Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 50 от 151 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Изкам да попитам имали начин да разбера все пак с какъв модул декодират каналите си, защото не ми се занимава с този приемник.Оператора едва ли ще ми каже,защото както писах по горе ми казаха че, за сега трябвало да гледам с приемника.Има ли смисъл да рискувам да си взема conax модул, защото разбрах ,че повечето кабеларки използват именно него?Кабелната е "ИНТЕР САТ" МЕЗДРА.Моля ви даите ми съвет.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

ами телевизора е LG M227WD със PCMCI слот,щом нестава със СА модула какъв е варианта да гледам цифрова кабелна на тоя телевизор и със какво устройство,при полойение цхе имам жграден само цифрож ефирен тунер?

4. Тук е от
    Jan 2010

Големи благодарности на всички знаещи тук за труда им за да можем да си използваме ТВ-тата най-пълноценно.Имам LG42HL4000 и му пуснах плеъра,много съм доволен от ТВ-то.

5. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от montresor
    Изкам да попитам имали начин да разбера все пак с какъв модул декодират каналите си, защото не ми се занимава с този приемник.Оператора едва ли ще ми каже,защото както писах по горе ми казаха че, за сега трябвало да гледам с приемника.Има ли смисъл да рискувам да си взема conax модул, защото разбрах ,че повечето кабеларки използват именно него?Кабелната е "ИНТЕР САТ" МЕЗДРА.Моля ви даите ми съвет.
    Евроком София работеше перфектно преди 3м. със Conax модул. Сега не съм техен абонат - на мога да кажа, предполагам че не са сменяли нищо.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nencho_ivanov
    ами телевизора е LG M227WD със PCMCI слот,щом нестава със СА модула какъв е варианта да гледам цифрова кабелна на тоя телевизор и със какво устройство,при положение че имам вграден само цифров ефирен тунер?
    Щом има само цифров ефирен тунер - трябва да си вземеш приемник/set-top-box/ от кабелният ти оператор.

7. Тук е от
    Jan 2010

ок,ами ако си купя един сет-топ-бокс примерно от е-бай дали ниама да мога да гледам некодираните цифрови канали без да плащам допълнително за цифрова тв?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ок,ами ако си купя един сет-топ-бокс примерно от е-бай дали ниама да мога да гледам некодираните цифрови канали без да плащам допълнително за цифрова тв?
    Може и да стане.Но ще гледаш само свободните некодирани програми.
    За кодираните- Всеки оператор използва определена марка приемник и всеки приемник си има мак адрес който се регистрира в сървъра на оператора. В случай ,че твоят приемник не е регистриран ,няма как да гледаш кодираните програми. Кабелният оператор изпраща по кабелната мрежа фърмуер/софтуер/ до приемниците си с който оператора контролира кои програми може да гледаш и кои не/според това за кои пакети си платил/.

10. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Може и да стане.Но ще гледаш само свободните некодирани програми.
    За кодираните- Всеки оператор използва определена марка приемник и всеки приемник си има мак адрес който се регистрира в сървъра на оператора. В случай ,че твоят приемник не е регистриран ,няма как да гледаш кодираните програми. Кабелният оператор изпраща по кабелната мрежа фърмуер/софтуер/ до приемниците си с който оператора контролира кои програми може да гледаш и кои не/според това за кои пакети си платил/.
    Благодаря ти много поне свободните ще гледам пък те са доста,а да ми препоръчаш някакъв сет-топ-бокс то нали има там MPEG 4/2 примерно нещо такова беше май да знам какво да търся?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря ти много поне свободните ще гледам пък те са доста,а да ми препоръчаш някакъв сет-топ-бокс то нали има там MPEG 4/2 примерно нещо такова беше май да знам какво да търся?
    Първо попитай кабелният ти оператор за безплатен приемник. Всички кабелни оператори предлагат такива за абонатите си с сключен едногодишен договор.

12. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Първо попитай кабелният ти оператор за безплатен приемник. Всички кабелни оператори предлагат такива за абонатите си с сключен едногодишен договор.
    ОК!

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите,имам LGLH3000 и съм със цифрова тв.съответно за да гледам, кабелния оператор ми дава приемник с карта, а както знаете тв-то има слот за модул.Та ги питам аз какъв модул трябва да си взема за да махна този приемник и да си работя с дистанционното на тв-то,а те ми отговарят ,че за сега не можело трябва да си гледам с приемникаа .Аз си мислех че,този приемник използва например conax модул и декодира,ама явно не.Възможно ли е оператора нарочно да ми дава гршна информация или просто наистина не става?Ако някои може да помогне ще съм мо много благодарен.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За кой оператор става въпрос и в кой град ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от montresor
    Здравеите,имам LGLH3000 и съм със цифрова тв.съответно за да гледам, кабелния оператор ми дава приемник с карта, а както знаете тв-то има слот за модул.Та ги питам аз какъв модул трябва да си взема за да махна този приемник и да си работя с дистанционното на тв-то,а те ми отговарят ,че за сега не можело трябва да си гледам с приемникаа .Аз си мислех че,този приемник използва например conax модул и декодира,ама явно не.Възможно ли е оператора нарочно да ми дава гршна информация или просто наистина не става?Ако някои може да помогне ще съм мо много благодарен.
    Въпроса ти е за друга тема
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42823.0.html
    Има такива оператори -като RN Бургас /май и СКАТ бяха така/.Може да гледаш само с техните приемници/без карта/.
    Кой е твоят оператор ?

17. Тук е от
    Dec 2009

Ами оператора ми е ИНТЕР САТ ООД-МЕЗДРА и приемника им върви с карта.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

47LH7000 или 47LS8000 ?

Днес гледах на един и същи СД сигнал двата телевизора в ТП и SL8000 (без да пипаме настройките им а и не знам дали са били еднакви) имаше предимство малко по контрастен и по четлив текст който се движи...
    Като качество на обработка на СД не видях разлика. Не ми хареса и черното особено, сякаш не беше истинско черно но може и да се лъжа! Стори ми се, че цветовете на SL8000 са как да ги нарека някакси по 'живи', но пък не ми хареса лъскавия екран в който всичко се оглеждаше! Отбих се и в ТМ където незнам с какви настройки беше SL8000 но LH7000 беше в пъти по контртастен на ХД сигнал и малко се разочаровах от по скъпия модел... Обърках се кой е по добрия?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе