Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 19 от 96 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Тея дано си опрвят и херците, че някой път направо ми се замазват очите от гледането на телевизия ..

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Не става с Булсат - освен Скат и още 1-2 май нямаше други свободни , а и аз не съм срещал проблеми със сат. тунера .
    Е как да няма... е го човека преди теб казва:

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Не мисля,че проблема е в тунера.С КАМ модул на близу съм и до сега не съм забелязал проблеми с насичането на звука.А и без модула само на аналоговата пак няма проблеми.Но от както съм го купил Тв-то съм му забранил обновяването на фърма,заради по-предишни проблеми.И няма да го обновя,докато не се изчистят бъговете.
    Булсат нямат ли CAM модули?

А сега кажи с коя версия на фърмуера си за да може да се съпоставят резултатите!

venom8888 - отговора на въпроса ти е точно над твоя пост.

Редакция:
    Упс.... разбрах какво имаш предвид... едното е на сат, тунер другото на кабелен
    zabadara одобрява това.

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте преди 10 дена си купих 47LM620S,обаче всеки ден както си работи и гасне екрана,като няма нито картина нито звук.Взимам дистанционното и започвам да натискам какви ли не копчета диода отчита,че дистанц.се натиска,но телевизора не реагира,единствения изход е бутона за вкл/изкл,да се задържи около 10 секунди за да се изключи телевизора,после си го включваш и все едно нищо не е било!Дайте някакви идеи от какво може да е?Прави го когато си иска и гледам само телевизия от цифровия тунер,не съм пускал видео да го пробвам с него.Дали може да е от фирмуера,казва,че има нова версия да го ъпдейтна ли?

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не съм пред тв , но първо може да видиш :
    - някоя от "еко" настройките
    - някаква настройка на "таймера"
    zabadara одобрява това.

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Което само още веднъж потвърждава, че проблема е в тунера на телевизора.
    Колега , тоя тунер сигурно го слагат на още поне 20 модела ЛГ , по точно да се каже че проблема се появява когато се използва тунера при тази серия ЛГ . Проблема е че има някакво несъответствие с кабеларките - с едни го прави с други - не . Еми да се вземат в ръце тия от ЛГ , да се вземат параметрите от въпросния транспордер на кабелната която има проблем и да сравняват с такава която няма проблем - буфери , муфери - да се оправят .
    Кабеларките могат да си измият ръцете - ние си имаме приемници

Аз също бях потърпевш със панасоник и припокриващите се канали - още по неприятно смених я с близу и изчезна проблема - не мога да обвинявам тунера на тв , а същия ефект се указа и филипс .
    zabadara одобрява това.

7. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Не съм пред тв , но първо може да видиш :
    - някоя от "еко" настройките
    - някаква настройка на "таймера"
    Таймера всичко ми е изкл.,а еко е на минимална,какви еко настройки има,които да правят такъв проблем?
    Дайте други идеи,може ли да се ресетне или нещо друго?

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Реално като се замисля, за мен насичането на звука не е проблем. Аз гледам само HD канали и то предимно англоговорящи. Проблемите при N3 са главно при HD каналите на Босфор ТВ(БТВ и БТВ Екшън), които аз не гледам. Проблема е като цяло е в дадени транспондери а не в целия тунер.
    Кофти се получи, че със закупуването на телевизора смених и кабеларката.(иначе щях да имам база за сравнение, дали проблема е в тунера на тв-то или в кабеларката)
    Ако беше така, нямаше да прави проблема само на LG LM620S, а и да другия ми телевизор LG LW4500...
    Този пост е редактиран от Dominator; 24-06-13 в 20:54.

10. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Ако беше така, нямаше да прави проблема само на LG LM620S, а и да другия ми телевизор LG LW4500...
    Говорих специално за тунера на 620С, че проблема е в дадени транспондери(351300 и 327300) ако беше в целия тунер, на всички канали щеше да го има този ефект.....
    zabadara и Dominator харесват това.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Говорих специално за тунера на 620С, че проблема е в дадени транспондери(351300 и 327300) ако беше в целия тунер, на всички канали щеше да го има този ефект.....
    Тоест, отново проблема е в телевизора?

12. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Не става с Булсат - освен Скат и още 1-2 май нямаше други свободни , а и аз не съм срещал проблеми със сат. тунера .
    Булсат не предлагат ли модули?Или да се закупят съвместими с техните карти?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    А сега кажи с коя версия на фърмуера си за да може да се съпоставят резултатите!
    Версията е 04.20.53 и с нея си е закупено Тв-то.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не предлагат - само с техните дръвчета за съжаление .

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Не предлагат - само с техните дръвчета за съжаление .
    Сега вече твърдо съм решил да сменям кабелната заради един канал... Дали да бъде близу или DCC в Пловдив?

16. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте! Ползвам LG 47LM620S - ZE. Имам един въпрос относно Wi-Fi връзката - има ли начин телевизорът да запомни паролата за връзка с рутера /след изключване на ТВ-то от захранването, при следващото пускане отново търси парола/?

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от vv21 Виж публикацията
    Здравейте! Ползвам LG 47LM620S - ZE. Имам един въпрос относно Wi-Fi връзката - има ли начин телевизорът да запомни паролата за връзка с рутера /след изключване на ТВ-то от захранването, при следващото пускане отново търси парола/?
    Да нямате предвид да запомня, че е свързан към мрежата?

18. Тук е от
    Jun 2013

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Да нямате предвид да запомня, че е свързан към мрежата?
    Да. Това имах предвид. Просто не искам след всяко изключване да въвеждам парола. А по това време на годината често се налага изключване поради гръмотевичните бури.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 96 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе