реших да си купя телевизор.обаче сега дилемата е кои да избера:LG42LD750 или LG42LE5300?единият е LED,а другият е от горната серия на LCD телевизорите.
реших да си купя телевизор.обаче сега дилемата е кои да избера:LG42LD750 или LG42LE5300?единият е LED,а другият е от горната серия на LCD телевизорите.
LG42LE5300 според мен е по-доброто решение - LED 100HZ !Първоначално публикувано от bilian
bytheway много е тъпо тва, че не може да се гледа HD в Youtube през Netcast, разочарован съм дори
Като модел LD750 е по-доброто решение , но като дизайн- LE5300 , виж ги на място и решавай.Първоначално публикувано от ilks
Здравейте на всички,
Моля за информация дали на 32LD420 могат да бъдат гледани MKV 720p и 1080p през USB Media Player. Благодаря предварително и съжелявам за невежеството, но не успях да намеря отговор на този въпрос.
И още едно въпросче:Първоначално публикувано от webdude
Доколко е вярно, че LD420=LD450, но в корпус (кутия) на модел от 2009-та?
Предварително благодаря!
Има ли някой с телевизор LG - 32LD750 , който в момента е на промоция в МЕТРО / 1138лв./
Какви са отзивите за него и заслужава ли си парите!?
Пише ,че е 200Hz ,но доколкото разбирам от написаното от hristoslav май е само 100Hz .
Гледам ,че има доста екстри ,но дали могат реално да се използват.....
Пише ,че животът на матрицата на LED телевизорите е около 30000 часа / 16 години/ / , на този е CCFL подсветка -тя пък ,колко ли ще изкара ?
Тук има спецификации :
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...or-32LD750.jsp
Очаквам компетентни мнения ,че мисля да си взимам такъв ТВ .
П.П.
Може и предложения за по-добър ТВ / и от друга марка/ около тази цена.
Живота на панелите с лампова CCFL подсветка е 60 000 часа. Аз навъртам по 6000 часа годишно !
Здравейте,
Загледам съм се по едно LG 42LD420 на доста добра цена от 850лв. Някой знае ли с каква матрица е и дали си заслужава да ги взимам въобще...
Здравейте, вчера си взех този модел LG 42LD750.Доста съм доволен и от цената на тв-то-1399 лв и от качеството му като цяло.Сега на въпроса:мога ли да гледам примерно филми по безжичен начин например от лаптопа към тв-то и ако да какво точно трябва да си купя като приставка.И второ като четох FAQ видях, че има вероятност от сервизното меню да се отключи WIFI дали може някой да каже опитвали е и има ли ефект.За сега това после ще питам пак нови неща, че да не ставам нахален
Първоначално публикувано от satmann
Благодаря за отговора! Значи откъм лумин. лампи е добре .Очаква се да работят доста. А за другите въпроси ? Може би тук няма хора с такъв ТВ ,които имат преки впечатления от работата му....
Като шаси са еднакви-но плейъра в 420 не е активиран.Първоначално публикувано от Gadnyara
Трябва да се провери. В този модел поставят два вида S-IPS и A-MVA3Първоначално публикувано от shnorhel
Цитат на: satmann в Днес в 13:03
Има ли някой с телевизор LG - 32LD750 , който в момента е на промоция в МЕТРО / 1138лв./
Какви са отзивите за него и заслужава ли си парите!?
Пише ,че е 200Hz ,но доколкото разбирам от написаното от hristoslav май е само 100Hz .
Гледам ,че има доста екстри ,но дали могат реално да се използват.....
Пише ,че животът на матрицата на LED телевизорите е около 30000 часа / 16 години/ / , на този е CCFL подсветка -тя пък ,колко ли ще изкара ?
Тук има спецификации :
http://www.lg.com/bg/televizor-audio...or-32LD750.jsp
Очаквам компетентни мнения ,че мисля да си взимам такъв ТВ . :default
П.П.
Може и предложения за по-добър ТВ / и от друга марка/ около тази цена.
Сега,като се загледах във ВИДЕО Спецификациите :Първоначално публикувано от satmann
...................................................................
ЦИТАТ :
"Дигитален тунер
DVB-T/DVB-C MPEG-4 AVC(H.264) "
....................................................................
Не мога да разбера поддържа ли цифровият ефирен тунер MPEG-4 или само кабелният го има?
Има 1 брой - мострата в магазина.Първоначално публикувано от shnorhel
... а той (player) може да се активира сравнително лесно според подробната инструкция в началото на тема 1 за LG-LCD!?!Първоначално публикувано от hristoslav2
Благодаря за отговора!
Здравейте.Имам следния проблем.Преди около седмица си купих LG 42 LD 750.Днес като го пуснах видях че има хоризонтална линия на екрана от край до край.Линията се намира на 1-2 сантиметра в долната част на телевизора.Направо на ремонт май?
Аз пак да попитам за този модел този модел LG 42LD750.Доста съм доволен и от цената на тв-то-1399 лв и от качеството му като цяло.Сега на въпроса:мога ли да гледам примерно филми по безжичен начин например от лаптопа към тв-то и ако да какво точно трябва да си купя като приставка.И второ като четох FAQ видях, че има вероятност от сервизното меню да се отключи WIFI дали може някой да каже опитвали е и има ли ефект.За сега това после ще питам пак нови неща, че да не ставам нахален![]()