Ако тази линия я имаш при всякакъв вид сигнал /тв, компютър, двд../- носи го на ремонт в сервиза.Първоначално публикувано от rrd
Ако тази линия я имаш при всякакъв вид сигнал /тв, компютър, двд../- носи го на ремонт в сервиза.Първоначално публикувано от rrd
Има я .Като дръпна кабела на булсата и остане само черен екран пак се вижда, но малко по трудно.На кабелна пробвах същата работа.Първоначално публикувано от hristoslav2
Носи го в магазина и настоявай да ти подменят бройката ,до една работна седмица от покупката са длъжни да ти го сменят без да ходи в сервиз. Бъди твърд !
Тия LGта ще излезат големи тояги.
Аз май се разколебах за 42LD420ката...
В момента това е може би най-продаваната марка и е нормално да има повече дефекти като абсолютна стойност, важно е процентно как стоят нещата.Първоначално публикувано от shnorhel
Здравейте,
Кое от двете бихте препоръчали:
1. PHILIPS 42PFL5405H
или
2. LG 42LD550
Това което търся е хубава картина. Няма да го свързвам с PC.
Благодаря предварително
Благодаря за разяснението!Лошото е че се намирам на около 60 км. от магазина и в тоя сняг не знам дали да рискувам да тръгна защото може да изтърва едната седмица срок .........Ще пиша какво се е случило в магазина.Първоначално публикувано от nkd
Ако това е така, абсолютно те подкрепям! Но имайки предвид справнително по-ниските цени (а оттам и по-добрата продаваемост) предполагам има и някакъв компромис с качеството...Първоначално публикувано от nkd
Ако не е тайна къде е тази цена ?Първоначално публикувано от shnorhel
В Plesio... Но някой се обади, че има само една бройка и то това е мострата... Не знам доколко е вярно, не съм ходил да проверя. Но на мен 42 ще ми е голям, по-скоро 32ката бих взел, мисля че е 750...Първоначално публикувано от webdude
Панасоник не е евтина марка , но този проблем(чертите през панела) го имат често при плазмите , и при Филипс се появява, Самсунг също...За това по-голямата гаранция е необходимост.Първоначално публикувано от shnorhel
някой може ли да ми сравни LD750 с LE5300.плюсове и минуси и на двата.освен,чеединият е LED,а другият е LCD.
LG обещава най-фината картина в новите си Nano FULL LED телевизори
След като наскоро LG представи нов кандидат за титлата "най-тънкия монитор в света", компанията готви и нови претенденти за първенство в сегмента на телевизорите, които, според официалното изявление, ще осигуряват "най-ярката, най-чиста и най-фина картина досега". Това стана ясно по време на проведено тази седмица фирмено събитие CES Sneak Peek, по време на което LG разкри малко информация за нова HDTV линия, наречена Nano FULL LED.
В тази серия телевизори корейският производител е интегрирал новоразработена технология за осветяване Nano Lighting, която ще има основна заслуга за прецизното качество на изображението, разпределяйки максимално равномерно (посредством изключително тънък филм) светлината от светодиодите, разположени по цялата площ на панела, който е и с със специално противоотражателно покритие.
На проведеното в Ню Йорк събитие LG показа два модела от новата си HDTV серия, носещи обозначенията LW9500 и LW7700, първият от които е оборудван и с фирмената TruMotion 480Hz технология, а вторият – с TruMotion 240Hz. Това осначава, че новите устройства могат да бъдат използвани за гледане както в нормален, така и в 3D режим, като според компанията телевизорите ще имат и вградена система за конвертиране на изображение от 2D към 3D.
Според наличната информация, новата Nano Lighting-базирана серия FULL LED HDTV устройства на LG Electronics ще включва модели с диагонали на екрана от 47 до 60 инча, подрoбностите за които ще бъдат разкрити по време на изложението CES 2011 в началото на следващия месец.
Plesio, както бе отговорено вече.Първоначално публикувано от webdude
Знам, че е една бройка, тъй като другия е запазен в деня преди промоцията и купен в последствие...
Все пак не е лошо да се провери и да се окаже, че от магазина не са ми казали истината поради някаква причина. Може и без досадното бутане в центъра (Сф) - 'вдигат' телефона.
Иначе матрицата е S-IPS, с руска платка и полска сглобка (според инфото от стр. 1).
Здравейте колеги! Изправен съм пред дилема! Телевъзорът ще се ползва за гледане на цифрова тв и за филми, игри и интернет от PC-то. Колебая се между 2 модела:
LG 42LD750 http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8
и
LG 42LE4500 http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8
като предимството на първия са 200-та херца, а на втория, че е LED и е с 5 годишна гаранция.
Кое да избера и защо? Благодаря!