Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 32 от 96 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте, тези дни мисля да купя нов телевизор за спалнята, и мисля, че тази толкова коментирана цифровизация допринесе за моето решение. Имам ограничен бюджет от 500 лева и след много гледане се спрях на тези два модела: LG 32LS3450 и LG 32LN540B от магазин Техномаркет. Като размер мисля, че 32 '' е оптималният вариант за тази сума. Искам да помоля за съвет кой от тези телевизори да избера, или евентуално някое друго предложение за тази сума. Благагодаря предварително на отзовалите се на помощ.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-08-13 в 00:06.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Някой да знае дали ще добавят на Trumotion още настройки като на пример :blur

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Някой да знае дали ще добавят на Trumotion още настройки като на пример :blur
    Файда от тях..., ако говорим за 50Hz. панел...
    Защо не зададете въпроса си директно към LG Bulgaria?

5. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Файда от тях..., ако говорим за 50Hz. панел...
    Защо не зададете въпроса си директно към LG Bulgaria?
    Ще ги попитам и тях , но много нерви с тия регистрации докъто им пиша ... Ще ги потормозя и аз скоро .. че много дразни като започне да попресича картината и да маже ..

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Според тях поставения панел в 47LM660 e 100хц - така ми отговориха , но след обратен въпрос "дали ако сваля капака ще установя същото" и на още няколко неприятни за тях теми (DSE , звука от тунера и малоумното EPG ...) набързо ме отсвириха и казаха да се обърна към магазина , от който съм закупил тв .

7. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Според тях поставения панел в 47LM660 e 100хц - така ми отговориха , но след обратен въпрос "дали ако сваля капака ще установя същото" и на още няколко неприятни за тях теми (DSE , звука от тунера и малоумното EPG ...) набързо ме отсвириха и казаха да се обърна към магазина , от който съм закупил тв .
    Колега би ли споделил какво е това DSE

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Dirty screen effect - ефект на мръсния екран - изключително дразнещо и по-добре не го търси (90% го има) , че после погледа ти е все там .IMG_2392-1.JPG

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Само от любопитство, как ще разбереш, ако свалиш капака дали е 100 или 50hz.? Отделноп, какво му е на EPG-то? Предполагам това, че няма PIP?

Те братушките от LG, след мое запитване не знаеха или се правеха на ударени че не знаят, какво е това 100Hz. панел...

11. Тук е от
    Sep 2012

Някой знае ли какво е "ТВ ПИН КОД"? Иска ми го, когато пусна да гледам филм през "HBO GO".

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от vencislavbg Виж публикацията
    Някой знае ли какво е "ТВ ПИН КОД"? Иска ми го, когато пусна да гледам филм през "HBO GO".
    За HBO GO можеш да видиш ТВ ПИН КОД, като влезеш в профила си в web-приложението на HBO GO.

Кога пуснаха приложението "
    HBO GO" за телевизори LG?

13. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    За HBO GO можеш да видиш ТВ ПИН КОД, като влезеш в профила си в web-приложението на HBO GO.

Кога пуснаха приложението "
    HBO GO" за телевизори LG?
    Не знам, но при мен го има! За съжаление не мога да се регистрирам в web-приложението на HBO GO. Не съм в списъка с потдържаните оператори. А от телевизора се регистрирах и там ми иска този ТВ ПИН КОД. Някакви други идеи?
    Този пост е редактиран от vencislavbg; 12-08-13 в 15:28.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

LM620 поддържа ли DISEQC ключ за две сателитни антени?

16. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от vencislavbg Виж публикацията
    Не знам, но при мен го има! За съжаление не мога да се регистрирам в web-приложението на HBO GO. Не съм в списъка с потдържаните оператори. А от телевизора се регистрирах и там ми иска този ТВ ПИН КОД. Някакви други идеи?
    Щом не си абонат на Близу с HBO max, единствено можеш да ползваш съдържанието за свободно гледане, но пак трябва да си направиш регистрация, като от списъка с оператори избереш СВОБОДНО ГЛЕДАНЕ. Регистрацията се прави само на компютър.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само от любопитство, как ще разбереш, ако свалиш капака дали е 100 или 50hz.? Отделноп, какво му е на EPG-то? Предполагам това, че няма PIP?

Те братушките от LG, след мое запитване не знаеха или се правеха на ударени че не знаят, какво е това 100Hz. панел...
    По принцип тук LG Display LC470EUD-SEM1 Overview - Panelook.com си пише , а и Христослав го е обяснил на 1 стр. EPG е най-малоумното такова , което съм виждал , а и доста бъгаво - не стига ,че заема целия екран и е с доста ситен шрифт и трудно се чете , но е и без "прозорец" с гледания в момента канал - дори изключва и звука - доста малоумно за уж "умен" телевизор . На всичко отгоре и при излизане от EPG-то понякога изобразява един "пикантен" канал от сат. тунера . Всичките се правят на ударени - ако мине номера - като си изсрал едни лайна , редно е да си готов и да си ги прибереш .

18. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Голяма грешка... трябваше да вземеш новата серия, или 7-ма серия на LM... Както колегата по-долу каза, ще имаш ядове било през Conax Module, било директно в DVB-C тунера. Взимай приемник и язък за вградения тунер...
    Не съм напълно съгласен с това твърдение.От 5 месеца съм LM620 и нямам проблеми със звука,като ползвам вградения тунер и КАМ модул на близу.Извинявам се ,че се повтарям за порен път.
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...0%D0%B0-3.html
    пост 43

- - - - - - - - - -

Поне при мен , за да продължиш към менюто за сканиране първо трябва да напишеш пин код (също както и при заключени канали) .
    Предполагам,че ти си го сложил този пин.При мен не излиза такова искане за код.
    Този пост е редактиран от zabadara; 12-08-13 в 20:18.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 96 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе