Само да потвърдя, че качих 3.55 фърмуер на 42LH9000 без проблем. Тепърва ще гледам за разлики...
Само да потвърдя, че качих 3.55 фърмуер на 42LH9000 без проблем. Тепърва ще гледам за разлики...
Сподели по-подробни впечетления от този модел .Първоначално публикувано от -CTPAX-
Тъй като ми ,,писна'' да превключвам букси..... Някой знае ли , дали външен HD със собствено захранване , може да е включен едновременно към PC-то и LG-LH5000 Имам такава кутия с два порта ( S-ATA и USB) Не смея да го пробвам
А про по - има ли нов фърмуер за LG-LH5000 ? Благодаря !
Ами аз нямам база за сравнение, едва ли ще са меродавни моите впечатления. Изненадан съм от доброто качество на картината при СД. Говоря за цифрова кабелна. Въпреки сравнително големия размер на екрана, характерният за ЛСД-тата зърнест ефект почти напълно отсъства. За това дали предава вярно цветове, контрасти и т.н. нищо не мога да кажа. Харесва ми, че черното наистина е черно, а не някакво сиво, както е при другото лоу-енд лсд, което имам. При това равномерността е пълна, при тъмен екран няма никави по-светли и тъмни петна.Първоначално публикувано от nkd
Това е, ако нещо по-конкретно те интересува, ще се старая да давам информация.
Я направи 2-3 снимки със тази схема да видим има ли проблем със сиянията /glowing/.Първоначално публикувано от -CTPAX-
Снимай фронтално и под някакъв ъгъл.
Аз имам същия TV и си взех диск Seagate Freeagent Go 320GB.Първоначално публикувано от fluky
Работи идеално без външно захранване.
Не знам защо само не изключва въртенето на диска когато не се ползва, въпреки че в спецификациите му пише, че има такава функция.
INFINIA 47LE9500 получи наградата за най-добър продукт в новата категория"Онлайн аудио и видеосъдържание" на CES 2010 в Лас-вегас. Освен това има най-тънкият екран в историята -дебелината е само 6,9мм.Телевизорът тегли филми и музика директно от интернет ,оситурява достъп до Skype и разговор с приятели който се визуализира на 47" екран. Услугите са безжични. Телевизорът дава възможност и за гледане на 3D филми.
http://www.lgblog.co.uk/2010/01/11/l...ith-15-awards/
Хмм, това е интересно. И аз се бях наканил да взимам от тази серия, май май ще взема един да си стои само включен на тиви-то.Първоначално публикувано от jijo
Ето:Първоначално публикувано от lazarus18
Доста добре изглежда. И аз в магазина не успях да видя някакъв проблем, но кадрите не бяха много подходящи.
Ако можеш да му измериш и инпут лага ще е супер.
Е това ще ми е малко трудно, предвид, че трябва да търся някакъв СРТ дисплей...
Здравейте, колеги. Имам нужда от съвет как да отключа 32LF2510. Телевизорът е с последния фирмуеър 3.55 и номера с ОК+ОК не става. Как да го даунгрейдна, откъде да изтегля 3.15 и как после да върна 3.55? Ако може малко по-подробно обяснение, ще е много добре. Благодаря предварително!
Edit: Оправих се. Стана идеално. Надявам се не се е развалила калибровката на цветовете. Предполагам, че щях да го забележа![]()
Здравейте, опитвах какво ли не за да мога да вляза в сервизното меню на телевизира (LG 50PS3000), но не се получава и това си е.
Ето това ми показва като отида в менюто на диагностика:
Ще съм благодарен ако някой от спецовете тук ми помогне. Много бих искал да успея да пусна плейъра през USB-то.
Поздрави!!!
Ами колега, фърмуера ти е версия 3.40 - трябва да даунгрейднеш до 3.15.
Разрови се в темата да намериш как се прави - виж на първа страница.
Това исках да го пробвам, но ми казаха ми че за тоя телевизор няма фърмуер все още.