чудесно. Наздраве на всички колеги и дано повече хора да се изкефят на такава картина!!!

Честито
    Откъде го намери това БНТ HD ? /БНТ си излъчва SD сигнал./ На кой оператор си?

17. Тук е от
    Apr 2007

Съдейки по рекламите от Blizoo:

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Aми честно да ти кажа да 250 са съвсем извън бюджета ми.А самата сума която додох за тв-то също много трудно съм я събрал.Знаеш криза е.А по въпроса за LD 650..гледал съм и го него и не открих никаква разлика спрямо моя.Освен глезотиийте за нет и лан..а и откл.плейер.А първата работа която направих като си пуснах тв-во е да отключа плейера.С ДУ на JovaniJo точно 15 sec става.Работи перфектно.А някой хора се оплакват че не може ли да ползват други настройки освен стандартните повреме на плейване.А забрават е,че при LH не можеше въобще да правиш каквито и да е било корекции при play на usb.Засега толкова от мен.
    Разбирасе че разбирам .Изборът ти в такъв случей е чудесен.Отново да ти е честит и повече голове да се гледат

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе