Страница 12 от 92 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Супер, мерси за обясненията, ще го пробвам обезателно, че ми писна постоянно да се чудя коя програма къде беше

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте ,някой да е свързвал телевизора чрез WIFI ,четох ,четох ама не видях никъде разяснение в книжката пише ,че се свързва чрез медия бокс благодаря на отзовалите се.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Да ти кажа откровено свързах го с кабел към модема, но се замислям да взема от познат wi-fi адаптер и да пробвам какво може да се прави през него, защото наистина книжките са крайно постни.

А аз пак ще запитам, някой свързал ли си е ТВ-то с ДВД чрез скарт кабел, при мен се получава много гадно ехо, ако работи и звука на ТВ и а ДВД-то?
    С евтин кабел съм, и се чудя дали това е проблема, но ме съмнява.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте !Някой може ли да ми каже дали LG 42 LD750 изкарва 5.1 аудио на оптичния изход,ако през вградения плеър се пусне филм с такова аудио?Идеята е ,ако изкарва 5.1 аудио ,през оптиката да се вкара в ресийвър или дом.кино.Или на изхода на оптиката винаги сигнала е стерео???

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Някой пробвал ли е програмката за резервно копие на запаметените канали обсъждана по доре.Значи вчера си направих едно бекъпче на каналите и днес се прибирам от работа и гледам тока спирал програмите на тв-то са бардак не знам защо опцията ауто ъпдейт на каналите беше включена(а бях я изключил)и всичко се е омазало.Викам си споко имам бекъп на каналите ще ги върна както си бяха обаче дръшки пускам бекъпа тв-то се ресрартира и от 85 канала има 24 и те са пак объркани,аз ли греша някъде или тв-то си прави майтап с мен.Като правя бекъм давам на Receive for USB обаче ядец,не се получава номера.Някой да помогне Please.

7. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    До всички във форума, вече има възможност за редактиране на файлове TLL без да се влиза в сервизното меню.

Натиснете бутона на дистанционното управление "меню" за около 5 секунди, след това отпуснете бутона и въведете комбинацията от цифрите "1105" и кликнете "OK".

Тествано лично от мен днес в 18.00 h работи перфектно но наистина трябва да задържите 5-7 секундо "меню" първо се появява след задържането изчезва въвеждате кода 1105 и "ОК" и сте в необходимото меню TV Link-Loader

Проверено и работи потвърдено от Drew99 на http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18218-95

Побликувано от jopo http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...120&pg=1&sc=20

If you want to only use TLLEdit, you don't need to enter InStart menu.
    You just need to enter Installation menu, which is easily done by your TV remote:
    Press and hold MENU for 5 seconds, then enter 1105 and press OK.

Превод
    Ако желаете само да ползвате TLLEdit, няма нужда да влизате във InStart menu.
    Трябва само да влезете във Installation menu, което е лесно изпълнимо с помоща на дистанционното на TV:
    Натиснете и задръжте бутона MENU за 5 секунди, след това въведете 1105 и натиснете OK.

Моля помогнете!
    Направих тези стъпки и всичко добре но USB то беше в NTFS изчаках около15 мин. и нищо не се случваше и аз прекъснах процеса с бутон EXIT и ми излезе екрана на черга и не се вижда програмата. Телевизора е и монитор , с мониторната чст проблеми няма.
    Телевизора е М2262-РС
    п.п. оправи се с изкл. на ТВ от контакта за около минута , но вече му бях дал автоматично сканиране и сега на ново настройките на каналите. Другите си ги е зпазил.
    Сега ще пробвам с Fat32 форматирана флашка.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Опитай да го ресетнеш - после го пусни да сканира наново за програми и пиши какво става.

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivbel
    Здравейте !Някой може ли да ми каже дали LG 42 LD750 изкарва 5.1 аудио на оптичния изход,ако през вградения плеър се пусне филм с такова аудио?Идеята е ,ако изкарва 5.1 аудио ,през оптиката да се вкара в ресийвър или дом.кино.Или на изхода на оптиката винаги сигнала е стерео???
    Да, изкарва 5.1 звук. Точно поради тази причина си купих домашно кино с оптичен аудио вход.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

На моя проблем някой няма ли да отговори три поста по-нагоре.Please.

12. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте , искам да ви попитам за модел 26LD350 как да отключа видеото защото е заключено , а в магазина един от персонала ми каза , че за 60 лв ще ми отключи тази настройка , но аз все пак реших първо да видя дали сам няма да се справя. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от komaresko
    Здравейте , искам да ви попитам за модел 26LD350 как да отключа видеото защото е заключено , а в магазина един от персонала ми каза , че за 60 лв ще ми отключи тази настройка , но аз все пак реших първо да видя дали сам няма да се справя. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
    Здрасти,

Току що отключих моето. Четеш темата на 1-ва страница. Вземаш едно старо дистанционно и аудио кабел аудио жак към 2 чинча. Сваляш звуковите файлове от https://forum.setcombg.com/****************/file/3758002 и пускаш файла за EZ-Adj менюто да си свири повтарящо. Пъхаш аудио жака в компютъра, разглабаш дистанционното и допираш чинчовете до диода на дистанционното. Ще ти излезе меню с въпрос за парола на дистанционното и следваш инструкциите от 1-ва страница.

Поздрави

Красси

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте моля да споделите с какви настройки на екрана гледате спорт и филми на SD сигнал ,че нещо не ми харесват заводските благодаря предварително.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Nikolovvv
    Да, изкарва 5.1 звук. Точно поради тази причина си купих домашно кино с оптичен аудио вход.

Мерси!Щом си го пробвал и работи значи трябва да се разделям със старото си кино .
    Предполагам,че предварително преформатираш аудиото от DTS на AC3 и отново нямаш проблем???
    А ти на какво кино си се спрял?Препоръчай нещо!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivbel

Мерси!Щом си го пробвал и работи значи трябва да се разделям със старото си кино .
    Предполагам,че предварително преформатираш аудиото от DTS на AC3 и отново нямаш проблем???
    А ти на какво кино си се спрял?Препоръчай нещо!
    Конвертирам го първо от DTS на AC3 защото плеъра на телевизора не чете DTS звук. А киното си го взех точно поради причината, че телевизора не възпроизвежда звук през scart-а когато се гледат филми чрез плеъра му. Киното което си взех аз е LG HT-503PH. Към телевизора е свързано със scart и с оптичен кабел. Когато гледам цифровата, звукът през scart-а е доста по-силен от звукът през оптичния. Незнам на какво се дължи това, ако някой има идея ще се радвам да сподели. Scart кабела ми е менте, оптичния е HAMA за 20лв. Макар и по-тих звук, при гледане на филми с плеъра на тв-то, ми е напълно достатъчен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 92 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе