Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 20 от 96 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Usa

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от juspar Виж публикацията
    Здравейте преди 10 дена си купих 47LM620S,обаче всеки ден както си работи и гасне екрана,като няма нито картина нито звук.Взимам дистанционното и започвам да натискам какви ли не копчета диода отчита,че дистанц.се натиска,но телевизора не реагира,единствения изход е бутона за вкл/изкл,да се задържи около 10 секунди за да се изключи телевизора,после си го включваш и все едно нищо не е било!Дайте някакви идеи от какво може да е?Прави го когато си иска и гледам само телевизия от цифровия тунер,не съм пускал видео да го пробвам с него.Дали може да е от фирмуера,казва,че има нова версия да го ъпдейтна ли?
    По-добре потърси гаранционния сервиз и виж там какво ще кажат по проблема.

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Тоест, отново проблема е в телевизора?
    Няма как да съм сигурен в кое точно е проблема, понеже нямам база за сравнение.(ако не бях сменил веднага кабеларката щях да имам база за сравнение) Ако е възможно каналите от проблемните транспондери да бъдат разхвърляни по другите, определено ще се реши проблема.
    От Близу и ДСС бих избрал ДСС. Бях година и половина на Близу и никога няма да се върна на тях.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Няма как да съм сигурен в кое точно е проблема, понеже нямам база за сравнение.(ако не бях сменил веднага кабеларката щях да имам база за сравнение) Ако е възможно каналите от проблемните транспондери да бъдат разхвърляни по другите, определено ще се реши проблема.
    От Близу и ДСС бих избрал ДСС. Бях година и половина на Близу и никога няма да се върна на тях.
    Днес ми инсталираха цифровата от DCC - насича, та пушек се вдига...

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

А на другия ти телевизор също ли насича?

6. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Има нов ъпдейт: 04.40.27

7. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Значи тогава проблема е в телевизора.

8.  

9. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Ако може пуснете един клип-да видя какво е това насичане,дето чак пушек вдига.Всички канали превъртях е няма насичане от близу.Но най много гледам Нова-и там няма.Имаше май едно клипче,но много много не се разбираше-или аз съм глух и сляп.За мен целия проблем е от софта.(лично мнение)

10. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

С новия ъпдейт положението е същото. Насичането на тези транспондери си остава....

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Ако може пуснете един клип-да видя какво е това насичане,дето чак пушек вдига.Всички канали превъртях е няма насичане от близу.Но най много гледам Нова-и там няма.Имаше май едно клипче,но много много не се разбираше-или аз съм глух и сляп.За мен целия проблем е от софта.(лично мнение)
    Какво да ти кажа, значи си попаднал на хубава бройка...

BBC News sound drop out - YouTube
    LG LM620S Sound drop out - YouTube

12. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Да -гадничко си е !Доста осезаемо е за да съм го пропуснал.Това на всички канали ли е или само на определени?

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Да -гадничко си е !Доста осезаемо е за да съм го пропуснал.Това на всички канали ли е или само на определени?
    Pervyin Kanal, BTV HD, BBC News, може да има и други, но аз тези гледам предимно... Не е от кабелната, при положение, че на LW4500 нямам проблеми!

Ето още едно видео...

https://www.youtube.com/watch?v=QP3wzhWzp3g

Поздрави!

14.  

15. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Хм , това е нещо като подтискане на звука да си забележил на тия канали , нивото на звука да е по силно от другите ?
    Имаше нещо в момента не си спомням , някакви настройки в звука , филтри и глупости разни които не съм усетил да вършат някаква работа /Clear Voice II / - изключени ли са ? Пробвай , може от някъде да изскочи заека - не вярвам да не си пробвал , ама все пак .
    Не ми е в града ЛГ да направя една проба на близу , друга серия е но все пак

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Всички екстри първоначално са били включени, в последствие изключени, но това не причинява проблема - защото съм вързал външни колони, където звука не се влияе от настройките на телевизора...

С две думи - проблема е в телевизора.

17. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Всички екстри първоначално са били включени, в последствие изключени, но това не причинява проблема - защото съм вързал външни колони, където звука не се влияе от настройките на телевизора...

С две думи - проблема е в телевизора.
    Не знам брато.Тв-то ми е същото като твоето ,но 47 инча и нямам такъв проблем.Дали е телевизора,кабелната или софта-Вече се ушашавих-на клиповете се чува ясно проблема,но къде е причината само можем май да гадаем

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Не знам брато.Тв-то ми е същото като твоето ,но 47 инча и нямам такъв проблем.Дали е телевизора,кабелната или софта-Вече се ушашавих-на клиповете се чува ясно проблема,но къде е причината само можем май да гадаем
    Я сега, като си на Близу - Виж дали имаш транспондер 35100? В списъка?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 96 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе