Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Сори ама нещо не схванах :rolleyes: Какво разбираш под универсално дистанционно ?
Openlgtv
Tutorial: How to extract movies from an LG DVR/PVR HDD - Openlgtv
LG LA8600 55-inch smart TV Review - LCD TVs
Чрез дистанционното на телевизора можеш да управляваш всички устроиства свързани с него - няколко устроиства - едно дистанционно...
Защото е сет топ бокс. Сателитния приемник си е едно към едно с цифровия приемник на кабеларка.
Този пост е редактиран от Crazy_hatteR; 20-10-13 в 17:20.
Това за което говориш, не се нарича универсално дистанционно, а протокол за СЕС контрол по HDMI кабел. LG го наричат - SimpLink
HDMI - Wikipedia, the free encyclopedia
CEC - XBMC
CEC (Consumer Electronics Control) over HDMI - eLinux.org
Универсалното дистанционно е съвсем друго нещо
Logitech Harmony - Universal Remote Control for Home Entertainment Systems
Philips Premium. Дистанционни управления
Намиране на кодове за универсално дистанционно управление
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-10-13 в 17:21.
hristoslav2 Моите уважения към теб и знанията ти, но домашното ми кино е на скарт - него по какъв протокол го управлявам? И управлението на устроиствата не става по кабел - като закрия диода на сателита или уредбата и не приемат командите. Управлявам ги чрез "Маджик дистанционното" на телевизора...
Защото когато започнеш настроиките трябва да избереш типа на устроиство което искаш да конфигурираш - Сет топ бокс, Плейър , Дом. кино и лента за звук - това са опциите. И тъй като няма опция за сателитен приемни пробвах със сет топ бокс.
ОК - приемам поправката. :rolleyes: Това означава, че кодовете за управление ва външни устройства са въведени в "Маджик дистанционното" на телевизора...
WHY LG TV Blog ::
Последните постове са преместени в темата за DLNA!!!!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-10-13 в 19:11.
може ли малко помощ за lg42ln570s-za като вляза в сервизното меню има едно тоолс опцион 3 неми позволява да настроивам ако може да баде откл. благодаря предварително
Добър ден! Имам един въпрос за 42LA620S. Тук в форума има малко противоречива информация. В една таблица пише, че моят телевизор няма magic remote. После за дистанционни пише, че може с модела който е с донгъл. Гледам в ebay има добри оферти обаче не знам точно кой модел да си поръчам и дали изобщо ще тръгне.
А аз да попитам какви са ползите от Magic Remote-a ?
"Magic remote"-то е полезно и много удобно най-вече при "смарт" приложенията и браузъра (поне според мен) , но от друга страна приложението за смартфони върши същата работа и е безплатно
Е да, но не всеки има смартфон...
Е смарт телевизор имаш, а смартфон да нямаш си е престъпление направо. При днешният избор на марки и цени.... А на въпроса никой нищо ли не знае? То точно за смарт функциите го искаме това дистанционно, със жестове боравиш по-бързо...
620 няма в комплекта , но мисля си поддържаше "меджик"-а - трябва да се закупи допълнително .
LG 47LA620S - LG Cinema 3D Smart телевизор
Проблема е в първата страница на тази тема. Пише в една таблица- Magic control- No. Това ме притесни, да не да си купя и да не може да се свържи после.