Хм , пак не засича никакви мрежи или не може да се свърже ? Остава връщане на заводски ...
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Хм , пак не засича никакви мрежи или не може да се свърже ? Остава връщане на заводски ...
@svetlio1 - Може ли когато получиш отговор от LG, относно звука - да постнеш тук във форума?
Благодаря!
Веднага , само дето имам известни съмнения , че ще е нещо смислено .При мен го засичам вече и на още един транпондер , но е по-леко и се трае . Надявам се , като му минат депутатските мераци на В. Симеонов да вземе да си стегне подопечните , че нещо много "на уволнение" я подкараха :D - лошото е че и другите кабеларки за нищо не стават ...
Не засича никакви мрежи, изписва ми: "За да се свържете с мрежата, проверете състоянието на връзката на ЛАН кабела или точката за достъп". Да не би да се е прецакало уайфи-то?! Не мога да пробвам с ЛАН кабел понеже не е достатъчно дълъг и не стига до ТВ. А и хич не ми се връщат заводски настройки, щото после докато си направя всички настройки на картина и други...
Може и да е "заминал" , но по-скоро е някакъв блокаж (за мен) - ако не ти се връщат заводските (то не е лоша идея от време на време да се връщат) не се сещам какво да ти предложа ... - всъщност аз бих пробвал да го оставя за повече време изключен (примерно през нощта , махни и модула) , но май пак ще се стигне до връщане на заводските ... Да няма нещо наблизо , което да смущава ?
Не мисля, че има нещо което да смущава! Ще пробвам през нощта да изключа всичко, ако не стане, утре заводски настройки!
Благодаря ти за идеите.
Привет, Съфорумци!
Имам голяма молба към вас да ми помогнете да настроя оптимално картината на телевизора!
Моделът е LG 32LS3450.
Току що го купихме:D
Прави ми впечатление, че цветовете са по-топли и създава впечатление, че картината е по-мътна сякаш цапа.
При Тошибата картината е много по-ярка и светла.
Какви трябва да са параметрите на:
1.Задно осветление
2.Яркост
3.Контраст
4.Острота
5.Цветове
Много ще съм ви благодарен да ми покажете оптималните параметри за най-добра картина.
Дали щото е ЛЕД и цветовете са по-топли, което води до по-тъмна/мътна/ картина?
Все пак ще ми е интересно да видя, какви параметри сте задали вие.
Здравей, колега!
Честит телевизор - със здравей да го ползваш!
Първо телевизора е бюджетна серия и като цяло от картината не трябва да се изискват чудеса... Но причината да са "мътни" цветовете - няма нищо общо с това, че е LED. Като за начало - сменете зветопредаването от топла гама на студена или средна. Контраста задайте със стойност около 88-90, яркост 50-55, подсветката е изцяло по Ваш вкус, защото през деня, ако има пряка слънчева светлина ще трябва да е с една стойност, вечерта с друга, но като цяло се ориентирайте около средата или малко над нея... Тоест 50-60. Цвят от 47-55, острота 30/ 30
Аз вчера купих LG 32LS3500 понадути са настройките , обаче има богат избор за настройване . Почваш една по една докато ти хареса на теб . Най ме изкефи опцията за изключване на стендбай светлината
Матрицата според описанието е W - LG Display Co.Ltd. S-IPS
във връзка с анкетата - имам 47лм671 и един прост самсунг американски/фулл/ ееее еко-сензора на самсунг бие ЛГ отвякъде. изгася лампата и веднага се усеща промяната. все пак се кефя на ЛГ-то, тези проблеми след ъпдейти поне при мен или аз не ги усещам. поздрави.
Върнах заводски и нищо, явно е заминало уайфи-то!
Сега нов проблем, с КА модул на виваком съм и след връщане на заводските настройки трябва да настроя каналите!
Обаче не ми намира техния сателит интелсат 12, а като сложа на някой друг сателит не ми вади всички канали?!
Някой да каже нещо?
Без да съм запознат с настройване на ТВ със сат. тунер - ама няма ли възможност да вкараш транспондерите ръчно ?
Има си ръчно - сканираш си транспондерите на Виваком пък какво пише като име на сателита няма значение.
Колеги ЛГ 42 LS 3400 -то ми няма изход за слушалки и няма от къде да взема звук да включа към ДВД-то да използвам озвучението а филма да върви през HDMI - кабел. Има чинчове но се са вход и от тях не излиза звук . През скарт нещо или трябва USB -чинч