Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
149593-14.jpg
Какъв беше модела ма magic remote за LM620S?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
149593-14.jpg
Какъв беше модела ма magic remote за LM620S?
Този пост е редактиран от fantoms; 25-10-13 в 21:19.
За ъпдейти че проверявам - проверявам. Одеве върнах каналите от флашката и след 20м. пак ги разджурка маааму корейска... А за дистанц ползвам едно универсално Филипс SRU8015 просто е уникално, с тази "фафла" не бих се разделил за нищо на света. Взех го от ибей за 85$ преди години и няма нещо което да не е подкарало - булсати, панасоници, климатици - всьо...
На М-сат съм с CA модул и каналите ми са без промяна!Незнам каква е причината да ви се местят каналите?
Ако има други въпроси - на ЛС!
Mod Edit
Този пост е редактиран от Momchil; 26-10-13 в 12:08. Причина: няма връзка с темата
Четете ако разбирате немски :rolleyes:
Das offizielle Forum von LG Electronics Deutschland
LG LCD-TV / Fernseher: Erfahrungen
http://forum.onliner.by/viewtopic.ph...4097#p50470496
Незнам тук ли е мястото,но да попитам,свалих си два филма на външен хард единият Blurey,а другият 3D,немога да ги подкарам,явно нещо трябва да пипна,но незнам какво ако на някой му се занимава с моя проблем......да ме посъветва,а TV ми е LG LA 690...може и на лични,че да не занимаваме останалите с моят проблем.....Благодаря предварително....
Колеги кажете отзиви за LG 42LA660S
LG 42LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
,един френд иска да си го взима та ако някои сподели повече за телевизора ще е супер.
Ако няма да гледа футбол на него е супер.
Има огромна вероятност да има "DSE"
И повярвай ми не е много приятно!
В магазина трудно може да се види DSE-то, a то май в повече или по-малко го има при повечето LG--LA6..... модели.
Иначе за гледане на филми и 3Д е страхотен , смарт функциите също са добри.
Мултимедийният му плеър също е добър, плейва всичко през WIFI-то без проблеми!
Включително и 1080p 3D филми + субтитри (стига да не са динамични 3D)
Този пост е редактиран от odar; 28-10-13 в 19:02.
До тук оставам с убеждението, че коментират хора, които нямат плютата марка или модел, но смело драскат за ДСЕ-та и т.н.
Само едно ще ви кажа, ако беше така както ви се искаше явно на повечето, нямаше да има човек, който да не си е върнал ТВ-то и да бърза да взема нещо друго.Искам да добавя, от мой много добър авер(работи в сервиз за техника) знам, че на всеки 10-12 телевизора от друга марка, само едно ЛГ е в сервиза.Така, че, нека си направим нужните изводи и да се замислим дали, когато пишем коментари от сорта на "абе той не става за футбол", дали пък не тласкаме питащия към по-зло.
ТВ-тата си имат и недостатъците, но къде не е така.
Явно DSE се проявява само при гледане на топки,затова аз не съм го забелязал досега
Сериозно,аз такъв ефект не съм виждал,ще взема да гледам футбол на моя ЛА 660 само саради теста,трябвя ли да е HD,коя тв,Евроспорт,Ринг ли да гледам?
Появяват се едни светли ленти когато на тъмни сцени в някой филм блеснат субтитри,но това мисля е тт.нар. Local Dimming,защото са точно 6 тия ленти,колкото са и лед - блоковете