Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 8 от 96 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Колеги, имам проблем с пускане на 3д филм от ПС към телевизора.
    Свалил съм оригинален Блурей филм и с програмата TotalMedia Theatre 5 пускъм филма обаче филма почва и е размазан .. слагам 3д очилата за телевизора и пак не става 3д ами стои размазано. цъкам от достанционото на тв 3Д бутона и ми дава да избера режим обаче на нито един от всички режими не се получава както трябва да е ... Филма примерно не е SBS и горно и долно ..

- - - - - - - - - -

A някой знае ли как да пусна звук от ПС към телевизора освен стерео към стерео

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Още преди три години си сложих диоди зад тв.ето така изглежда
    IMG_2960.jpg IMG_2961.jpgIMG_2962.jpgIMG_2967.jpgIMG_2964.jpg
    Този пост е редактиран от hienata76; 20-05-13 в 01:35.
    svetlio1 и Dominator харесват това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте!
    Телевизорът е LG LM640S
    Някой може ли да каже как мога да изкарам звукът на филм гледан от флашка на домашно кино?Като пусна телевизията има звук но когато пусна флашка или хард диск не ще.Пробвах с HDMI и евро кабел но не става.В телевизора е включен в AV1
    Благодаря!

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Какви входове имаш на "домашното кино" ?

6. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте, от около седмица притежавам LG 42LM669S, включих го в началото гледах, настройвах няколко дена и после пак в кашона, докато завърши ремонта напълно, сега го включвам пак и разбирам че звука насича супер дразнещо, картината много радко насича. Смених буксата на кабелната викам да не е от там, същата работа. Чудя се може ли да е от картата на МСАТ, нещо да не и е наред, само да не се окаже от телевизора, че тогава вече става страшно :D. Някой ако има идеи да сподели

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Какви входове имаш на "домашното кино" ?
    Ето това е което има .
    [/URL]

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    Да се наредя и аз със въпросите. Купих си 42LM615S (цената му в момента е доста прилична), та въпросът ми е има ли нещо съществено в сервизното меню, което може да бъде променено, отключено, подобрено и заслужава ли си да правя гимнастиките?

10. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    LG имаха някакъв номер за поддръжка (0 700 1 5454) и за по-големите градове мисля ,че ходеха по домовете за тв 47" и нагоре.
    Мерси, утре ще им звънна да видим какво ще кажат!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от ambrozia403 Виж публикацията
    Ето това е което има .
    http://i272.photobucket.com/albums/j...3/DSC_0301.jpg
    Това са само изходи. Светлъо те попита за входове. Тоест да вържеш с оптичен кабел ТВ към домашното кино и така да изкараш звук.

Цитат Първоначално публикувано от perverzniat Виж публикацията
    Здравейте,
    Да се наредя и аз със въпросите. Купих си 42LM615S (цената му в момента е доста прилична), та въпросът ми е има ли нещо съществено в сервизното меню, което може да бъде променено, отключено, подобрено и заслужава ли си да правя гимнастиките?
    Най-много да има един DTS, меджик ремоут...ама едва ли. Опасявам се, че модела е на старото шаси от модели 2011 година.

Цитат Първоначално публикувано от hienata76 Виж публикацията
    Още преди три години си сложих диоди зад тв.ето така изглежда
    Оплескал си нещата. LED лентата трябва да покрива цяла страна на телевизора, а не само малък участък - погледни снимката на Светлъо.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    Здравейте, от около седмица притежавам LG 42LM669S, включих го в началото гледах, настройвах няколко дена и после пак в кашона, докато завърши ремонта напълно, сега го включвам пак и разбирам че звука насича супер дразнещо, картината много радко насича. Смених буксата на кабелната викам да не е от там, същата работа. Чудя се може ли да е от картата на МСАТ, нещо да не и е наред, само да не се окаже от телевизора, че тогава вече става страшно :D. Някой ако има идеи да сподели
    Welcome to the club...;-) Кой е оператора? Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем и спрямо коментарите тук във форума, проблема не е от телевизора..., а от подавания сигнал от оператора!

Поздрави!

13. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията

A някой знае ли как да пусна звук от ПС към телевизора освен стерео към стерео
    През HDMI,ако картата ти има такъв изход.Ако е с преходник от DVI към HDMI звук не можеш да изкараш.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от ambrozia403 Виж публикацията
    Здравейте!
    Телевизорът е LG LM640S
    Някой може ли да каже как мога да изкарам звукът на филм гледан от флашка на домашно кино?Като пусна телевизията има звук но когато пусна флашка или хард диск не ще.Пробвах с HDMI и евро кабел но не става.В телевизора е включен в AV1
    Благодаря!
    Единствено и само с оптика(ако имаш такъв вход на домашното кино,разбира се)И аз доста се мъчих с този проблем,но само това е решението и резултата никак не е приемлив(звукът е доста слаб)

14.  

15. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем
    Аз съм с 47LM671S и да чукна на дърво,нямам проблеми със звука. С HD приемник на Булсат.

16. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Welcome to the club...;-) Кой е оператора? Всички с 6-та серия на LM имаме този проблем и спрямо коментарите тук във форума, проблема не е от телевизора..., а от подавания сигнал от оператора!

Поздрави!

М САТ ми е оператора. Ами чудесно и сега накъде? Ще ги посетя утре да видим какво ще ме излъжат.

- - - - - - - - - -

Сега им звъннах на Мсат-а и ми казаха, че по-принцип ЛГ-тата правили такива проблеми, аз и казах значи проблема е в телевизора ли и тя ми каза, че все пак трябвало да дойде техник да погледне и той щял да каже.
    Този пост е редактиран от Momchil Vasilev; 20-05-13 в 20:54.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    М САТ ми е оператора. Ами чудесно и сега накъде? Ще ги посетя утре да видим какво ще ме излъжат.

- - - - - - - - - -

Сега им звъннах на Мсат-а и ми казаха, че по-принцип ЛГ-тата правили такива проблеми, аз и казах значи проблема е в телевизора ли и тя ми каза, че все пак трябвало да дойде техник да погледне и той щял да каже.
    Очаквай, като дойдат, да ти кажат, че е от телевизора проблема...

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Аз съм с 47LM671S и да чукна на дърво,нямам проблеми със звука. С HD приемник на Булсат.
    Имаш, имаш, просто не гледаш може би въпросните канали...

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Проблемите се забелязват при гледане от вътрешния цифров тунер - от външни източници не съм забелязал .
    Аз май вече по малко го чувам - преди 2-3 дни имаше "ъпдейт" от Скат , ама и не съм гледал много Нова ТВ .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 96 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе