Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 69 от 96 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Има - на дистанционното горе в ляво , зелен бутон - икономия на енергия .
    Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
    149593-14.jpg

Какъв беше модела ма magic remote за LM620S?
    Този пост е редактиран от fantoms; 25-10-13 в 21:19.

2.  

3. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bestman Виж публикацията
    Да не би да си проверявал преди това за ъпдейти?
    Аз съм с ЛА660С. Същия "проблем". Забелязах обаче, че при проверка за ъпдейт проверява и ДТВ, което ме навява на мисълта, че там е заровено кучето... Забелязах го случайно - избирам 10, а показва, че го няма и го откривам канала някъде назад. А също и канали, които ги има вече и си стоят на мястото се появяват и на друго място.....
    Реших го като подредбата ми стои на флашката и щом/ако ги размести ги качвам отново както съм си ги подредил. Вариант е, мисля, и да се ъпва от флашка само (вчера го пробвах - не ги размести).
    А за филми - имам и ДЛНА, и Ви-Ди, но си ги пускам филмите през ХДМИ - няма грижи с 5 м "лесно включваем временен кабел" High Speed...

ПС.: Някой с такъв модел, ако си е взел конвенционално дистанционно да сподели какъв модел е. Благодаря.
    Защото се чудя за оригинално или за универсално URC7140 One for All - според братушките с него се влиза без проблем в сервизното меню...
    Просто не си обръщал внимание явно винаги си сканира DTV.Обнових си и аз ЛМ-ката и чакам да видя дали ще имам проблема като вас!

4. Novice
    Тук е от
    Oct 2013

Цитат Първоначално публикувано от bestman Виж публикацията
    ПС.: Някой с такъв модел, ако си е взел конвенционално дистанционно да сподели какъв модел е. Благодаря.
    Защото се чудя за оригинално или за универсално URC7140 One for All - според братушките с него се влиза без проблем в сервизното меню...
    За ъпдейти че проверявам - проверявам. Одеве върнах каналите от флашката и след 20м. пак ги разджурка маааму корейска... А за дистанц ползвам едно универсално Филипс SRU8015 просто е уникално, с тази "фафла" не бих се разделил за нищо на света. Взех го от ибей за 85$ преди години и няма нещо което да не е подкарало - булсати, панасоници, климатици - всьо...

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Нямам такъв. Това ми е дистанционното.
    ?
    Хм , не е като моето - потърси такава опция в менюто , би трябвало да я има .

6. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

На М-сат съм с CA модул и каналите ми са без промяна!Незнам каква е причината да ви се местят каналите?

7. Тук е от
    Sep 2013

Ако има други въпроси - на ЛС!

Mod Edit
    Този пост е редактиран от Momchil; 26-10-13 в 12:08. Причина: няма връзка с темата

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    May 2011

Незнам тук ли е мястото,но да попитам,свалих си два филма на външен хард единият Blurey,а другият 3D,немога да ги подкарам,явно нещо трябва да пипна,но незнам какво ако на някой му се занимава с моя проблем......да ме посъветва,а TV ми е LG LA 690...може и на лични,че да не занимаваме останалите с моят проблем.....Благодаря предварително....

11. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колеги кажете отзиви за LG 42LA660S
    LG 42LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    ,един френд иска да си го взима та ако някои сподели повече за телевизора ще е супер.

12. Тук е от
    Jan 2007

Ако няма да гледа футбол на него е супер.

13. Member
    Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от odar Виж публикацията
    Ако няма да гледа футбол на него е супер.
    Ами ако гледа футбол?Няма да се вижда топката ли?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2007

Има огромна вероятност да има "DSE"
    И повярвай ми не е много приятно!
    В магазина трудно може да се види DSE-то, a то май в повече или по-малко го има при повечето LG--LA6..... модели.
    Иначе за гледане на филми и 3Д е страхотен , смарт функциите също са добри.
    Мултимедийният му плеър също е добър, плейва всичко през WIFI-то без проблеми!
    Включително и 1080p 3D филми + субтитри (стига да не са динамични 3D)
    Този пост е редактиран от odar; 28-10-13 в 19:02.
    zabadara одобрява това.

16. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

До тук оставам с убеждението, че коментират хора, които нямат плютата марка или модел, но смело драскат за ДСЕ-та и т.н.
    Само едно ще ви кажа, ако беше така както ви се искаше явно на повечето, нямаше да има човек, който да не си е върнал ТВ-то и да бърза да взема нещо друго.Искам да добавя, от мой много добър авер(работи в сервиз за техника) знам, че на всеки 10-12 телевизора от друга марка, само едно ЛГ е в сервиза.Така, че, нека си направим нужните изводи и да се замислим дали, когато пишем коментари от сорта на "абе той не става за футбол", дали пък не тласкаме питащия към по-зло.
    ТВ-тата си имат и недостатъците, но къде не е така.
    vipp1 и aldokalcone харесват това.

17. Member
    Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    До тук оставам с убеждението, че коментират хора, които нямат плютата марка или модел, но смело драскат за ДСЕ-та и т.н.
    Само едно ще ви кажа, ако беше така както ви се искаше явно на повечето, нямаше да има човек, който да не си е върнал ТВ-то и да бърза да взема нещо друго.Искам да добавя, от мой много добър авер(работи в сервиз за техника) знам, че на всеки 10-12 телевизора от друга марка, само едно ЛГ е в сервиза.Така, че, нека си направим нужните изводи и да се замислим дали, когато пишем коментари от сорта на "абе той не става за футбол", дали пък не тласкаме питащия към по-зло.
    ТВ-тата си имат и недостатъците, но къде не е така.
    Ами аз нали точно затова го написах това,аз съм с LG 47 LA690,и съм си доволен,гледам си мачове,и нямам грижи.Голямо споменаване за това DSE,направо ми писна,ами хайде който има LG LA 6 серия,да го изхвърля........

18. Тук е от
    Sep 2013

Явно DSE се проявява само при гледане на топки,затова аз не съм го забелязал досега
    Сериозно,аз такъв ефект не съм виждал,ще взема да гледам футбол на моя ЛА 660 само саради теста,трябвя ли да е HD,коя тв,Евроспорт,Ринг ли да гледам?
    Появяват се едни светли ленти когато на тъмни сцени в някой филм блеснат субтитри,но това мисля е тт.нар. Local Dimming,защото са точно 6 тия ленти,колкото са и лед - блоковете

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 96 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе