Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
В сетингс има само 1 вид субтитри. Не разпознава два.
Друг въпрос. Как се сменяше часовата зона? Дава ми София +2 при ауто. При ръчно София +2 си остава неактивно.
Здравейте на всички.
Предстои ми избор на 3д тв и се колебая между LG 47LA740S и LG 47LA790V. ( малко повече от 600лв. разлика)
Питането ми е заслужава ли си разликата в цената като от таблицата на моделите разликата която видях е в малко по бързия процесор на 790V, но нямаше инфо за панела.
Имам достъп до следните тв програми (sky3d uk, sky3d it), които ще гледам основно + 3д филми от компютъра.
Подходяща ли е като цяло пасивната технология на ЛГ за въпросните тв канали, ако някой колега има достъп до тези канали с някой от тези модели ще ми бъде интересно да напише отзивите си .
Извинявам се ако питането не е за тази тема и ако въпросите са глупави, но не съм навътре с материята а един път се купува хубав телевизор.
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от mars1914; 03-07-13 в 18:10.
За панелите май няма още 100% сигурност , но мисля , че са еднакви . 3Д каналите са си 3Д канали и няма "подходящи" или "неподходящи" за даден тип 3Д технология - това си е half Side by Side (SBS) като на доста от филмите по торентите .
Здравейте, търся си LED около 40". Не ми трябват смарт функции и 3Д. Ще се ползва предимно за игра на конзола и филми, затова времето за реакция е един от най-важните параметри, защото не искам картината да се размазва прекалено.
Боджета ми е 700-800 лева и съм се спрял на LG 42LN5400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
На повечето места пише, че е TruMotion 120Hz, но съм чел коментари, че това е грешка и релано е 60Hz без TruMotion. По нашите магазини пише DYNAMIC MCI 100... Дали телевизора ще се представи добри при динамични кадри по време на игра? Има ли други алтернативи за тези пари?
То с тези херци е много относително. Стигам да модели по 1000+ лева и пак са 100Hz със съответната система за изкусвено добавяне на карти (MCI / PERFECT MOTION RATE и др.) при различните производители, което означава, че релано са с панели 50-60Hz. Отделно чета, че от това се получава гаден ефект и хората го изключват. Какъв панел трябва да търся, че да мога да играя комфортно на конзола???
Таблица с модели 2013
http://www.fullhd.gr/tileoraseis/led...683ffda95.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-07-13 в 00:24.
Здравейте, потърсих на няколко места, но не можах да намеря информация за спецификациите на Wi-Fi адаптера на моя телевизор - става въпрос за 47LM765s. Въпросът ми е поддържа ли 5GHz и съответно има ли нужда от Dual band router?
Благодаря предварително!
Kaloian.D
Wi-Fi адаптера подържа само 2,4 GHz
IEEE 802.11a/b/g/n
Мерси много! Явно ще има кабел...