Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 9 от 96 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Оплескал си нещата. LED лентата трябва да покрива цяла страна на телевизора, а не само малък участък - погледни снимката на Светлъо.

Не нищо не съм оплескал ,бях ги сложил по цялата дължина и ги махнах много ми беше светло така на сектори с ореол по ми харесва.

И колкото да слагаме и да побългаряваме не можем да се доближим ни най малко до амбилайта. Но дори и така има ефект,защото на моя тв. му трябва лека светлинка и му идва черното.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

То и аз отдавна се канех да го правя ама ... а и преди си бяха скъпи - ефекта го получавах с две лунички . Сложи си контролер има възможност за регулиране силата на светене на диодите .

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Проблемите се забелязват при гледане от вътрешния цифров тунер - от външни източници не съм забелязал .
    Аз май вече по малко го чувам - преди 2-3 дни имаше "ъпдейт" от Скат , ама и не съм гледал много Нова ТВ .
    Е тъпо е, сега тъкмо си взех карта и какво да я връщам ли...? А и качеството е съвсем друго през бока, разбирай по-лошо...

5. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията

Имаш, имаш, просто не гледаш може би въпросните канали...
    Напротив, гледам точно тези канали и следя редовно темата...проверявал съм телевизора на всичките 200 канала които имам...и на Булсат каналите и на Астра - проблем със звука няма!

6. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Колега, в момента използва ТВто си като монитор. Имаш външен сат. тунер, който върши цялата работа. 100% няма да имаш проблем. Ако сложиш кабел в антенния вход - тогава може да очакваш звукови "ефекти".

7. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Имам и антена,и с нея тествах, там също няма проблем...ако имаше проблем, веднага щях да го разкарам!
    между другото, в темата има оплаквания от всякакви източници, вкл. и външни сат тунери...

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Имам и антена,и с нея тествах, там също няма проблем...ако имаше проблем, веднага щях да го разкарам!
    Е да де... ама аз имах проблем и сега телевизора е на месец и нещо и как да го разкарам...?

EPIC FAIL FROM LG!

10. Тук е от
    Apr 2013

сега го включих на стария цифров приемник, не картата ами онези старите приемници (щайги) и с него не насича звука, обаче пък картината е много по-лоша и не мога да си ползвам дистанционното на тв-то, извода е че е от картата.

11. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

моя е на 3м., ако ми късаше нервите веднага го продавам, дори и да загубя някой лев!

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    сега го включих на стария цифров приемник, не картата ами онези старите приемници (щайги) и с него не насича звука, обаче пък картината е много по-лоша и не мога да си ползвам дистанционното на тв-то, извода е че е от картата.
    Не е от картата, защото свободните канали, пак насичат!

13. Тук е от
    Apr 2013

пробвах сега и на свободните канали, пак няма проблем, дори и картината е по-добра от картината със стария приемник , значи утре отивам да си сменя картата с друга и ще пиша резултата, само с нея имам проблем

Поправка, тъкмо пуснах поста и ми насече, значи си прав оффф незнам
    Dominator одобрява това.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

16. Тук е от
    Apr 2013

Момчета,имам LG lm7600,та въпроса ми е следният до преди 2 седмици нямах проблем да гледам телевизия в telemost-bg.com.В същото време на компютъра ми всичко си върви безпроблемно.Някъкви идеи?

17. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте на всички знаещи от които се надявам да получа някакъв отговор на моя проблем.
    Телевизора е LG47LM671S, опитвам се да изкарам звука от телевизора през едно доста старо като модел домашно кино JVS TH-S3.
    Ще добавя и три снимки от спецификациите на модела.
    Проблема е че опитвам да изкарам звука през оптичния изход на телевизора, след това във оптиката на киното, избирам си коректният source на домашното кино, но за съжаление се чува нещо само за около 2 секунди и после спира да изкарва звук.
    Пробвах и със всички други възможни кабели (SCART, audio чинчове) звук така и не иска да тръгне. Като пусна да речем някое CD с музика на него всичко си работи нормално(има звук от всички говорители).
    Пробвах и със приемника на Булсат (ZHD100) от него през SCART излиза звук без проблеми, през оптичния му изход няма звук.
    Забравих да спомена че в опциите на ТВ-то си избирам звука да излиза през външен говорител, не през тв говорителите. Също така преди време пробвах, на един познат му взехме същият модел ТВ със саундбар-а който даваха от Техномаркет. Там нямаше никакъв проблем със звука от ТВ към саундбара през оптичния кабел.
    Въпроса е къде е проблема, след като за кратко време излиза звук и после спира, дали проблема е в някакви защити на домашното кино.

Ще бъда много благодарен ако някой може да ми даде поне някаква насока къде да търся виновника
    Благодаря ви

Довечера може би ще направя едно демонстрационно клипче за да видите за какво точно става въпрос.

2013-05-22_100309.png

2013-05-22_100626.png

2013-05-22_101607.png
    Този пост е редактиран от mga1981; 22-05-13 в 12:01.

18. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от mga1981 Виж публикацията
    Здравейте на всички знаещи от които се надявам да получа някакъв отговор на моя проблем.
    Телевизора е LG47LM671S, опитвам се да изкарам звука от телевизора през едно доста старо като модел домашно кино JVS TH-S3.
    Ще добавя и три снимки от спецификациите на модела.
    Проблема е че опитвам да изкарам звука през оптичния изход на телевизора, след това във оптиката на киното, избирам си коректният source на домашното кино, но за съжаление се чува нещо само за около 2 секунди и после спира да изкарва звук.
    Пробвах и със всички други възможни кабели (SCART, audio чинчове) звук така и не иска да тръгне. Като пусна да речем някое CD с музика на него всичко си работи нормално(има звук от всички говорители).
    Пробвах и със приемника на Булсат (ZHD100) от него през SCART излиза звук без проблеми, през оптичния му изход няма звук.
    Забравих да спомена че в опциите на ТВ-то си избирам звука да излиза през външен говорител, не през тв говорителите. Също така преди време пробвах, на един познат му взехме същият модел ТВ със саундбар-а който даваха от Техномаркет. Там нямаше никакъв проблем със звука от ТВ към саундбара през оптичния кабел.
    Въпроса е къде е проблема, след като за кратко време излиза звук и после спира, дали проблема е в някакви защити на домашното кино.

Ще бъда много благодарен ако някой може да ми даде поне някаква насока къде да търся виновника
    Благодаря ви

Довечера може би ще направя едно демонстрационно клипче за да видите за какво точно става въпрос.

2013-05-22_100309.png
    Моето домашно кино съшо е доста старичко и има почти същите входове и изходи(само дето е Самсунг)Звукът от ТВ-то съм го пуснал с оптика (то по-никакъв друг начин не става)Само дето е доста слабичък и почти не го ползвам.Това за настройките звука да излиза през външен говорител не знам от къде си го променил,но аз не съм пипал нищо.И със спрян и с пуснат звук на тв-то по оптиката си върви звук.Настройките ми за звук са следните:
    ARC режим - изкл.
    ТВ-високоговорител - вкл.
    Цифров аудио изход - PCM
    С тези настройки си дойде,не съм ги пипал и нямам проблеми с оптиката!
    Дано съм ти помогнал

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    пробвах сега и на свободните канали, пак няма проблем, дори и картината е по-добра от картината със стария приемник , значи утре отивам да си сменя картата с друга и ще пиша резултата, само с нея имам проблем

Поправка, тъкмо пуснах поста и ми насече, значи си прав оффф незнам
    Момчета! Наистина за сега нямам насичане на звука,но от както съм го купил(месец и нещо)съм му забранил за сега да обновява фирма,понеже имаше някакви проблеми тогава и се стреснах.Един приятел още го е страх да си включи WIFI-то от тогава,че с триста зора го оправихме.С КАМ-модул на близу съм ако е от значение,и е същия който ползвах на 32 инч.Сони преди да взема LG-то.Предполагам всичките проблеми идват от бъгавия софт,който пускат LG напоследък

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 96 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе