Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 49 от 151 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Някой ще може ли да ми каже от къде да видя колко работни часа има ТВ-то LH4000 вмомента съм с фърм. 3.40
    трябва ад върна на 3.15 ли ако да къде точно в сервизното меню да търса работните часове
    Предварително ви благодаря

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

Пробвал ли е някой от вас, който има система за домашно кино дали когато плейва през УСБ телевизора филам с ДТС не го праща пооптиката към системата - т.е. ако си взема една система ЛГ както съм замислил в момента, дали няма да приключа с конвертирането на филми заради ДТС системата. Това което съм харесал подържа ДТС, а и Simplink - няма дами сеналага да ползвам друго дистанционно.
    Изобщо като плейва от УСБ телевизора дали вади звук през оптиката или HDMI - щото на скартовете няма със сигурност.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

ДА

звукът при плейване от USB излиза през оптиката. Домашното кино разпознава DTS и възпроизвежда /42LH4000/.

5. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Значи това го пробвах снощи при мен и ДТС-а не излезе по оптиката (42LH9000). Вярно, че пробвах само с един филм. Има ли някаква настройка за това, щото аз пробвах и на РСМ и на ауто и в двата случая не излиза.

6. Тук е от
    Nov 2009

Би трябвало само Dolby Digital да излиза, доколкото съм чел. Довечера смятам да си закупя система LG HT-503PH, да я вържа с LG 32LF2510 и да кажа кое излиза и кое не На мен конвертирането не ми тежи чак толкова - надявам се поне с Dolby Digital-а да нямам проблеми.

7. Тук е от
    Jan 2010

Здравеите.Някои може ли да ми каже, дали матриците на LG42LH4000 и LG42LH5000 са едни и същи?насочил съм се към LG42LH4000, но като че ли в ТМ на LG 42LH 5000 картината е по добра , или е от настроиките?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Здравеите.Някои може ли да ми каже, дали матриците на LG42LH4000 и LG42LH5000 са едни и същи?насочил съм се към LG42LH4000, но като че ли в ТМ на LG 42LH 5000 картината е по-добра?,или е от настроиките?какво Ви е мнението за моделаLG42LH4000?щте се гледа тв.,мачове и филми.не искам USB, за филми , защото лаптопа щте е под тв.то.благодаря ВИ.Приемам и други предложения.

10. Тук е от
    Oct 2009

У меня вопрос-пришел телевизор с USA 42LH30 там только NTSC если в Tool Option4 в пункте -4. Country Group - страна продажи выбрать Европу появиться ли PAL ???? заранее спасибо

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравеите,имам LGLH3000 и съм със цифрова тв.съответно за да гледам, кабелния оператор ми дава приемник с карта, а както знаете тв-то има слот за модул.Та ги питам аз какъв модул трябва да си взема за да махна този приемник и да си работя с дистанционното на тв-то,а те ми отговарят ,че за сега не можело трябва да си гледам с приемникаа .Аз си мислех че,този приемник използва например conax модул и декодира,ама явно не.Възможно ли е оператора нарочно да ми дава гршна информация или просто наистина не става?Ако някои може да помогне ще съм мо много благодарен.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Значи това го пробвах снощи при мен и ДТС-а не излезе по оптиката (42LH9000). Вярно, че пробвах само с един филм. Има ли някаква настройка за това, щото аз пробвах и на РСМ и на ауто и в двата случая не излиза.
    При мен е на auto, ресийвърът ми е Onkyo DR-L50. Не съм пипал други настройки.

13. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от montresor
    ....Аз си мислех че,този приемник използва например conax модул и декодира,ама явно не.Възможно ли е оператора нарочно да ми дава гршна информация или просто наистина не става?Ако някои може да помогне ще съм мо много благодарен.
    Здравейте, новорегистриран съм, но чета от доста време Форума. Научих Много и съм благодарен за това...
    Благодарение на прочетеното Тук, влизам в Сервизното меню през RS232, номера със IR светодиода при мен не проработи, не знам защо... LH5000-Firmware 3.55

Ще споделя моя опит с LG 42LH5000(модела има вграден DVB-C тунер) и Евроком- София
    Служителките на Евроком се опитваха да ме убедят, че да гледам цифрова само с Телевизора е невъзможно или малко вероятно. Искаха да ми изпращат техници, да записвам час и т.н.
    Аз отказах и когато им предложих 80лв. гаранция за предлагания от тях CAM CONAX+Kарта се съгласиха. Освен 80лв, платих за един месец такса за цифрова TV+HD пакета (второто е безмислено, но реших да се уверя лично). Взех модула и картата, инсталирах го и сканирах DVB програмите за няколко минути. Всичко проработи веднага.

Сега с LH500(ver. 3.55) без проблем декодирам и гледам Цифровия Пакет на Евроком + 3-4 HD канала без външен приемник.

p.s. Според мен, няма особен смисъл от включване на цифровия им пакет, като качество. Нямам предвид изнудването с допълнителните програми, това е личен избор. Разлика в качеството има само при HD каналите, но това не оправдава + 15лв. Но това е съвсем друга тема...

14.  

15. Тук е от
    Jul 2008

Колега колко е голям телевизора ЛХ5000?
    Защото при мен на 42'' има доста серозна разлика между аналоговите и цифровите канали.
    При аналоговите няма как да няма шум, на практика е невъзможно, освен ако оптиканата не идва почти до теб, но и тогава ще има разлика.
    Поне според мен де.

16. Тук е от
    Jan 2010

колеги пак да питам нещо,имам TV със PCMCI слот обаче със аналогов тунер и цифров ефирен тунер,та въпроса ми е ако си сложа CA модул ще мога ли да хващам и гледам цифровите канали на кабелната телевизия(м-сат)при положение че телевизора няма цифрож кабелен тунер?

17. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Не, няма да можеш. Кажи какъв е модела на телевизора.

18. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yavor Yankov
    Пробвал ли е някой от вас, който има система за домашно кино дали когато плейва през УСБ телевизора филам с ДТС не го праща пооптиката към системата - т.е. ако си взема една система ЛГ както съм замислил в момента, дали няма да приключа с конвертирането на филми заради ДТС системата. Това което съм харесал подържа ДТС, а и Simplink - няма дами сеналага да ползвам друго дистанционно.
    Изобщо като плейва от УСБ телевизора дали вади звук през оптиката или HDMI - щото на скартовете няма със сигурност.
    Не вади DTS. Който е написал нещо друго се е объркал. Изкарва си надписа "непознат аудио кодек" или какъвто там си беше и тръгва без звук - нормално. С DolbyDigital няма никакви проблеми. Simplink-а и ползването на едно дистанционно на пръв поглед върши работа само за доста базови функции - като се зачета по-задълбочено в тази функция може да открия топлата вода.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 151 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе