Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Няма как да съм сигурен в кое точно е проблема, понеже нямам база за сравнение.(ако не бях сменил веднага кабеларката щях да имам база за сравнение) Ако е възможно каналите от проблемните транспондери да бъдат разхвърляни по другите, определено ще се реши проблема.
От Близу и ДСС бих избрал ДСС. Бях година и половина на Близу и никога няма да се върна на тях.
Има нов ъпдейт: 04.40.27
Ако може пуснете един клип-да видя какво е това насичане,дето чак пушек вдига.Всички канали превъртях е няма насичане от близу.Но най много гледам Нова-и там няма.Имаше май едно клипче,но много много не се разбираше-или аз съм глух и сляп.За мен целия проблем е от софта.(лично мнение)
С новия ъпдейт положението е същото. Насичането на тези транспондери си остава....
Какво да ти кажа, значи си попаднал на хубава бройка...
BBC News sound drop out - YouTube
LG LM620S Sound drop out - YouTube
Да -гадничко си е !Доста осезаемо е за да съм го пропуснал.Това на всички канали ли е или само на определени?
Pervyin Kanal, BTV HD, BBC News, може да има и други, но аз тези гледам предимно... Не е от кабелната, при положение, че на LW4500 нямам проблеми!
Ето още едно видео...
https://www.youtube.com/watch?v=QP3wzhWzp3g
Поздрави!
Хм , това е нещо като подтискане на звука да си забележил на тия канали , нивото на звука да е по силно от другите ?
Имаше нещо в момента не си спомням , някакви настройки в звука , филтри и глупости разни които не съм усетил да вършат някаква работа /Clear Voice II / - изключени ли са ? Пробвай , може от някъде да изскочи заека - не вярвам да не си пробвал , ама все пак .
Не ми е в града ЛГ да направя една проба на близу , друга серия е но все пак
Всички екстри първоначално са били включени, в последствие изключени, но това не причинява проблема - защото съм вързал външни колони, където звука не се влияе от настройките на телевизора...
С две думи - проблема е в телевизора.