Означава че модела LG 22LD320 е с шаси на миналогодишните модели LH,LFПървоначално публикувано от simeonbf
Това е практика в всички компании.Най ниският клас от новите модели да е с шаси на миналогодишните модели от средният клас.
Въпроса е да уточним кои са тези модели-дали е цялата серия LD320 , 330 ?
Аз пробвах на 42PJ350 фабрично USB-то е активно за снимки и музика,но като го активирам за видео не тръгва сменях му и модела и кво ли не не тръгва,явно няма видео плеър,сигурно така ще е на по ниския клас плазми.Друг модел не съм пробвал.Първоначално публикувано от simeonbfLG 22LD320 е със стария софт. и меню затова най-вероятно става,ако има смелчаци нека пробват с новия софт.,по сигурния начин е ДУ,аз лично съм виждал около 20-ина умряли,повечето от сгрешен фирм.,имаше и няколко от проблеми с токаПървоначално публикувано от simeonbf
Абсолютно си прав, ако това трябва да го обясниш на клиенти, сещаш се какво мазало става.Кой лъже.Първоначално публикувано от apopov
Това пише в момента на сайта на ТМПървоначално публикувано от apopov
-50" (127СМ) ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР
-HD READY
-РЕЗОЛЮЦИЯ: 1024 X 768
-ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 3 000 000:1
-СКАНИРАНЕ: 600Hz
И пак не е вярно в частта резолюция. Мисля, че си прав за първоначално обявеното Full HD.
Не знам какво имат предвид в секцията функции на LG "1080P - HDMI 60p/50p/30p/24p Component 60p/50p". Тук Lazarus18 или Hristoslav може да обяснят с две, три изречения.
Като възможности, дизайн, цена и качество е едно предизвикателство спрямо "великите" производители.
LG са се справили много добре с т.н. прогаряне. С две думи ако не държи човек на 3D може да си похарчи парите за този или подобен модел.
Абе според мен не е прав за FullHD - PJ550 си е с резолюция 1365х768 според мен. Иначе на сайта на технополис пише че е с три HDMI порта. Въобще от тея грешни данни може да се сглоби доста добър телевизор
Най-хубавото от цялата работа е, че ще продължат да излизат нови фирмуеъри за LH сериятаПървоначално публикувано от hristoslav2
p.s. още кретам с 3.40 в очакване да заредя последния фирмуеър(който някога ще излезе).
Означава че през HDMI входа подържа 1080р сПървоначално публикувано от alex_alex
60 кадъра в секунда
50 кадъра в секунда
30 кадъра в секунда
24 кадъра в секунда
а през компонентният вход подържа с
60 кадъра в секунда
50 кадъра в секунда
Не се надявай толкова много. Зареди си новите версии 3,55 и 3,63Първоначално публикувано от koko5
Влязох с помощта на метода на КОКО5 в сервизното на 32LD350 - така, че със сигурност действа и при LD серията, което се и очакваше.
Дайте линк към филм с многоканално аудио, че полудявам вече - каквото и да пускам на моя LH5000, всичко се разпознава от ресивъра като PCM 48КХц.
Рових в менюто, но не намерих как да се настройва изходящият сигнал на звука. Някой не знае ли? От сервизното меню?
Здравейте!
Колеги, един приятел си хареса този модел: LG 55SL8500(http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066360) и днес ще ходим да го купуваме. Може ли за мнение, стрували си парите това "чудовище"? На мен лично ми хареса как работи както на HD така и на SD. Ще го гледа от 6 метра разстояние.
Колега , филми много из тракерите с DTS или DD 5.1 !Кажи какъв е ресивъра и от къде пускаш филма - от компютър ? , с каква видео карта е , с какъв кабел е връзката до ресивъра ?Първоначално публикувано от myrshavija
Ресивърът е Harman/Kardon AVR255 - беше на ремонт и сега се държи странно. Струва ми се невъзможно и смотаният ми ДВД плеър НЕО и телевизорът ми в един и същ момент да получат еднаква болест - не плейват филми с Dolby Digital. Смених ДВД плеъра и сега дисковете са ОК, но ТВто не е . А ТВ-то уж поддържа DD, само дето плейва всичко като PCM 48КХц. Филмите свалям от нета, каквото е с DTS звук конвертирам в DD, а някои си ги тегля с DD. Филмите пускам от флашка или от външен хард направо с плеъра на ТВто. Единственият му изход е оптика. Иде ми да се гръмна вече.
Здравей.Имам по малкия събрат на това "чудовище" 37SL8000 и да ти кажа наистина картината е добра екстрите по телевизора са си достатъчно единствено не съм очерован да не кажа разочерован от Tru motion нещо не сработва добре.Поне според мен на по бързи сцени неможе да насмогне и се получава леко замазване обърнете внимание на това като го копувате.И отражението от панел на тъмноте сцени леко дразни.Мисля че други недостатъци няма .Това от мен дано съм ти помогнал .И все пак да не бърза бая парички са си изчакай и за други мнения.Първоначално публикувано от djackomo