Здравейте,
Някой знае ли дали може да се хакне USB входа на новите LG LD350,LD450... за гледане на филми.
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се хакне USB входа на новите LG LD350,LD450... за гледане на филми.
В ТП се появи LG 32LE5500. Ако някой има повече информация от краткото представяне, би ли го споделил. Как се държи с SD и HD сигналите? Качеството на черното и бялото. Плейва ли добре през USB - какви формати, бг субтитри (има ли опция за промяна на големина и цвят). WiFi адаптера може ли да е произволен, може ли директно да се включи в домашната мрежа, може ли да възпроизвежда в реално време от PC и пр.
Колега , модела токущо се появява на пазара у нас и едва ли можеш да очакваш някакви по-обширни коментари ! Моя коментар е , че за тази цена за 32' е доста скъп , може и да си заслужава , но за тези пари се взима 40' ТВ !
LG 32LE5500
81cm, 1920x1080 LED, 24p, 100Hz, 5000000:1, 2.4ms, h/v: 178º/178º, 16:9, DVB-C/T, 4x HDMI, SCART, Komponent, VGA, Composite, USB, DLNA-Client, DivX-HD-/MKV, CI+-Slot, Webservices
Мда, и аз съм се загледал за 42" модел, но ще видим какви пари ще е - сигурно към 2100-2200 !Първоначално публикувано от civica
Не знам дали си заслужава, но е с LED Local dimming, та затова ...
Да не би модела ти да е LG42LH7000 във Варна той струва 1790 лв,47 инчовият е 2200.Вярно бе толкова струваПървоначално публикувано от NIKI77
37SL8000 с 3.63 версия сменя за 32 секунди.Ако моя може да се нарече по скъп моделПървоначално публикувано от simeonbf
ИМАХ ПРЕДВИД : МОД"У"Л, А НЕ МОДЕЛ. ПРИ МОДУЛИТЕ СЪЩО ИМА ЕВТИНИ МЕНТЕТА И КАЧЕСТВЕНИ - СКЪПИ.Първоначално публикувано от mariankolev
ПЛЕЪРЪТ СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ,ИМА УВЕЛИЧАВАНЕ НА СУБТИТРИТЕ (КАКТО И 50PJ550) ЯВНО НОВИТЕ МОДЕЛИ ЩЕ СА ТАКА.НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ДАЛИ Е РЕШЕН ПРОБЛЕМА С DTS .КАРТИНАТА Е ЯРКА И КОНТРАСТНА, ОБАЧЕ МИ СЕ СТОРИ, ЧЕ МАТРИЦАТА ПРОПУСКА, АКО Е ТАКА, ВКЪЩИ НА ТЪМНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА. LAN И WIFI НЕ СЪМ ГИ ПРОБВАЛ,НО ПРЕДПОЛАГАМ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ.Първоначално публикувано от docR
Какво значи да пропуска матрицата, подсветката не е равномерна ли или ?
мога да чета .Но на този въпрос обикновен потребител надали ще ти отговори.Логиката ми водеше по скъп модел по скъпи части "примерно" не задължителноПървоначално публикувано от simeonbf
При смяна на кадри, когато за секунда няма образ на дисплея, забелязвам, че не е черен, ами светлее.Първоначално публикувано от Hwarang
Днес вързах 32le5500 на LAN ,написах му ай пи, днс и веднага ми изписа,че се е свързал към мрежата.Но нямаше сайтове , в които да вляза директно,както при новите модели на сони.Може би от компютър ще се изпращат линкове ли
не знам,нямах време за тестове.
На дистанционното имаш бутон за интернет точно в дясно от бутона меню,отваря ти Picasa,YouTube и Weather
Предположих,че съм изтървал нещо,що си мисля,че ги изредих бутоните,ама явно този съм го пропуснал.Първоначално публикувано от madmaxx
Взел съм дистанционното на 5300
Цената на LG 47 LH 7000 ,наистина е 1790лв. в този магазин.Има го и в интернет.Аз отидох от Враца до София специално за да го купя от "ЕЛЕКТРА"Но Варна е по-далече наистина.