Няма да е лошо да провериш какви аудио кодеци поддържа този тунер за да не се окаже , че на някои програми нямаш звук .
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Няма да е лошо да провериш какви аудио кодеци поддържа този тунер за да не се окаже , че на някои програми нямаш звук .
Не ! Става за ААС !
Като му чета спецификацията на този модел и виждам , че никъде не се споменава DTS декодер . Защо ли ? Може и да работи с такъв звук , но защо го няма и то на официалната страница на LG ?
- Аудио кодек - AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS
Дори да няма DTS декодер не мисля, че ще има проблеми със звука от VIVACOM. Това ми е най-малката грижа .
TN матрици се поставят само в телевизори под 26 инча. При 42 LG се срещат IPS и A-MVA
Само модела LN5400 няма DTS
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
И да добавя, че спокойно върти и мотор.
В такъв случай би трябвало да се очаква, че въпросният модел 42LN570S е с A-MVA? И съдейки по цената IPS-a в 42LN575S трябва да е по-добър, защото според спесификациите единствената съществена разлика между тези 2 модела, освен може би матриците е WiFi-а.
Не съм решил, а попитах Просто търся логика в разликата на цената, защото в крайна сметка избора ми се свежда до тези 2 модела (42LN570S и 42LN575S) и пручвам има ли и какъв е смисъла от по-скъпия. Иначе днес ще пообиколя магазините и дано намеря някой, в който имат и 2-та модела.
Да, същото сравнение го дадох в пост 624, но както казах разликите в спесификациите ми се струват прекалено незначителни за такава разлика в цената. Благодаря за помоща и отделеното време все пак .
- - - - - - - - - -
Отидох за риба до Карфур и си тръгнах с 42LN575S. Имаше дзверска промоция и не можах да се сдържа. 42LN575S струваше 879.20лв., а 42LN570S 871.20лв. Промоцията е от 13-ти до 15-ти, аз взех последния 42LN575S, но 42LN570S имаше и като си тръгнах. Има много неприятна разлика между тях и тя, че 42LN575S е с гланцова матрица, докато 42LN570S е матов, но ще го преживея някакси. Това все пак е телевизор и не се налага да го мъкна и работя на разни осветени места . След време ще споделя впечатления.
Благодаря! Със жената ще го поливаме, ама малкото най-много се радва.
То аз съм си за бой, гледах 32LN575S и 39LN575S и какво съм гледал та не съм забелязъл, че са гланц не знам. И от бързане да не изпусна последната бройка на промоцията и така. Иначе телевизора ми харесва, като изключиме гланца, който ще има да ме тормози още няколко месеца и след това ще му свикна .