До колкото знамтова си е стандартна болежка на ЛГ.Аз лично на едното имам подобен проблем(само канал 1 ми изчезва понякога) а на другото нямам грижи.От доста приятели чувам за подобен проблем.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
До колкото знамтова си е стандартна болежка на ЛГ.Аз лично на едното имам подобен проблем(само канал 1 ми изчезва понякога) а на другото нямам грижи.От доста приятели чувам за подобен проблем.
ChanSort | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net
с тази програма може да си едитнеш каналите и после преди да ги сеифнеш има бутон отгоре "tv-set" от там му задаваш "hotel mode" спира да си размества каналите!
Поне при мен работи.
Проблемът при "Hotel mode" е че няма да можеш да си управляваш LG-то през смартфона!
На мен вече не ми се разместват каналите, имам проблем само с един канал който излиза в син цвят и когато минавам през него ми го прескача, като скрит канал, но когато го набера с цифрите ми се показва. Подчертавам че не ми е скрит канала! Когато даден канал е скри е в сив цвят, моят е син.
Този пост е редактиран от odar; 31-10-13 в 15:13.
Hotel mode може да се сетне и по този начин.
Задържа се бутона settings докато не се покаже инфото за канала. След като се покаже бързо се набира 1105. След като излезе менюто, на Hotel Mode Operation се задава Yes.
Здравейте, искам да си купя външен твърд диск 1 ТБ за ЛГ ЛМ 660 S,много ще съм ви благодарен ако можете да ме посъветвате за , цена, марка, модел, функции,характеристики...
И при мен яко се местят каналите, направо ми идва да го върна в магазина, оправя ги и на сутринта пак разбъркани.
LA691
И все пак има ли начин, записаните телевизиони програми да се качат някак на PC или не?
С последния софтуер за LM620S дори не мога да влеза в скритото меню...
Някой ползва ли телевизор на LG с модул и може ли да се записва така? За момента аз мога да записвам само от ефирните телевизии.
Вече ми кипна и им пратих един мейл с текста:
Здравейте, използвам CA-модул към кабелен оператор, имам проблем с разместването на каналите. След като говорих с кабелния ми оператор те ме убедиха че проблема е в телевизора, като обясниха че рядко сменят честота на канал и тнт.
Телевизора е 42LA691S
Софтуер най нов Version_04.00.29
Спряна е функцията за автоматичен ъпдейт на каналите.
Пример на проблема:
канал номер 3 се мести на произволна позиция - канал 205
канал 200 се мести на 147
и така поне 20-30 канала си сменят цифрата.
Проблема е от както съм купил телевизора (преди месец)
Няколко пъти съм връщал до заводски настройки и съм инициализирал - проблема си остава !!!
ДА ВИДИМ КАКВА ЩЕ ИМ Е РЕАКЦИЯТА
Такъв проблем имах още на 47LM660 - като си реши размества някои канали , като дори ги слагаше с еднакъв номер с други и при избиране с номер от дистанционното стои на черен екран , а при избиране с бутон за следващ/предишен си излизаха . Редакция на номера "оправя проблема" , но е поредния софтуерен бъг , който прелива чашата . А някой ползва ли и вградения сат. тунер ? Там също имаше един "забавен" бъг - при влизане в EPG и излизане се визуализира един палав канал от сат. тунера - "голям майтап" - като го връщах в магазина им бяха много интересни снимките , които съм правил в такива ситуации .
Колеги, единствения вариант LG да разберат, че има адски сериозен бъг с техните телевизори е да им сигнализираме. И според мен най-добре е по e-mail, защото които пише не забравя. До сега съм провел два телефонни разговора с техния съпорт за този проблем, но утре ще им напиша. Призовавам всички които имат проблем с разместването на каналите да им пишат, за да разберат, че това не са единични случаи и проблема е голям. Писал съм им относно проблема за опцията за универсално дистанционно и има вероятност до няколко дни да има обновяване на фирмуеъра. МОЛЯ ПИШЕТЕ ИМ!
39LA620V
T390HVJ01.0 FHD 39INCH 1920X1080 350CD COLOR 72% 16/9 4000:1 120Hz Inverter Y LED 3D(FPR) TBD AU OPTRONICS CORP
Някой ще помогне с това как се гледа 3D Блу Рей с Arcsoft Total Media Theatre?
Не ми разделя картината и не знам от опциите на ТВ-то какво 3D да избера. Мерси.