Не, не ги покрива!
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Не, не ги покрива!
Моля за помощ взех преходник vga >hdmi лаптопа го распознава като lg42ln570 но тв-то не отчита hdmi как да го направя да го отчита
- - - - - - - - - -
Благодаря предварително
Никак ! Само с този кабел няма да стане .
Какво трява да направя за да излезв че има връска
Трябва да има и конвертор на сигнала т.е. един вид пробразувател от аналогов ( vga ) към цифров ( hdmi ) сигнал , а това е скъпо и може и да не проработи . Сори , ама е така .
Значи трябва да върна кабела. в магазина има някакво устроисто на тошиба и е нешто като догстанция
на него има вънщна видео карта и се управлява от usb. така казва продавача мисля да го взема да пробвам
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-10-13 в 20:43.
То хубаво , ама нямаш ли инсталирана "проверка на правописа" , че трудно хващаме какво искаш да кажеш ? Не знам колко е тая външна видеокарта , ама ако инвестираш в един външен хард диск ще е по-добре май - тв си има приличен медия плеър
Външен хард диск WD My Passport 3.0, 1TB, USB 3.0, 2,5", Черен WDBBEP0010BBK - eMAG.bg
Външен хард диск Seagate Expansion 2TB, 3.5inch, 7200 об./мин, 32MB, USB 3.0, Черен STBV2000200 - eMAG.bg
здравейте, искам да питам относно какъв тв да си взема от следните модели LG LA660S,LA667S,LA690S,LA691S
Съжалявам че малко бъркам но телефона няма за правопис има гласовописане имам хард 320гб ама се чудя как да му измъкна звук от оприката кам c-media usb ако успея да искарам звук няма да ми трябва даже и комп. Ако има някой да е искарал звук прес оптика кам външна звукова карта да сподели
- - - - - - - - - -
При мен зяуковата карта е 7.1 c-media usb
С поред мен рамката колко е по тънка толкова е по добре
Според мен картината колкото дае качествена ако има голяма рамка ще изглежда нетолкова добра например таблетите колко е по тънък и по малка рамка толкова те радва за добър дисплеи има едино тв самсунг който е ацки добар като дизаин и картина и можеш да се радваш на картина и е с много тънка рамка и дава шанс на дисплея да испакне при 62 или 64" това е наи доброто нои цената е добра за 3600лв. Си заслужава моя също е горедолу с тънка рамка се пак аз няма да гледам рамката а монитора неискам да убидя никой но според мен несе гледа само функците и колко екстри има и се гледа дизаина отпред да е супер както се казва
Благодаря за коментарите,искам също да попитам добре ли съм се насочил към марката LG или да се насоча към друга марка става въпрос 42 инча в порядъка до около 1500лв