Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 40 от 151 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Честита нова година
    Купих си нов телевизор LG 32lh2000 след като попрочетох темата реших да си пусна USB-то да работи. Върнах фирмуера до 3.15 и всичко стана както е описано след това си върнах 3.55, но сега не ми работи зеления бутон energi saving както преди да флашна софтоера. Сега този бутон е само за тази функция която пише а преди ми работеше като бързо меню за някои функции като например управлението на картината. Ако някои има представа как да си вузстановя тази функци моля да ми каже.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Пробвай даунгрейд с фърмуер версия 3,40. Може и да стане.Но според мен бързото меню е безмислено-нали си имаш стандартното меню.

4. Тук е от
    Dec 2009

Аз съм със 3.55 и бързото меню ми е на бутона Q.MENU,копчето наи долу в ляво.

5. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Възможно ли е външен хард диск да предизвика изгаряне на телевизора? Има ли някакво ограничение какъв диск да се използва? Имам 320GB Seagate FreeAgent Go, който май гълта 500mA, но няма данни за стартовия му ток, а и този диск няма външно захранване - всичко минава през USB...

Благодаря!

6. Тук е от
    Sep 2005

Няма страшно - нищо не може да стане.
    И моя уж иска само 500мА ама не иска само със захранване от ТВ-то да тръгне - наложи се да си купя адаптор 220в към ЮСБ - писал съм го десетина страници назад.
    Добре че кабела на диска позволява да се включи допънително захранване.

7. Тук е от
    Jan 2010

LG lh 3000

Може ли да ползва външен хард диск за гледане на филми през usb входа на телевизор lg lh 3000 ?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Да на q-menu са ми тези опции. Да попитам още нещо. Моя колега има 32LG5700 пробвах се да му отключа и на него четенето през USB ма медия фаилове, но менютата не са му същите. Можете ли да ми кажете дали на този модел може да се направи четене на филми през USB и да ме насочите към пост където е описано.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vuichoo
    Може ли да ползва външен хард диск за гледане на филми през usb входа на телевизор lg lh 3000 ?
    чети FAQ в началото на темата
    Q: С какви външни носители (хард дискове) могат да работят телевизори LG модели 2009 година?
    A: Работят с всякакви дискове, всеки размер и обем (тествано с 1Титабайт), отформатирани в FAT/FAT32/NTFS
    (Внимание! Файловата система FAT32 има ограничения на размера на файла до 4 гигабайта, в същото време, файлове със съдържание FullHD могат да имат размер по-голям от това ограничение) , имащи външно захранване или, които им стига захранването от USB порта (като правило - ноутбук дисковете 1.8"/2.5" със стартов ток до 0.5А). При захранване от USB е желателно да се исползва максимално качествен кабел с минимална дължина (всеки USB удължител между диска и телевизора/компютъра сериозно намалява шанса на диска да заработи без външно захранване!)
    Мини FAQ по маркировка на кабели: http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:15861:3111#3111
    Допълнение: Ако при опит да се обърнете към диска изкача таблица с надпис "Недостатъчно место за съхранение" не бързайте да освобождавате място на диска/флашката, а проверете надежноста на неговото свързване и дали захранването е достатъчно за него.
    Цитат Първоначално публикувано от grigors
    Да на q-menu са ми тези опции. Да попитам още нещо. Моя колега има 32LG5700 пробвах се да му отключа и на него четенето през USB ма медия фаилове, но менютата не са му същите. Можете ли да ми кажете дали на този модел може да се направи четене на филми през USB и да ме насочите към пост където е описано.
    Може да му активираш плейъра-процедурата е същата.

11. Тук е от
    Nov 2009

След като си купих телевизор LG 32LF2510 и след като му пуснах USB-то сега на дневен ред идва и следващия ми чудене. Телевизора много ме радва, USB плеъра също - досега само един филм се е опрял на Audio Converter-а и не пожела да се конвертира звука му в AC3. Та следващото което искам да направя е да свържа 5.1 озвучителна система към оптичния му изход. Може ли някой който ползва такава комбинация - USB плеър на LG телевизор + някаква 5.1 система (домашно кино с ДВД с оптичен вход или ресийвър с тонколони) да сподели модел, впечатления и други неща по темата ?

12. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от JavorS
    След като си купих телевизор LG 32LF2510 и след като му пуснах USB-то сега на дневен ред идва и следващия ми чудене. Телевизора много ме радва, USB плеъра също - досега само един филм се е опрял на Audio Converter-а и не пожела да се конвертира звука му в AC3. Та следващото което искам да направя е да свържа 5.1 озвучителна система към оптичния му изход. Може ли някой който ползва такава комбинация - USB плеър на LG телевизор + някаква 5.1 система (домашно кино с ДВД с оптичен вход или ресийвър с тонколони) да сподели модел, впечатления и други неща по темата ?
    Ами аз ползвам 42LH4000 с домашно кино LG503PH през оптика , всичко работи на 6.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Може ли някой,който има LG 42LH9000 да сподели впечатления за телевизора?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Днес говорих с човека, които поддуржа LG в Смолян (аз сум от Смолян) тои каза, че в тях всичко му е на LG и дефектите се проявяват до половин година, ако няма проблеми след това работи дълго време. Това е негово мнение!

16. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Caesar
    Телевизора е хубав,но за тези пари спецовете в форума ще те посъветват друго,успех.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от grigors
    Днес говорих с човека, които поддуржа LG в Смолян (аз сум от Смолян) тои каза, че в тях всичко му е на LG и дефектите се проявяват до половин година, ако няма проблеми след това работи дълго време. Това е негово мнение!
    Дефектите се проявяват за по-малко време- месец-два. Затова понякога е по-добре да се вземе мостра от магазина ,която е работила някакво време-ако е имало някакви дефекти ще се проявят през този период и ще се видят.
    Цитат Първоначално публикувано от Caesar
    Най-добрият им миналогодишен модел/2009г/ /от тези с лампова подсветка/

18. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Plovdiv, Bulgaria, Bulgaria

Здравейте! Имам един въпрос относно този телевизор - LG 42LH4000 -> http://bg.lge.com/prodmodeldetail.do...play=42LH4000#
    Дали е възможно да възпроизвежда FULL HD филми от usb входа? Говоря за онези филми, които са 30-40 GB, BluRay Или единстваната възможност да прочете такъв тип филм е чрез BluRay устройство? Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 151 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе