Някой ще може ли да ми каже от къде да видя колко работни часа има ТВ-то LH4000 вмомента съм с фърм. 3.40
трябва ад върна на 3.15 ли ако да къде точно в сервизното меню да търса работните часове
Предварително ви благодаря
Някой ще може ли да ми каже от къде да видя колко работни часа има ТВ-то LH4000 вмомента съм с фърм. 3.40
трябва ад върна на 3.15 ли ако да къде точно в сервизното меню да търса работните часове
Предварително ви благодаря
Пробвал ли е някой от вас, който има система за домашно кино дали когато плейва през УСБ телевизора филам с ДТС не го праща пооптиката към системата - т.е. ако си взема една система ЛГ както съм замислил в момента, дали няма да приключа с конвертирането на филми заради ДТС системата. Това което съм харесал подържа ДТС, а и Simplink - няма дами сеналага да ползвам друго дистанционно.
Изобщо като плейва от УСБ телевизора дали вади звук през оптиката или HDMI - щото на скартовете няма със сигурност.
ДА
звукът при плейване от USB излиза през оптиката. Домашното кино разпознава DTS и възпроизвежда /42LH4000/.
Значи това го пробвах снощи при мен и ДТС-а не излезе по оптиката (42LH9000). Вярно, че пробвах само с един филм. Има ли някаква настройка за това, щото аз пробвах и на РСМ и на ауто и в двата случая не излиза.
Би трябвало само Dolby Digital да излиза, доколкото съм чел. Довечера смятам да си закупя система LG HT-503PH, да я вържа с LG 32LF2510 и да кажа кое излиза и кое не На мен конвертирането не ми тежи чак толкова - надявам се поне с Dolby Digital-а да нямам проблеми.
Здравеите.Някои може ли да ми каже, дали матриците на LG42LH4000 и LG42LH5000 са едни и същи?насочил съм се към LG42LH4000, но като че ли в ТМ на LG 42LH 5000 картината е по добра , или е от настроиките?
Здравеите.Някои може ли да ми каже, дали матриците на LG42LH4000 и LG42LH5000 са едни и същи?насочил съм се към LG42LH4000, но като че ли в ТМ на LG 42LH 5000 картината е по-добра?,или е от настроиките?какво Ви е мнението за моделаLG42LH4000?щте се гледа тв.,мачове и филми.не искам USB, за филми , защото лаптопа щте е под тв.то.благодаря ВИ.Приемам и други предложения.
У меня вопрос-пришел телевизор с USA 42LH30 там только NTSC если в Tool Option4 в пункте -4. Country Group - страна продажи выбрать Европу появиться ли PAL ???? заранее спасибо
Здравеите,имам LGLH3000 и съм със цифрова тв.съответно за да гледам, кабелния оператор ми дава приемник с карта, а както знаете тв-то има слот за модул.Та ги питам аз какъв модул трябва да си взема за да махна този приемник и да си работя с дистанционното на тв-то,а те ми отговарят ,че за сега не можело трябва да си гледам с приемникаа .Аз си мислех че,този приемник използва например conax модул и декодира,ама явно не.Възможно ли е оператора нарочно да ми дава гршна информация или просто наистина не става?Ако някои може да помогне ще съм мо много благодарен.
При мен е на auto, ресийвърът ми е Onkyo DR-L50. Не съм пипал други настройки.Първоначално публикувано от -CTPAX-
Здравейте, новорегистриран съм, но чета от доста време Форума. Научих Много и съм благодарен за това...Първоначално публикувано от montresor
Благодарение на прочетеното Тук, влизам в Сервизното меню през RS232, номера със IR светодиода при мен не проработи, не знам защо... LH5000-Firmware 3.55
Ще споделя моя опит с LG 42LH5000(модела има вграден DVB-C тунер) и Евроком- София
Служителките на Евроком се опитваха да ме убедят, че да гледам цифрова само с Телевизора е невъзможно или малко вероятно. Искаха да ми изпращат техници, да записвам час и т.н.
Аз отказах и когато им предложих 80лв. гаранция за предлагания от тях CAM CONAX+Kарта се съгласиха. Освен 80лв, платих за един месец такса за цифрова TV+HD пакета (второто е безмислено, но реших да се уверя лично). Взех модула и картата, инсталирах го и сканирах DVB програмите за няколко минути. Всичко проработи веднага.
Сега с LH500(ver. 3.55) без проблем декодирам и гледам Цифровия Пакет на Евроком + 3-4 HD канала без външен приемник.
p.s. Според мен, няма особен смисъл от включване на цифровия им пакет, като качество. Нямам предвид изнудването с допълнителните програми, това е личен избор. Разлика в качеството има само при HD каналите, но това не оправдава + 15лв. Но това е съвсем друга тема...
Колега колко е голям телевизора ЛХ5000?
Защото при мен на 42'' има доста серозна разлика между аналоговите и цифровите канали.
При аналоговите няма как да няма шум, на практика е невъзможно, освен ако оптиканата не идва почти до теб, но и тогава ще има разлика.
Поне според мен де.
колеги пак да питам нещо,имам TV със PCMCI слот обаче със аналогов тунер и цифров ефирен тунер,та въпроса ми е ако си сложа CA модул ще мога ли да хващам и гледам цифровите канали на кабелната телевизия(м-сат)при положение че телевизора няма цифрож кабелен тунер?
Не, няма да можеш. Кажи какъв е модела на телевизора.
Не вади DTS. Който е написал нещо друго се е объркал. Изкарва си надписа "непознат аудио кодек" или какъвто там си беше и тръгва без звук - нормално. С DolbyDigital няма никакви проблеми. Simplink-а и ползването на едно дистанционно на пръв поглед върши работа само за доста базови функции - като се зачета по-задълбочено в тази функция може да открия топлата вода.Първоначално публикувано от Yavor Yankov