Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 29 от 96 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Един проблем от мен:
    На LM620S си слагам флашка с филм и почвам да гледам. Всичко е ОК. В един момент филма спира и ме връща в менюто на USBто да си избирам филм. Защо става така?
    Само с определен филм ли става така ? да не би да е калпаво копието , да има прекъсване на филма и ТВ ти вижда край . Ако е при всички филми - не зная .

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от tenatais Виж публикацията
    Здравей те, колеги, от скоро притежавам 47LA691S, вчера ми прекараха цифрова на CoolBox и сега всички канали трябва цъкам от тяхното дистанционн за приемника, как мога даго премахна този приемник и да си сменям от дистанционното че доста тъпо да имаш джойстика и да го ползваш само усилване и намаляване.
    Каква клавиатура ми трябва за да мога да я ползвам към телевизора.
    Благодаря предварително!

Телевизора си доста добър, никакъв проблем с споделянето на файлове и зарежда на HD-та от компа. Само разбрах че ако HD-то ти е .mkv трябва да го преименуваш на .mpeg или .avi за да зареди субтитрите.
    Както се казва...Честито! При Coolbox не може да се използва CI Modul... Тоест ще си ползваш приемника!

4. Тук е от
    Nov 2012

Колеги някой знае ли дали през плех сърварът и неро медиа хоум могат да се гледат филми 3д с 3д субтитри суб/идх на външен блурей плеар ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Защо няма да стане колега ?
    Защото оптичният сплитер предполага технология point to multipoint.

6. Тук е от
    Oct 2009

Ако ще гледаш с плеъра на телевизора отговора е не.

7. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от tatkobarba Виж публикацията
    Ако ще гледаш с плеъра на телевизора отговора е не.
    Не от ТВ, колега пускам го от блурей плеара и не ми дава опция да си избера субтитри ..

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не от ТВ, колега пускам го от блурей плеара и не ми дава опция да си избера субтитри ..
    Тогава субтитрите ги пускаш от Blu-ray плейъра.
    zabadara одобрява това.

10. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Тогава субтитрите ги пускаш от Blu-ray плейъра.
    Колега възможно ли е на 3д блурей плеара да не плейва 3д филм който е свален от нета (AVATAR_3D.ISO) А на останалите 3д мкв филми не им плейва 3д субтитрите ... не говориме за ТВ а за 3д блу рей плеър (LG HX-995TZ) ..

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Как да си подредя програмите?
    Когато пускате да се сканира за програми (автоматично търсене) преди да му дадете "ДА" махнете отметката за автоматично нареждане. След което ще можете да ги наредите както си поискате.

Мога ли да подредя програмите след автоматично търсене? Например BTV ми е на 51, искам да е на 1.
    Ако ползвате цифровия тунер преди да пуснете автоматичната настройка махнете отметката за автоматично номериране.

Това е ок, НО след като ги подредя цъкам на една отметка да не ъпдейтва каналите (иначе пак си ги реди как си знае при рестарт на тВ). До тук добре, но след като дадох на единия телевизор да сканира (full scan) се появиха 20+ нови канала.
    Въпроса е как да си сканирам за нови канали без да ми се губи подредбата на съществуващите?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Колега възможно ли е на 3д блурей плеара да не плейва 3д филм който е свален от нета (AVATAR_3D.ISO) А на останалите 3д мкв филми не им плейва 3д субтитрите ... не говориме за ТВ а за 3д блу рей плеър (LG HX-995TZ) ..
    Има такава вероятност в зависимост от това какви контейнери и формати поддържа Blu-ray плейъра.

13. Тук е от
    Jul 2013

LG 42LA620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Мнения за този телевизор? Доста надвишава бюджета ми, но ако си струва... Държа да няма проблем при игра на конзола и ще се гледат филми основно през USB. Тези 200Hz пак ли са софтуерен ефект с цел реклама? Повечето модели, за които чета са с 50Hz панел и вариант за софтуерно 100Hz.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от KalojaN Виж публикацията
    Как да си подредя програмите?
    Когато пускате да се сканира за програми (автоматично търсене) преди да му дадете "ДА" махнете отметката за автоматично нареждане. След което ще можете да ги наредите както си поискате.

Мога ли да подредя програмите след автоматично търсене? Например BTV ми е на 51, искам да е на 1.
    Ако ползвате цифровия тунер преди да пуснете автоматичната настройка махнете отметката за автоматично номериране.

Това е ок, НО след като ги подредя цъкам на една отметка да не ъпдейтва каналите (иначе пак си ги реди как си знае при рестарт на тВ). До тук добре, но след като дадох на единия телевизор да сканира (full scan) се появиха 20+ нови канала.
    Въпроса е как да си сканирам за нови канали без да ми се губи подредбата на съществуващите?
    От опцията тест на сигнала от менюто на телевизора. След това ще се появят.

- - - - - - - - - -

Няма как BluRay плеър да възпроизведе ISO, освен ако не е записан на диск...

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Pavian Виж публикацията
    LG 42LA620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Мнения за този телевизор? Доста надвишава бюджета ми, но ако си струва... Държа да няма проблем при игра на конзола и ще се гледат филми основно през USB. Тези 200Hz пак ли са софтуерен ефект с цел реклама? Повечето модели, за които чета са с 50Hz панел и вариант за софтуерно 100Hz.
    Модела е с реални 50Hz...
    zabadara одобрява това.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Все пак на моя 47LM620S реално TruMotion-a е неизползваем. Дори на минимални стойности прави артефакти... дали не съм уцелил бройка или това е нормално? Как да преценя?
    Това се случва с каквито и да е файлове от плеъра на ТВ-то или през PC-то чрез HDMI.

Инак имам цифрова от Булсатком и там не се забелязват аномалии освен ако TruMotion-a не е на голяма стойност. Също така на някой канали влияе, а на други - не.
    Проблемите са с файлове 23-24-25 fps. Инак, спорт в 50 или 59 кадъра се вижда много добре.

Без TruMotion-a пък, има едно размазване когато камерата се движи по бързо, бих го нарекъл нещо като леко трептене по контурите на обектите. Пак за 23-25 кадъра.
    Не знам дали да се обърна към LG или това си е нещо нормално. Мерси.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-07-13 в 19:59.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 96 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе