Страница 53 от 54 ПърваПърва ... 34351525354 ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Цитат Първоначално публикувано от titikondov
    Не е ли едно и също,само че едното е проточено във времето?
    М/у другото си писал и във форума "Popcorn" точно за този телевизор,и за това че не си влязъл в сервизното меню заради гаранцията.Та как става това и защо нарушава гаранцията?
    И още един въпрос:
    Защо на моменти имам чувството че телевизора няма фокус(все едно съм въртял настройките за фокуса на ТХО-то на старите телевизори)?Това в пълна зависимост от качеството на предаването?Но не става за сметка на картина със "звездички" а на картина с размазан фокус.Това ли е нормалното поведение на този тип телевизори?
    Особено обектите на заден план.То е ясно че те няма да са на точен фокус,но досега не ми е правило такова впечатление на кинескопа,а сега изведнъж ми се набива на очи разликата.Но има моменти когато и обектите, които би трябвало да са на фокус ,да са размазани.
    Само да спомена ,че най вероятно както казва Лазарус е от ниския битрейт.
    Моя Панасоник TH-PV80PА никога не е правл този проблем.
    На кабелна съм.
    Но проблемът съм го виждал на PХ80 P ,ползват сателит.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Да ,за SD сигнала е.Към HD каналите нямам никакви забележки,там си е картинка.Но на останалите,не винаги сякаш го няма фокуса.
    За SD сигнала, е нормално да имаш такова усещане при тези дисплеи, след време ще свикнеш. От настройките на картината, изключи всички улучшайзери, като P-NR и MPEG NR, 3D-COMB можеш да го оставиш, ако те дразни на кабелната остротата.

П.П. Точно две години от покупката на моят PV70, днес проверих - 5573 гледаеми часа съм му "навъртял". Спад в яркостта и контраста, не долавям, прогаряния-тоже. Доволен съм, като смок, както казват руснаците!

4. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от demiro
    ...Точно две години от покупката на моят PV70, днес проверих - 5573 гледаеми часа съм му "навъртял"......
    Това как става?
    А иначе взех да свиквам с този ефект на фокуса.Но при малко по-добър сигнал картината е перфектна.Ако в началото съм имал колебание дали съм направил правилния избор,то сега вече няма никакво съмнение.За това което го ползвам,т.е. разни игрови конзоли и други мултимедии не влизат в бройката,машината си е супер.

5. Тук е от
    Jun 2007

Това как става?...
    Прегледай темата от началото и ще разбереш. Още с влизането в сервиз менюто, ги има часовете.

6. Тук е от
    Jul 2009

Видях.....само че в друга тема.Той hristoslav2 писал че писал човека ,ама няма кой да чете.
    Благодаря!

7. Тук е от
    Jul 2009

Успях (с малко страх) да вляза и да видя наработката - 149ч 60on/off.Достатъчно ли е за така наречената разработка на плазмения дисплей?Някъде го прочетох това ама не помня къде.Пробвах да издиря и нещо с търсачката....спомена ми е за цитирани 100-200часа.Защото държа настройките на около 30%.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Успях (с малко страх) да вляза и да видя наработката - 149ч 60on/off.Достатъчно ли е за така наречената разработка на плазмения дисплей?Някъде го прочетох това ама не помня къде.Пробвах да издиря и нещо с търсачката....спомена ми е за цитирани 100-200часа.Защото държа настройките на около 30%.
    първите 200 часа и не е нужно да са на 30% може и на 50% да са
    инфото от сервизното меню което си дал 149часа работа /на 16-17 дена е/ 60on/off-това са броя включвания и изключвания

10. Тук е от
    May 2006

Моля за съвет! Вече една година безпроблемно ползваме телевизор Panasonic TH-42PY8P. От известно време насам, обаче се случва нещо, което не мога да си обясня: Когато телевизорът си "реши", спира излъчването на другите програми, а предава само бТВ и Про Бг. Определено не е от кабеларката, защото другият телевизор си работи нормално, също Панасоник, 29-инчов. След време, 1-2 дена отново започва да излъчва всичките програми.Забелязвам също, че след шестдесет и някой канал, прескача направо на деветдесет и някой, но това не ме притеснява така, както основния проблем.

11. Тук е от
    May 2006

Проблемът остана, въпреки че настроих телевизора отначало. Излизат и още 4-5 програми- Мир-НТВ, фешън, картоон. А ветеранът, другият Панасоник си ги приема всичките протрами. Моля Ви за помощ!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Май е проблем за сервиз.
    И не е зле да си пуснеш цифрова тв.

13. Тук е от
    May 2006

Много е сложен за сервиз тоя телевизор, все пак благодаря за съветите!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от dialin
    Много е сложен за сервиз тоя телевизор, все пак благодаря за съветите!
    Има ли закачен компютър към телевизора?

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Лроблема идва от видео картата на компа ти.За да не се получава така включвай телевизора преди компютъра

17. Тук е от
    May 2006

Да, има връзка с компютър, всички филми ги гледам с тв-аут. Имах известни съмнения за подобно влияние, защото другият тв не е свързан с компютър. Връзката уж е с HDMI кабел. Компютърът рядко го изключвам. А как видеокартата влияе на тв- то!? Само като си помисля, как след работа преинсталирам Уиндоуса и какви ли не други издевателства над компютъра при работещ телевизор...Много съм задължен за диагностиката. Сега е "светъл период" и приемаме всички програми, не че ги гледаме, та ще изключвам компа преди да стартирам телевизора. Досега винаги беше обратното. Още веднаж, благодаря и лека вечер на всички!

18. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от dialin
    Да, има връзка с компютър, всички филми ги гледам с тв-аут. Имах известни съмнения за подобно влияние, защото другият тв не е свързан с компютър. Връзката уж е с HDMI кабел. Компютърът рядко го изключвам. А как видеокартата влияе на тв- то!? Само като си помисля, как след работа преинсталирам Уиндоуса и какви ли не други издевателства над компютъра при работещ телевизор...Много съм задължен за диагностиката. Сега е "светъл период" и приемаме всички програми, не че ги гледаме, та ще изключвам компа преди да стартирам телевизора. Досега винаги беше обратното. Още веднаж, благодаря и лека вечер на всички!
    При мен проблема изчезна като смених видеокартата с такава която има HDMI изход а не само DVI.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 54 ПърваПърва ... 34351525354 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе