Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 10 от 96 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Моето домашно кино съшо е доста старичко и има почти същите входове и изходи(само дето е Самсунг)Звукът от ТВ-то съм го пуснал с оптика (то по-никакъв друг начин не става)Само дето е доста слабичък и почти не го ползвам.Това за настройките звука да излиза през външен говорител не знам от къде си го променил,но аз не съм пипал нищо.И със спрян и с пуснат звук на тв-то по оптиката си върви звук.Настройките ми за звук са следните:
    ARC режим - изкл.
    ТВ-високоговорител - вкл.
    Цифров аудио изход - PCM
    С тези настройки си дойде,не съм ги пипал и нямам проблеми с оптиката!
    Дано съм ти помогнал
    Мойте настройки също ги направих като твойте:

image_01.jpg image_02.jpg image_03.jpg

Но пак не се получава Възможно ли е самото домашно кино да си задейства някакви защити, ако има някаква несъвместимост?

Ето и обещаното видео:

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чудя се, дали проблема не е в домашното ти кино...ъпдейт ?

LG 55LA8600 review...http://asia.cnet.com/product/lg-55la...d-46728685.htm

[3dmaniak.pl]...LG 47LA690S review...http://www.3dmaniak.pl/45080/telewiz...wego-smart-tv/
    Превод google pl to en

[3dmaniak.pl]...LG 42LA620S review...http://www.3dmaniak.pl/45558/lg-smar...go-telewizora/
    Превод google pl to en

4. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Чудя се, дали проблема не е в домашното ти кино...ъпдейт ?
    Според мен няма как да го ъпдейтна, защото няма нито усб нито някаква друга интернет комуникация. Вече се отказах да го мъча, аз исках да го ползвам основно за PLEX медиа сървъра, не да развличам кабели, поне докато събера средства за нещо по сериозно кат озвучение Мерси за мнението ти все пак

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

колеги аз съм с 47лм671, но с "хоум титър" през ресивър сони купен през далечната 2004 година.
    през оптиката си изкарва перфектен звук на всички канали /НЕТ1/, мрежовият хард и юесби. забелязах, че SAT1 има долби дигитал 5.1 за някой филми. няма го това насичане за което говорите.
    предполагам проблема ви е в самите плеъри?
    поздрави!

6. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от mga1981 Виж публикацията
    Според мен няма как да го ъпдейтна, защото няма нито усб нито някаква друга интернет комуникация
    Ъпдейта сигурно се прави със CD, не е нужно да има USB или интернет.
    jonov одобрява това.

7. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Ъпдейта сигурно се прави със CD, не е нужно да има USB или интернет.
    ако изобщо цд работи още , и най важно - без засечки
    zabadara одобрява това.

8.  

9. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Мойте настройки също ги направих като твойте:

image_01.jpg image_02.jpg image_03.jpg

Но пак не се получава Възможно ли е самото домашно кино да си задейства някакви защити, ако има някаква несъвместимост?
    Не вярвам да има такива защити,безсмислено е.По скоро пробвай с друг кабел,ако ти се намира такъв.Не би трябвало да има проблеми!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    ако изобщо цд работи още , и най важно - без засечки
    Дааа -прав си за това дали още работи СД-то.Имам една записващо ДВД,което след като си смених видеокарта на РС-то не съм го ползвал поне година.Реших да правя един запис и опс-ако въобще прочете диска яко насича и изключва,но в повечето случаи врътка само и дотам-няма диск.А за ъпдейта на дом.кино-не мисля,че там е проблема.

10. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Не вярвам да има такива защити,безсмислено е.По скоро пробвай с друг кабел,ако ти се намира такъв.Не би трябвало да има проблеми!
    Пробвал съм и с SCART и със аудио чинчове, прави абсолютно същото както на клипа с оптиката. Значи не би трябвало проблема да е в кабела.
    И CD-то си му работи безотказно, чете си всичко без проблем. Само дето никъде не намирам някакъв нов firmware за този модел.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сложи "цифров звуков изход" на "автоматично" и виж наистина дали оптичния кабел е наред , сравнението с аналоговите изходи е безпредметно , а и аналогов изход всъщност май е само този за слушалки .
    zabadara одобрява това.

12. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Сложи "цифров звуков изход" на "автоматично" и виж наистина дали оптичния кабел е наред , сравнението с аналоговите изходи е безпредметно , а и аналогов изход всъщност май е само този за слушалки .
    След като за някакви части от секундата изкарва звук, все си мисля че му няма нищо на оптичния кабел. Ако му имаше не би трябвало изобщо да се обади
    Пробвал съм и на автоматично и на PCM все същата работа прави.
    Булсатския приемник и той има оптика, пробвах и от него да докарам звук до домашното кино, но и там не стана. Но за него четох някъде че не бил активен изобщо оптичния изход на този модел приемник.
    Между другото, от приемника на булсат слушам звук през домашното кино, но само през SCART кабела.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да , СТБ на Була не вади звук по оптика (или не е сигурно какво "вади") - съмнява ме и повреда в оптичния вход ... нямаш ли някое старо DVD (или вземи от някой) да пробваш от неговия изход (може и от ПС ако има оптика , ПС3 ...)

14.  

15. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Пробвал съм и с SCART и със аудио чинчове, прави абсолютно същото както на клипа с оптиката. Значи не би трябвало проблема да е в кабела.
    И CD-то си му работи безотказно, чете си всичко без проблем. Само дето никъде не намирам някакъв нов firmware за този модел.
    Имах в предвид друг оптичен кабел.Няма друг начин освен оптика и чрез слушалките,но при второто трябва да се влиза в сервизното меню за да се промени опцията да не се изключват високоговорителите!И по съвета на svetlio 1 пробвай ако имаш възможност с друго устройство имащо оптичен вход!

16. Тук е от
    Mar 2011

Благодаря ви за мненията, за момента нямам възможност да пробвам с нищо друго. Като направя нови опити ще ви информирам.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Welcome to the club...;-) Кой е оператора? Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем и спрямо коментарите тук във форума, проблема не е от телевизора..., а от подавания сигнал от оператора!

Поздрави!
    Аз съм с лм649 и на Булсат .този проблем със звука не съм го срещал.

18. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Е как да го имаш като ползваш телевизора като монитор .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 96 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе