Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 43 от 96 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Честито , а "гланца" всъщност е предимство

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Благодаря
    Дали гланца е предимство или недостатък е субективно виждане и може да се проведе безкраен спор за това. Аз лично предпочитах, да не кажа държах на матов дисплей, но сега вече и аз ще казвам, че гланцовия е предимство

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Иначе телевизора ми харесва, като изключиме гланца, който ще има да ме тормози още няколко месеца и след това ще му свикна
    Ами върви утре и го смени. Аз не те съветвам, но пък като не ти допада...какво ще му свикваш!?

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Ами върви утре и го смени. Аз не те съветвам, но пък като не ти допада...какво ще му свикваш!?
    Добра идея , само дето е " мисията невъзможна " , предполагам . Доста бързо се продават и двата модела .

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Добра идея , само дето е " мисията невъзможна " , предполагам . Доста бързо се продават и двата модела .
    Кой ти каза, че не можеш да го върнеш?

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Кой ти каза, че не можеш да го върнеш?
    Не си ме разбрал , не е до връщането , а до взимането на друг модел . Продават се бързо .

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

В Карфур ми казаха, че мога да го върна или сменя в 8 дневен срок. Проблема е, че другия модел няма Wi-Fi и трябва да му купувам отделно. Освен това е много възможно вече да не са останали и от него. Ще му дам шанс на този, мисля, че ще свикна с новото огледало .
    zabadara одобрява това.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Предимства и недостатъци

Гланцов панел
    + по-добър контраст /на тъмно/
    + по-голяма острота на образа /няма засветяване на съседните тъмни пиксели/
    + твърд защитен екран / предпазва панела от леки удари/
    + залепен антиотражателен филтър /някои потребители го бъркат със защитно фолио и бързат да го отлепят което нанася щети на образа/
    - по ясни отражения / концентрирани на малка площ - по интензивни/
    - изисква по-често почистване, поради ясно видимите отпечатъци от мръсотия и прах

Матов панел
    + по малко дразнещи отражения / разпръснати на по-голяма площ - с по нисък интензитет/
    - по-нисък контраст, поради разсейване на изходящият светлинен поток по цялата площ на панела /засветяване на съседните тъмни пиксели/
    - по-ниска острота на образа /по същата причина като горе/
    - това е мека матова мембрана, която не дава никаква защита при директен удар по панела - при по голям концентриран натиск/лек удар с остър предмет/ променя цвета си до бял /разтяга се/ и остава така
    iwan33, persizi и theshadowmen харесват това.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Не си ме разбрал , не е до връщането , а до взимането на друг модел . Продават се бързо .
    Това не пречи да си върнеш парите, нали?;-)

12. Тук е от
    Jun 2011

Аз не си искам парите, ако не мога да го сменя с 42LN570S, няма смисъл. Но не мисля да се занимавам. Както е написал hristoslav2 и 2-те технологии си имат предимства и недостатъци. Предполагам, че колкото по-бързо приема недостатъка (за мен е само един, но голям) на гланца, толкова по-рано ще бъда наппълно щастлив от покупката .

13. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

LN57* серията имат ли Smart/DLNA? В табличката на първа страница пише, че нямат, а по сайтовете на хипермаркетите е обратното.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

LN575S има. Детето се скъса да гледа филмчета от компютъра и не мога да се доредя. Сега пробвам кой софтуер е най-лек, защото първо инсталирах Nero-то и това нещо ужасно ми тормози машината, особено ако си шернал много неща.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от god Виж публикацията
    LN57* серията имат ли Smart/DLNA? В табличката на първа страница пише, че нямат, а по сайтовете на хипермаркетите е обратното.
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...0678:221:1.jpg

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Опитай с Plex server

18. Member
    Тук е от
    May 2011

Имам чуството че имам фолио на екрана на TV то......Възможно ли е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 96 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе