Нито един файл не се сваля от адреса който си дал !Първоначално публикувано от JovaniJo
Нито един файл не се сваля от адреса който си дал !Първоначално публикувано от JovaniJo
Линковете от стр.25 са оправени user name: LG pass: LGПървоначално публикувано от getzov
32 инча. Мерси за разяснението.Първоначално публикувано от werti
А мнения относно предимствата на по-скъпите 5000 и 7000 пред 3000 и 4000?
Благодаря предварително.
Сложих си днес на фла6ка 3.15 и ре6их да пробвам да го сложа по описания метод ама....не!Как ли не я форматирах как ли не го разархивирах този фаил 100 пати пробвах и все не става.Ако някои има мнение нека сподели 32lh5000
И защо ще влизаш в серв. меню,аз го имам същия активирах това онова без промяна на картината.Флашка форматирана FAT32,натискаш меню, маркираш на опция и натискаш 7 пъти бутон номер 7 от дистанц.упр. успехПървоначално публикувано от barnett
ами навсякаде тук пи6е 4е разархивирам фаила слагам го на форматирана фла6ка ,гася от ДУ пускам и тои сам 6те се зареди ама не става.Освен това пробвах и по на4ина с 7 натискания на 7 ама ми каза 4е е невалидно и спря.
Незнам ве4е какво да пробвам????
А в папка LG_DTV разархивира ли го?Първоначално публикувано от barnett
Първоначално публикувано от barnett
DOWNGRADE на софтуера на LG LH2000,3000,4000 серията от 3.24 на 3.15:
1.Сваляте си това: http://4storing.com/8ehjz9/3baed4f22...2da11f84f.html
2.Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV
3.Включвате флашката в USB входа на телевизора и натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV(най-долния десен).
4.Ще ви излезе меню с версията на софтуера за флашване (в случая 3.15.00).
5.Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово. Вече имате достъп до сервизното меню.
6.След вход в сервизното меню (с натискането на бутоните ОК на ДУ и ТВ заедно) отивате САМО на Tool Option 3
и задавате на JPEG/MP3 стойност 1 а на DIVX стойност HD.
Чети внимателно първа страница там всичко пише.
Благодарение на Hristoslav !
Drinks
Здравеите,някои имали идея как се управлява силата на звука на 32 лх 7000 при включени говорители тип5.1 лоджитех чре3з кабел скарт,значи като се вкючи звука стои на едно ниво и мога да го управлявам от системата, а там е с отделни потенциометри за различните колони,при телевизора каквото и да правя няма промяна в звука,а като пусна от тел. филм от усб и се чува звука само на телевизора някакви идеи?
моя е с 3.55,а модела е LG32LH5000,може затова да не става и да се прави по друг на4ин незнам.Опитах и това последното,дава гре6ен софтуер и прекратява операцията.Изоб6то не приема 3.15.
Трябав друг на4ин някакав маи.
Сигурен ли си че от този линк си свалил: http://4storing.com/8ehjz9/3baed4f22...2da11f84f.htmlПървоначално публикувано от barnett
с този линк много ми помогна,явно жси4ки други версии не са били за моя ТВ този стана отведнаж.Само дето се инсталира не автомати4но а с 7-те натискания на FAV
благодаря
И този Усилвател ина4е няма вклу4ване.По слабите цифрови канали само на квадрат4ета излизат и няма гледане.Уж за цифровите трябва да се пуска ама на...неактивен е и това си е.
Здравейте!Имам LG sl8500.През USB-то ми тръгват филмите,но не мога да оправя субтитрите.Излизат маймунки.Какво да правя?
Когато пуснеш филм натисни червения бутон (в долната лява част на дистанционното) после избираш Език на субтитрите : Български и си готов....Първоначално публикувано от snak