Здравейте,
Опитвам се да ъпдейтна до "Firmware version 1.213" на 42PV80P. Някой има ли мнение по темата. Някакви допълнителни особенности/проблеми. При евентуален гаф можели да се възстанови до предишна(заводска) версия?
Здравейте,
Опитвам се да ъпдейтна до "Firmware version 1.213" на 42PV80P. Някой има ли мнение по темата. Някакви допълнителни особенности/проблеми. При евентуален гаф можели да се възстанови до предишна(заводска) версия?
И аз се интересувам от това :
Как става ъпдейта и дали има връщане на настройките при грешка .
Здравейте.
Предлагат ми PANASONIC TH-PV80P втора употреба.
Телевизора е на приятел.На близо две години е.Предлага ми го за 800 лева, ще му ги давам разсрочено.
Та мисълта ми е какво да гледам дали е наред ,плазматавсе пак е ползвана доста.На външен вид е като нова.
Картината ,която вади на сателит и ДВД е страхотна.
Виждам ,че доста хора имат този модел напишете какви слабости мога да очаквам от телевизора и дали да го купя изобщо?
Благодаря.
949 лв ти идва с отстъпката този модел като нов,дали си заслужава според теб 2 годишен за 800лв. бил той и разсрочен.Цената е висока според мен.Като начало може да погледнеш колко часа е навъртял.
Къде го видя този фърмуер за 42PV80P ?Първоначално публикувано от kall
granity правилно ти е казал-реалната му цена е -30% от цената на новият в магазина - тоест 650лв за употребяван 2 годишенПървоначално публикувано от Stefanov
Грешката е моя "hristoslav2".
Благодаря!
С тази Плазма никакви проблеми няма да имаш!Първоначално публикувано от Stefanov
Провери колко часа е работил телевизорът .
100 000 часа е животът на панела !
Ще помоля всички да пишат в другата тема за Панасоник /дублират се/
тази вече е заключена