Благодаря ти за отговора [/quote]
Благодаря ти за отговора [/quote]
Здравейте искам да попитам за файла с който се влиза в сервизното меню, от 1 страница на форума видях един линк към някакъв руски саит и от там дръпнах зип-а но след като го отворих видях 4 файла и не знам кои от тях да ползвам, а и някъде из форума бях чела че като включат диодите и оставяли колонките пуснати да за чуват, но при мен файловете са с време 0:00 (и няма как да се чува), това ли са правилните файлове и само 1 ли се използва или се зареждат и 4 един след друг?
и още нещо да питам за паролата до колкото разбрах от форума за старите модели от 2009 наприме LH паролата е 0000, а за новите 2010 е 0413 . Питам защото ми трябва за LH, и за LD350 и най - вече за LD350.
Ще съм много благодарна ако някои ми отговори
Файловете са два - за всяко меню има отделен, просто другите два са същите , но в друг формат. Аз ползвах тия в мр3 (виж разширението им). Ако ползваш WMP за просвирване (макар че всеки плейър сигурно го може), сложи отметка на повторение- turn repeat on, така ще ти повтаря файла постоянно докато не улучиш подходяща сила на звука. Излезе ли поле за писане на парола, просто спираш плейъра , ако излъчва постоянно няма да можеш да напишеш паролата. А нея ще пробваш каква е - в края на краищата имаш само 2 варианта .Първоначално публикувано от borqn_ka
Здравейте, четох четох и неможах да разбера какъв е проблема с моя телевизор..Нов съм в форума, но тъй като неможах да намеря отговор на въпроса си реших да се регистрирам и се надявам да ми помогнете..
Проблема ми е следния на няколко пъти ми изчезват DTV имам предвит нали подреждам си ги там които ще гледам примерно 40 канала от общо 150 и след няколко изключвания на тв-то в рамките на 1-4 дни каналите които съм си настроил са изчезнали и на тяхно място имам други. Тоест от 1 до 40 съм сложил канали по мое желание след няколко дни тях ги няма, а са някакви други и са намаляли от 150 канала общо са ми останали 80.. Незнам дали обяснявам правилно, но.. и аз незнам точно какво става ! Телевизора е LG32LD350
Надявам се, че ще може да ми помогнете. Благодаря предварително !
Пробвай с изключено "автоматично обновяване" на каналите от менюто.
Сигурен ли си , че има такъв модел ?Първоначално публикувано от dido0
Колеги,не мога да си възтановя програмите на телевизора с програмката TllEdit.exe нареждам си ги както искам на компа и после тв-то зарежда файла по горе описания начин и след рестарта на тв-то от 85канала имам 24 и те са объркани нищо общо с моята подредба,аз ли не правя нещо както трябва или тв-то се е бъгнало(42LD465)?
Здр. Не мога да се оправя с подредбата на каналите на LG37LD465. Пълната настройка намира (около) 136 DTV, ХХ радио, 86 TV. Искам на бутон 1 да е БНТ-TV, на бутон 2 да е NOVA-tv, на 3 да ми е Диема-DTV (!), на 4 да ми е Диема2-DTV... и така нататък. Не мога да го направя! Тивито си ги групира. Първо цифровите, после радио, после аналоговите. Аналоговите мога да местя, но вътре в групата. Другото е, че не мога да изтривам настроени вече програми. Как става? Пък да се похваля с безплатното гледане на 7-8 HD канала по Нова година. Вярно, вече ги кодираха. (Помагайте с подредбата, че жена ми ще ме изхвърли заедно с ТВ).
Здравей колега. Когато пускаш да се сканира за програми (автоматично търсене) преди да му дадеш "ДА" махни отметката за автоматично нареждане. След което ще можеш да ги наредиш както си поискаш. Ако те изхвърлят ела с телевизора във вкъщи от мен виното.Първоначално публикувано от proidze
Колеги някой знаели защо се получава лек огледален образ на LG 37LE5300
В какъв смисъл огледален образ? Обясни по-подробно и може да ти отговоря.
Здравейте.Телевизорът ми е LG32LD350 с отключен плеър,за което благодаря на форума.Въпроса ми е защо не иска да възпроизвежда файлове в mp4 формат?Доколкото разбрах от прочетеното,би трябвало да го разпознава?Някой ако може да сподели мнение,ще съм му благодарен.
LG32LD350 моя грешка ,но все пак може ли да ми помогне някой ?Първоначално публикувано от getzov
Първоначално публикувано от hristoslav2
Когато картината е в близък план се вижда идеално, но когато постепенно се отдалечават, например лицата, получава се замазване и отстрани им се появява безцветна сянка.Иначе съм на Виваком ТВ.Пробвах всички менюта на картина, пак не се получава. Пуснах флашка с филм, там е малко по - добре. Да не би да трябва да се регулира от сервизно меню?
Изключи автоматичното обновяване на каналите - да не е вкл.Първоначално публикувано от dido0
Меню-настройки-автом. обновяване на DTV, мисля че този беше реда. Възползвай се и от съвета в отговор #202