Страница 13 от 92 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Благодаря ти за отговора [/quote]

2.  

3. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте искам да попитам за файла с който се влиза в сервизното меню, от 1 страница на форума видях един линк към някакъв руски саит и от там дръпнах зип-а но след като го отворих видях 4 файла и не знам кои от тях да ползвам, а и някъде из форума бях чела че като включат диодите и оставяли колонките пуснати да за чуват, но при мен файловете са с време 0:00 (и няма как да се чува), това ли са правилните файлове и само 1 ли се използва или се зареждат и 4 един след друг?
    и още нещо да питам за паролата до колкото разбрах от форума за старите модели от 2009 наприме LH паролата е 0000, а за новите 2010 е 0413 . Питам защото ми трябва за LH, и за LD350 и най - вече за LD350.
    Ще съм много благодарна ако някои ми отговори

4. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от borqn_ka
    Здравейте искам да попитам за файла с който се влиза в сервизното меню, от 1 страница на форума видях един линк към някакъв руски саит и от там дръпнах зип-а но след като го отворих видях 4 файла и не знам кои от тях да ползвам, а и някъде из форума бях чела че като включат диодите и оставяли колонките пуснати да за чуват, но при мен файловете са с време 0:00 (и няма как да се чува), това ли са правилните файлове и само 1 ли се използва или се зареждат и 4 един след друг?
    и още нещо да питам за паролата до колкото разбрах от форума за старите модели от 2009 наприме LH паролата е 0000, а за новите 2010 е 0413 . Питам защото ми трябва за LH, и за LD350 и най - вече за LD350.
    Ще съм много благодарна ако някои ми отговори
    Файловете са два - за всяко меню има отделен, просто другите два са същите , но в друг формат. Аз ползвах тия в мр3 (виж разширението им). Ако ползваш WMP за просвирване (макар че всеки плейър сигурно го може), сложи отметка на повторение- turn repeat on, така ще ти повтаря файла постоянно докато не улучиш подходяща сила на звука. Излезе ли поле за писане на парола, просто спираш плейъра , ако излъчва постоянно няма да можеш да напишеш паролата. А нея ще пробваш каква е - в края на краищата имаш само 2 варианта .

5. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте, четох четох и неможах да разбера какъв е проблема с моя телевизор..Нов съм в форума, но тъй като неможах да намеря отговор на въпроса си реших да се регистрирам и се надявам да ми помогнете..
    Проблема ми е следния на няколко пъти ми изчезват DTV имам предвит нали подреждам си ги там които ще гледам примерно 40 канала от общо 150 и след няколко изключвания на тв-то в рамките на 1-4 дни каналите които съм си настроил са изчезнали и на тяхно място имам други. Тоест от 1 до 40 съм сложил канали по мое желание след няколко дни тях ги няма, а са някакви други и са намаляли от 150 канала общо са ми останали 80.. Незнам дали обяснявам правилно, но.. и аз незнам точно какво става ! Телевизора е LG32LD350
    Надявам се, че ще може да ми помогнете. Благодаря предварително !

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пробвай с изключено "автоматично обновяване" на каналите от менюто.

7. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от dido0
    Здравейте, четох четох и неможах да разбера какъв е проблема с моя телевизор..Нов съм в форума, но тъй като неможах да намеря отговор на въпроса си реших да се регистрирам и се надявам да ми помогнете..
    Проблема ми е следния на няколко пъти ми изчезват DTV имам предвит нали подреждам си ги там които ще гледам примерно 40 канала от общо 150 и след няколко изключвания на тв-то в рамките на 1-4 дни каналите които съм си настроил са изчезнали и на тяхно място имам други. Тоест от 1 до 40 съм сложил канали по мое желание след няколко дни тях ги няма, а са някакви други и са намаляли от 150 канала общо са ми останали 80.. Незнам дали обяснявам правилно, но.. и аз незнам точно какво става ! Телевизора е LG32LCD350
    Надявам се, че ще може да ми помогнете. Благодаря предварително !
    Сигурен ли си , че има такъв модел ?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Колеги,не мога да си възтановя програмите на телевизора с програмката TllEdit.exe нареждам си ги както искам на компа и после тв-то зарежда файла по горе описания начин и след рестарта на тв-то от 85канала имам 24 и те са объркани нищо общо с моята подредба,аз ли не правя нещо както трябва или тв-то се е бъгнало(42LD465)?

10. Тук е от
    Oct 2006

Здр. Не мога да се оправя с подредбата на каналите на LG37LD465. Пълната настройка намира (около) 136 DTV, ХХ радио, 86 TV. Искам на бутон 1 да е БНТ-TV, на бутон 2 да е NOVA-tv, на 3 да ми е Диема-DTV (!), на 4 да ми е Диема2-DTV... и така нататък. Не мога да го направя! Тивито си ги групира. Първо цифровите, после радио, после аналоговите. Аналоговите мога да местя, но вътре в групата. Другото е, че не мога да изтривам настроени вече програми. Как става? Пък да се похваля с безплатното гледане на 7-8 HD канала по Нова година. Вярно, вече ги кодираха. (Помагайте с подредбата, че жена ми ще ме изхвърли заедно с ТВ).

11. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от proidze
    Здр. Не мога да се оправя с подредбата на каналите на LG37LD465. (Помагайте с подредбата, че жена ми ще ме изхвърли заедно с ТВ).
    Здравей колега. Когато пускаш да се сканира за програми (автоматично търсене) преди да му дадеш "ДА" махни отметката за автоматично нареждане. След което ще можеш да ги наредиш както си поискаш. Ако те изхвърлят ела с телевизора във вкъщи от мен виното.

12. Тук е от
    Aug 2010

Колеги някой знаели защо се получава лек огледален образ на LG 37LE5300

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В какъв смисъл огледален образ? Обясни по-подробно и може да ти отговоря.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте.Телевизорът ми е LG32LD350 с отключен плеър,за което благодаря на форума.Въпроса ми е защо не иска да възпроизвежда файлове в mp4 формат?Доколкото разбрах от прочетеното,би трябвало да го разпознава?Някой ако може да сподели мнение,ще съм му благодарен.

16. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от getzov
    Сигурен ли си , че има такъв модел ?
    LG32LD350 моя грешка ,но все пак може ли да ми помогне някой ?

17. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    В какъв смисъл огледален образ? Обясни по-подробно и може да ти отговоря.

Когато картината е в близък план се вижда идеално, но когато постепенно се отдалечават, например лицата, получава се замазване и отстрани им се появява безцветна сянка.Иначе съм на Виваком ТВ.Пробвах всички менюта на картина, пак не се получава. Пуснах флашка с филм, там е малко по - добре. Да не би да трябва да се регулира от сервизно меню?

18. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от dido0
    LG32LD350 моя грешка ,но все пак може ли да ми помогне някой ?
    Изключи автоматичното обновяване на каналите - да не е вкл.
    Меню-настройки-автом. обновяване на DTV, мисля че този беше реда. Възползвай се и от съвета в отговор #202

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 92 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе