Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Здравейте
Този пост е редактиран от Denislav Nedelkov; 28-06-13 в 11:57.
Не знам, но е факт, че няма проблем с накъсането на звука!
Не мога да преценя екстрата WiDi, доколкото чета по форумите WiDi ще замени HDMI кабела в бъдеще, до някаква степен връзката между лаптоп и ТВ безжично, но също така се постигат скорости чрез тази връзка 20Mb/s (или греша) това достатъчно ли е за гледане на 3Д филми, а също така с чии плеър на лаптопа или на ТВ. Благодаря предварително на отзовалите, особено ако споделят личен опит за WiDi.
По принцип моето LM620S започва да сканира от 400000+ ако не е зададено ръчно да започва от по малка честота. Може би това е причината да не засича транспондер под 400000.
Разликата,която забелязах с новият ъпдейт за LM671S е,че MY APPS менюто (от дистанционоото бутона) много бързо се сърфира в самото меню.Преди бе по-бавно.
Относно проблемите със звука- нямам с нито един канал.Blizoo ми е доставчик,същевременно използвам и сателитна антена,чрез вграденият ми тунер -и там няма проблем.
Някой наясно ли е ,кога ще има HBO GO приложение за България?
От LG нямат никаква представа, HBO България преди месец им писах e-mail и още нямам отговор,а от Blizoo казаха в началото на Юни,че ще има приложение уж до около 20 юни
Сменях страната на Smart менюто да е Унгария, излезе ми приложението HBO GO,но кода който имам от Blizoo не се възприема от програмата (нормално е, защото базата с данни си е за Унгария) .
Пускам си филм с PLEX от лаптопа на ТВто.
Филма е Redemption.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-HKD
Има си субтитри на БГ. На лаптопа всичко е ОК.
На ТВто филма тръгва но не зарежда субтитрите от файла а пуска някакви (предполагам вградени) на английски.
Ко прайм сега?