Не е странно , докато не пробваш ! Като не прави даунмикс до стерео , може да прави DTS Passthrough , но това към външен ресивър с подходящите аудио кодеци . А и винаги може да си прекодираш звука , но наистина е дразнещо .
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Не е странно , докато не пробваш ! Като не прави даунмикс до стерео , може да прави DTS Passthrough , но това към външен ресивър с подходящите аудио кодеци . А и винаги може да си прекодираш звука , но наистина е дразнещо .
Здравейте,
Може ли да ми дадете един feedback отностно този продукт : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-42LV3400-LED
Ще го поставя в хола и ще се гледа от около 2.5 - 3 метра.
Благодаря
Да , това е стар модел и ако не си от Варна , не го търси по другите им магазини . И вероятно е работила мостра .
Иначе казано : не си струва ?
Това е въпрос , който предполага по-дълъг отговор , но модела е изчерпан и за тези пари може да се вземе нещо ново като модел - избор има .
Пак пуснаха 5г. гаранция за телевизорите от 1 Октомври до 31 Декември всеки ще получи 5г. гаранция, но нямам списъка на моделите, които влизат в тази промоция.
Този пост е редактиран от aldokalcone; 01-10-13 в 00:39.
А случайно допрочете ли след 5-те години гаранция, че става въпрос само за инверторните климатици.
E тогава защо емблемата/реклама с петте им години гаранция стои под телевизорите им в сайта на ТМ???
За радост НЕ СА СЕ ОБЪРКАЛИ!!!
За ТВ от 660 серия нагоре има допълнителна гаранция 3 години след регистрация на сайта на LG,проверено и потвърдено от пресен притежател на LA667.
Остава и японката да заппчне да се ддвижи,а не са се мести по екрана на чреселулки и ще съм доволен!
Delyan,
Може ли да споделиш как е local dimming-а? Има ли смисъл от него при 2013 моделите? Защото на 2012 те бяха с 12 блока, а сега орязани двойно на 6 и си мисля, че смисъла от тази "екстра" ще се загуби. Някой ако е сравнявал моделите от 2012 и 2013 ще ми е интересно да чуя мнение именно за "локалното затъмняване". Понеже съм ползвал такъв от 2012 и смея да твърдя, че имаше смисъл от тази екстра, а сега с орязаването на блоковете май ефекта няма да е толкова добър?
Иначе аз се ослушвам за LA740 и се празапасявам с клипчета да тествам DSE-то и да избера такъв с минимално "мръсен" екран. Чудя се дали тези уж реални 100hz ще има смисъл от тях? Или по-добре да мина на по-ниската LA660 серия? DSE-то дали ще е по-малко видимо на 100hz-те панели? (един вид уж са малко по-висок клас?)
За да се възползваме от тези 100HZ не трябва ли да активираме и TrueMotion простотията? Аз лично като я активирах на LM667 и се получаваше някакво рязане на картината + soap opera effect или с две думи - смисъл нулев и от тази гледна точка се чудя дали си струва да се мятам на LA740?
Смисъл има ако има по-голям контрол в/у опциите на TruMotion-а - т.е. разделени настройки за намаляване на размазването и трепкането (от него главно идва "сапунения" ефект) - пример - на моя 40В750 съм дал 6 за намаляна на размазването и 1 (до 3) за намаляване на трепкането и "сапунен" ефект няма . Всяка марка използва различни алгоритми , но повечето опции винаги са + .
Ще споделя,стига са успея да направя разлика.
Нещо много му ярки цветовете дори и на еко режим,Ще се правя на експерт1 явно.
И първи впечатления,звука на LG то е по добър,събуфера колкото и да е символичен,върши работа.
Наздраве!