Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 88 от 151 ПърваПърва ... 3878868788899098138 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Да попитам аз пак знаещите тука.Решил съм да си купя телевизор но не мога да реша,за сега съм се спрял на LG двоумя се между моделите 47LH5000 и 47LH7000.Имам няколко въпроса 7000 е с по хубав контраст ,,аз в магазина не можах да го видя това като ги сравнявах'' но 5000 е с 200 херца 100лв по евтин.Аз гледам 90% от времето спорт и другите 10% филми.Тези 200 херца не са ли по добре за моите изискванния и другото което искам да попитам е LH5000 има ли всичките тунери които има и LH7000.Абе направо ще съм ви благодарен ако кажете кой телевизор да си взема

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте
    Гледах в ТМ нов модел (от 2010) LG 32LD450. Може ли да се каже какво е по-доброто в него в сравнение с тези от 2009? Например с модела 4000. А дали USB-то може да пуска филми или трябва да се хакне като моделите от 2009?

Много съм разколебан какъв модел да си взема - дали LG, SONY, Philips, Samsung. Търся си 32'', да има DVB-C, Full HD, USB (евентуално за филми), да е полезен за лаптопа. Гледах да е към 800 лв, ама намирам над 1000. Така ли е?

Гледах доста по форума, но не видях някакви сравнения.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от georgi0719
    Да попитам аз пак знаещите тука.Решил съм да си купя телевизор но не мога да реша,за сега съм се спрял на LG двоумя се между моделите 47LH5000 и 47LH7000.Имам няколко въпроса 7000 е с по хубав контраст ,,аз в магазина не можах да го видя това като ги сравнявах'' но 5000 е с 200 херца 100лв по евтин.Аз гледам 90% от времето спорт и другите 10% филми.Тези 200 херца не са ли по добре за моите изискванния и другото което искам да попитам е LH5000 има ли всичките тунери които има и LH7000.Абе направо ще съм ви благодарен ако кажете кой телевизор да си взема
    Разликата в контраста трудно ще я доловиш ,ползват се идентични матрици. LH7000 е по- стар с малко като модел и има дизайна на моделите от 2008г. ,друга разлика е наличието на Блутуут връзка само за снимки и Мр3 . 200хц. при LH5000 трудно се виждат ,но все пак за спорт ще има едно предимство , има същите тунери , медия плеър. Навлизат новите модели на марката на добри цени , ако не ти е спешно поизчакай .

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от pavka_pl
    Здравейте
    Гледах в ТМ нов модел (от 2010) LG 32LD450. Може ли да се каже какво е по-доброто в него в сравнение с тези от 2009? Например с модела 4000. А дали USB-то може да пуска филми или трябва да се хакне като моделите от 2009?

Много съм разколебан какъв модел да си взема - дали LG, SONY, Philips, Samsung. Търся си 32'', да има DVB-C, Full HD, USB (евентуално за филми), да е полезен за лаптопа. Гледах да е към 800 лв, ама намирам над 1000. Така ли е?

Гледах доста по форума, но не видях някакви сравнения.
    Не, този модел плейва снимки и музика.Засега няма информация за хакване(поне аз не съм чул).
    А за 899лв. можеш да си вземеш 32LH3000 - цифров тунер за кабелна, фул ейчди, хаква се и юсб - то става за филми.Тук има много информация как става.А ако си го поръчаш през сайта на Технополис ще си го намалиш с още 35лв. 899лв минус 5 процента, но плюс 10 лв доставка. Равно на 864.05 Надявам се да съм ти дал добро предложение близко до бюджета ти.Ако някой се сеща за друг модел - да помага на човека.

6. Тук е от
    Mar 2010

Толкова зле ли са Lg телевизорите че навсякъде по магазините говорят с такова пренебрежение за тях продавачите,,Технополис,Техномаркет''.Прави ми впечатление че за всяка марка обясняват положителни и отрицателни неща стане ли въпрос за Lg има само 1 гримаса на отвръщение едва ли не и отговорът е,, LG никога''.Аз не разбирам много от телевизори но вчера ходих с 1 флашка с 1 филм avi формат пускахме на разични марки Sony 46EX500,Samsung 46C650 и LG475000.Сони ми е любимата марка но екранът беше на зърна Самсунг като че ли предаваше най добре,,малко по остро'' но нямаше фрапираща разлика с LG то .Като казах това на продавача той ми отговори ,,Lg са най големият боклук и ще се набуташ много ако си го вземеш''.Аз пак повтарям че за мене е важно най много да гледам добре спорт на телевизорът,те ми обясняваха че не е важно колко херца е lcd то а как работят тези херцове,защото примерно 200 херца при ЛГ работят по зле от 100 херца на Samsung,след това ме хванаха за ръката и ме закараха при плазмите на Panasonic.И те са хубави но в темата тука за Panasonic първите 10 страници толкова много хора се оплакваха от дефекти че направо се уплаших.И тотално пак се обърках накрая.Май наистина ще почакам.Но за световното трябва да имам голям телевизор

7. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от simeonbf
    Не, този модел плейва снимки и музика.Засега няма информация за хакване(поне аз не съм чул).
    А за 899лв. можеш да си вземеш 32LH3000 - цифров тунер за кабелна, фул ейчди, хаква се и юсб - то става за филми.Тук има много информация как става.А ако си го поръчаш през сайта на Технополис ще си го намалиш с още 35лв. 899лв минус 5 процента, но плюс 10 лв доставка. Равно на 864.05 Надявам се да съм ти дал добро предложение близко до бюджета ти.Ако някой се сеща за друг модел - да помага на човека.
    Благодаря за мнението, надявам се да има и други коментари. Предполагам, че много хора имат същите въпроси, още повече наближава и световното по футбол :-)
    А за Формула 1 вече е наложително широк екран.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За продавачите в Техномаркет има само една марка -Самсунг . В Техннополис не съм забелязал да плюят LG ,те доскоро бяха официалният им вносител. Двете марки са сравними като качество и са световните лидери в продажбите с лек превес за Самсунг. Миналата година LG в България пусна новите си модели на по-ниски (нормалните според мен) цени, които бързо паднаха още. Ето ,че тази година и Самсунг тръгва с много по ниски цени от миналогодишните , новия 46С650 е на цената на 40В650 от 2009г. ,въпреки очевидно по-добрите си показатели като нов процесор( подобрена обработка на SD сигнала ) по пълноценен медия плеър. Сони също с ниски цени за 2010 , но при тях няма развитие(освен в Медия плеъра) Добре е за тези , които са се спряли на LG(и не са притиснати от обстоятелствата) да изчакат още малко да пуснат повече от новите модели да ги видим пък и да излезат равюта за тях.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2009

nkd

за Техномаркет си прав сега и друга марка ще започнат да предлагат консултантите добри бонуси ще получат

11. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от georgi0719
    Толкова зле ли са Lg телевизорите че навсякъде по магазините говорят с такова пренебрежение за тях продавачите,,Технополис,Техномаркет''.Прави ми впечатление че за всяка марка обясняват положителни и отрицателни неща стане ли въпрос за Lg има само 1 гримаса на отвръщение едва ли не и отговорът е,, LG никога''.Аз не разбирам много от телевизори но вчера ходих с 1 флашка с 1 филм avi формат пускахме на разични марки Sony 46EX500,Samsung 46C650 и LG475000.Сони ми е любимата марка но екранът беше на зърна Самсунг като че ли предаваше най добре,,малко по остро'' но нямаше фрапираща разлика с LG то .Като казах това на продавача той ми отговори ,,Lg са най големият боклук и ще се набуташ много ако си го вземеш''.Аз пак повтарям че за мене е важно най много да гледам добре спорт на телевизорът,те ми обясняваха че не е важно колко херца е lcd то а как работят тези херцове,защото примерно 200 херца при ЛГ работят по зле от 100 херца на Samsung,след това ме хванаха за ръката и ме закараха при плазмите на Panasonic.И те са хубави но в темата тука за Panasonic първите 10 страници толкова много хора се оплакваха от дефекти че направо се уплаших.И тотално пак се обърках накрая.Май наистина ще почакам.Но за световното трябва да имам голям телевизор
    За да разбереш колко са "подготвеми" продавачите... попитай ги какво са завършили, какво са работили и защо са станали продавачи а не техници... след като са толкова умни и компетентни. Ще се учудиш, че едва ли повече от 5% са завършили училище с електро образование и никога не са го упражнявали.
    На въпроса: Аз си взех плазма LG защото картината е перфектна (за моя вкус и разбиране). Имах LCD (Самсунг), но никога вече LCD ако ще и 1000 гигахерцово да е. Колкото до Панасоник... предават по-зле (като реални цветове, има трептене на картината, звука е по-зле като бленда). Да си ги хвалят колкото искат. По маркетите се хвали това, от което имат най-голяма печалба.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    nkd

за Техномаркет си прав сега и друга марка ще започнат да предлагат консултантите добри бонуси ще получат

Коя , ако не е тайна ?

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

whitewizard

стига бе пич :D Да не искаш да кажеш че трябва образование за да си продавач :D

Дано си взел от тазгодишните модели на LG

nkd

TOSHIBA

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

whitewizard

Дано си взел от тазгодишните модели на LG
    Те се водят "КОНСУЛТАНТ-ПРОДАВАЧИ". Извинявам се за грешката ми в предния пост, където ги нарекох продавачи. Ролята на консултант-продавача е да консултира клиента на първо място и на второ - да му продаде стоката.
    И според теб... как един хлебар (месар, строител, счетоводител и т.н.) ще ме консултира за телевизор по отношение на техническите аспекти? Айде по-сериозно ако обичаш.

Взех си 42PQ3000 и не съжалявам нито за миг. Нищо, че няма DVB-C тунер. Оператора ми е предоставил безплатен цифров приемник.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от whitewizard
    Те се водят "КОНСУЛТАНТИ-ПРОДАВАЧИ". Извинявам се за грешката ми в предния пост, където ги нарекох продавачи. Ролята на консултант-продавача е да консултира клиента на първо място и на второ - да му продаде стоката.
    И според теб... как един хлебар ще ме консултира за телевизор?

Взех си 42PQ3000 и не съжалявам нито за миг. Нищо, че няма DVB-C тунер. Оператора ми е предоставил безплатен цифров приемник.
    ти ме разби :D
    Как да консултираш някой който незнае какво иска как да консултираш човек за който BEKO и Philips девета серия дават еднакво и ти казват че нищо не разбираш

Да не коментираме повече тук че модераторите са много лоши

july70
    сериозно ли то и клиенти с IQ по малко от 150 няма Ти за тази заплата и тези условия какво очакваш

17. Тук е от
    Jan 2010

whitewizard

.................
    Ако си продавач на Кооперативния пазар, не трябва Даже и да четеш не е необходимо.
    Но повечето "Консултанти" са по тъпи и от котката ми

p.s. А тя за животно, си е доста умна ...

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

whitewizard , за цветовете си прав много са реални , но моделите от миналата година имаха проблем с "прогарянето" ,не че при Панасоник пробема е решен напълно ,но е сведен до минимум.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе