Здравейте!
Появи се проблем с моята 42PQ6000 - появи се осезателен фонов шум. Не спира и при извадени всички кабели на кабеларката - т.е. не мисля че идва по кабела, а и еднакъв на всички канали.
Какво може да бъде и може ли да се поправи?
Здравейте!
Появи се проблем с моята 42PQ6000 - появи се осезателен фонов шум. Не спира и при извадени всички кабели на кабеларката - т.е. не мисля че идва по кабела, а и еднакъв на всички канали.
Какво може да бъде и може ли да се поправи?
Прегледай си кабелната мрежа у дома-вероятно някой от монтираните сплитери реже част от честотният обхват и по този начин ти ограничава броя приемани канали. Намали до минимум броя на връзките по мрежата.Първоначално публикувано от pulsedriver
Вероятно е от захранващият блок. Провери дали шума не се усилва при по-ярка картина.Първоначално публикувано от alex_rangelov
Сплитер имам само един, ще пробвам дали е от това тази вечер. Но все пак немога да си отговоря до няколко дни работеше при същото положение, а сега не намира половината канали.Първоначално публикувано от hristoslav2
Между другото човека от кабеларката ми каза че пуснал допълнително информационен канал за това на кои честоти са каналите и точно от тогава пусна и 99 канала и оттогава е проблема
Слаб ти е сигнала - дали е от твоя сплитер или от кабеларката по принцип, трябва сам да разбереш.
Аз имам селдния случай - на Кейбъл в ХАсково с КАМ модул и карта с 42LH4000 - HD каналите ги хваща ама вървят когато си искат. Съседа на долния етаж, с 42LH3000 с цифров приемник на кейбъл и кабел дублиран в телевизора ( т.е. 1 сплитер повече от мене ) си ги гледа постоянно. Просто сме на отделни клонове на кабелната и при мен сигнала е мааалко по-слаб и HD каналите отиват по дяволите.
LG LE8500 review: http://flatpanelshd.com/review.php?s...&id=1272872392
Малко инфо и от мен:
42LF2510 - дойде с FW 3.55, даунгрейд до 3.15 - активиран USB, върнах 3.55 (свалих списъка с програмите на флашка - в ин старт менюто влизам с Нокиа н95), после ъпдейтван до 3.63 (DVB-C не работи), после до 3.65 (DVB-C пак не работи). При плейъра не се появиха допълнителни опции при субтитрите. Сега пак върнах 3.55, както и програмите с tv link loader.
Затова съвет от мен, не ъпдейтвайте ако не е необходимо. Нито ще стане по бърз, нито има някакви съществени промени, освен да изключите някой тунер.
Бихте ли ми казали, моля, ако аз мога рязка рана USB порт да гледате филми на моя LG6000? Default мога да видите снимки и да слушате музика ...
Благодаря!
Послепис За съжаление за българския ми език ...
Hi mcojoПървоначално публикувано от mcojo
Unfortunately you can not watch video over the USB port of your model TV /LG6000 /. CPU installed in your model no possibility to play video.
This function has only models /LH,LF,SL/ from 2009 year.
Where you from ?
@hristoslav2 thanks for your response... I assume that the LG6000 not support video, but a little part of me hoppe to do it...
My country is near you... Constanta, Romania.
Sorry for double post... could be erased...
[quote=pulsedriver ]
Имам проблем с моя ЛХ5000, на моята кабеларка има пуснати цифрови канали по коаксиален кабел на 576i и няколко на 1080i. Като тръгна да ги търся обаче ми намира само 45 канала, а те са 99. Като на 14 от 45те ми изписва "Няма сигнал" но когато си решат се появяват. Интересното е, че имам приятели които са на същата кабеларка обаче с Panasonic и те си ги хващат без проблем. Настройките на кабелната са:
Честота: 114000
Скорост: 6900
Модулиране:256QAМ
Аз също съм от Силистра ,с 32LH2000 си хващам 100 цифрови програми- на автоматично търсене ,не е проблема май в ТВ.
попрочетох из форума, но никаде не намерих това което му интересува. Сдобих се днес със LG 22LD320 успях да му настроя цифровия тунер, но немога да направя USB-to да чете филми. Брат ми има LG LH2000 и му е отключил USB-то за филми. Вапроса ми е дали със същия софтуер може да стане или е по-различно от LH2000-то?? Някой ако знае как да стане нека пише, моля. Никаде из форума не срещнах писано за този модел LD320.
Твоят модел е нов на различно шаси и фърмуера даден тук не става за него. Има шанс да влезеш в сервизното меню с дистанционно направено от колегата JovaniJo.Все още нямам информация дали е възможно да се активира USB плейъра на моделите с малки диагонали.Първоначално публикувано от s_kolew
аха, мерси дано да може, защото в общи линии го предпочетох заради USB-то и си мислех че ще стане както на LH2000-то
Може със сигурност,отключвал съм на точно този размер и модел но трябва сервизно ДУ или по описаните начини в темата.Първоначално публикувано от s_kolew