Тея дано си опрвят и херците, че някой път направо ми се замазват очите от гледането на телевизия ..
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Тея дано си опрвят и херците, че някой път направо ми се замазват очите от гледането на телевизия ..
Е как да няма... е го човека преди теб казва:
Булсат нямат ли CAM модули?
А сега кажи с коя версия на фърмуера си за да може да се съпоставят резултатите!
venom8888 - отговора на въпроса ти е точно над твоя пост.
Редакция:
Упс.... разбрах какво имаш предвид... едното е на сат, тунер другото на кабелен
Здравейте преди 10 дена си купих 47LM620S,обаче всеки ден както си работи и гасне екрана,като няма нито картина нито звук.Взимам дистанционното и започвам да натискам какви ли не копчета диода отчита,че дистанц.се натиска,но телевизора не реагира,единствения изход е бутона за вкл/изкл,да се задържи около 10 секунди за да се изключи телевизора,после си го включваш и все едно нищо не е било!Дайте някакви идеи от какво може да е?Прави го когато си иска и гледам само телевизия от цифровия тунер,не съм пускал видео да го пробвам с него.Дали може да е от фирмуера,казва,че има нова версия да го ъпдейтна ли?
Не съм пред тв , но първо може да видиш :
- някоя от "еко" настройките
- някаква настройка на "таймера"
Колега , тоя тунер сигурно го слагат на още поне 20 модела ЛГ , по точно да се каже че проблема се появява когато се използва тунера при тази серия ЛГ . Проблема е че има някакво несъответствие с кабеларките - с едни го прави с други - не . Еми да се вземат в ръце тия от ЛГ , да се вземат параметрите от въпросния транспордер на кабелната която има проблем и да сравняват с такава която няма проблем - буфери , муфери - да се оправят .
Кабеларките могат да си измият ръцете - ние си имаме приемници
Аз също бях потърпевш със панасоник и припокриващите се канали - още по неприятно смених я с близу и изчезна проблема - не мога да обвинявам тунера на тв , а същия ефект се указа и филипс .
Този пост е редактиран от Dominator; 24-06-13 в 20:54.
Не предлагат - само с техните дръвчета за съжаление .
Здравейте! Ползвам LG 47LM620S - ZE. Имам един въпрос относно Wi-Fi връзката - има ли начин телевизорът да запомни паролата за връзка с рутера /след изключване на ТВ-то от захранването, при следващото пускане отново търси парола/?