Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Е как синхронизира цветовете или снима когато съвпаднат?
Обикновено го държа на "бяло" ( или по-точно на това което докарах да е близо до бяло с жълт оттенък , понеже стената е синя) иначе има и рандом режими и набор от цветове , но няма как да е като при Филипс - като гледаш мач може да си пуснеш зелена светлина . Взех един такъв комплект направо - Комплект RGB LED Лента SMD 5050 30 LED/m , но може да се вземе и от другите , че тия не са много силни ако е на някой не основен цвят - Комплект RGB LED ЛЕНТА SMD 5050 60 LED/m + Контролер и Захранване .
Лошото е че "бай Китай" явно бачка с едни IR честоти и някои от бутоните съвпадат с тия на мултимедийния плеър (Egreat R6S) , но сензора може да се скрие - и без това не го ползвам често .
LG Google TV with Jelly Bean update
Този пост е редактиран от svetlio1; 18-05-13 в 22:33.
За какво е този Амбилайт :rolleyes:
За да гледаш тв на изгасено осветление и да не ти "вади" очите ( а и все пак да има някакво черно)
Здравейте!Купих си телевизор 42LG LM640S.
Проблема е че дава картината някак си тъмна.Пробвах с настройки на яркостта но никаква разлика.Някой може ли да помогне с настройките?Благодаря!
Да , "лепнах":D я горе и от двете страни . Контролера на лентата си има дистанционно за смяна на цветове и режими и явно се припокриват с тези на плеъра .
Ето в недовършен вариант (снимал съм с телефона)-
Има си обозначени места ,на които се реже лентата - аз ползвах 2х50см и 1х1м . За всяка "система" ще ти трябва захранване и контролер - ако използваш 5-те метра за два тв ще ти трябва още един комплект захранване/контролер , а също и съответния брой конектори Конектор с кабел за RGB LED Лента SMD5050 или по-добре от тия L - Конектор за RGB LED Лента SMD5050 . За през деня няма смисъл - ползва се вечер .
Този пост е редактиран от svetlio1; 19-05-13 в 21:54.
не е ли по-лесно - една нощтна лампа зад ТВ и готово
Винаги може да пробваш с една лампа зад тв , както е писал venom8888 - идеята е че точно LCD тв излъчват прекалено силна светлина и на приглушено или никакво осветление (мен примерно ме дразни да седна да гледам филм на силното основно осветление) е натоварващо особено като се сменят ярки и по-тъмни кадри . А и на тъмно "черното" в LCD тв е трагично .