Само да спомена ,че най вероятно както казва Лазарус е от ниския битрейт.Първоначално публикувано от titikondov
Моя Панасоник TH-PV80PА никога не е правл този проблем.
На кабелна съм.
Но проблемът съм го виждал на PХ80 P ,ползват сателит.
Само да спомена ,че най вероятно както казва Лазарус е от ниския битрейт.Първоначално публикувано от titikondov
Моя Панасоник TH-PV80PА никога не е правл този проблем.
На кабелна съм.
Но проблемът съм го виждал на PХ80 P ,ползват сателит.
За SD сигнала, е нормално да имаш такова усещане при тези дисплеи, след време ще свикнеш. От настройките на картината, изключи всички улучшайзери, като P-NR и MPEG NR, 3D-COMB можеш да го оставиш, ако те дразни на кабелната остротата.Първоначално публикувано от titikondov
П.П. Точно две години от покупката на моят PV70, днес проверих - 5573 гледаеми часа съм му "навъртял". Спад в яркостта и контраста, не долавям, прогаряния-тоже. Доволен съм, като смок, както казват руснаците!
Това как става?Първоначално публикувано от demiro
А иначе взех да свиквам с този ефект на фокуса.Но при малко по-добър сигнал картината е перфектна.Ако в началото съм имал колебание дали съм направил правилния избор,то сега вече няма никакво съмнение.За това което го ползвам,т.е. разни игрови конзоли и други мултимедии не влизат в бройката,машината си е супер.
Прегледай темата от началото и ще разбереш. Още с влизането в сервиз менюто, ги има часовете.Първоначално публикувано от titikondov
Видях.....само че в друга тема.Той hristoslav2![]()
писал че писал човека
,ама няма кой да чете.
Благодаря!
Успях (с малко страх) да вляза и да видя наработката - 149ч 60on/off.Достатъчно ли е за така наречената разработка на плазмения дисплей?Някъде го прочетох това ама не помня къде.Пробвах да издиря и нещо с търсачката....спомена ми е за цитирани 100-200часа.Защото държа настройките на около 30%.
първите 200 часа и не е нужно да са на 30% може и на 50% да саПървоначално публикувано от titikondov
инфото от сервизното меню което си дал 149часа работа /на 16-17 дена е/ 60on/off-това са броя включвания и изключвания
Моля за съвет! Вече една година безпроблемно ползваме телевизор Panasonic TH-42PY8P. От известно време насам, обаче се случва нещо, което не мога да си обясня: Когато телевизорът си "реши", спира излъчването на другите програми, а предава само бТВ и Про Бг. Определено не е от кабеларката, защото другият телевизор си работи нормално, също Панасоник, 29-инчов. След време, 1-2 дена отново започва да излъчва всичките програми.Забелязвам също, че след шестдесет и някой канал, прескача направо на деветдесет и някой, но това не ме притеснява така, както основния проблем.
Проблемът остана, въпреки че настроих телевизора отначало. Излизат и още 4-5 програми- Мир-НТВ, фешън, картоон. А ветеранът, другият Панасоник си ги приема всичките протрами. Моля Ви за помощ!
Май е проблем за сервиз.
И не е зле да си пуснеш цифрова тв.
Много е сложен за сервиз тоя телевизор, все пак благодаря за съветите!
Има ли закачен компютър към телевизора?Първоначално публикувано от dialin
Лроблема идва от видео картата на компа ти.За да не се получава така включвай телевизора преди компютъра
Да, има връзка с компютър, всички филми ги гледам с тв-аут. Имах известни съмнения за подобно влияние, защото другият тв не е свързан с компютър. Връзката уж е с HDMI кабел. Компютърът рядко го изключвам. А как видеокартата влияе на тв- то!? Само като си помисля, как след работа преинсталирам Уиндоуса и какви ли не други издевателства над компютъра при работещ телевизор...Много съм задължен за диагностиката. Сега е "светъл период" и приемаме всички програми, не че ги гледаме, та ще изключвам компа преди да стартирам телевизора. Досега винаги беше обратното. Още веднаж, благодаря и лека вечер на всички!
При мен проблема изчезна като смених видеокартата с такава която има HDMI изход а не само DVI.Първоначално публикувано от dialin