Ти си го направил докато работи?
НИКОГА не включвай изключвай кабели докато работи устройството.
Дано не е нещо сериозно, но ми намирисва на сервиз.
Ти си го направил докато работи?
НИКОГА не включвай изключвай кабели докато работи устройството.
Дано не е нещо сериозно, но ми намирисва на сервиз.
проблем остана изкарването на менюто за часа на работа.
Как става това ?
Ако ми е загасен ТВ-то щом натисна копето на телевизора тои се вклучва преди да сум натиснал 0 и обратното а ако е запален пък се мести картината или нищо не става..... Само това не мие ясно
Докато си работи телевизора без значение на кой канал отваряш капачето на тв-то и натискаш -V задържаш го натиснато и натискаш 3-пъти нулата на дистанционното, екрана става черен и се появяват прозорчетата с информация, най- в дясно накъде по средата пише на колко часа е. Аз пробвах с другата комбинация дето се настройва на 99-ти канал, бас , високи ..............но при мене не става с нея а само с това -в и 3-пъти нула, може и да не стане от раз, но става !!!!Първоначално публикувано от fissikela
Ами защо да не ти я зачетат според тебе кой ще разбереПървоначално публикувано от Frost
Дано. Мъчех се пак да свържа пц с тв-то, но след преинсталиран Windows. Значи компа засича тв-то, обаче няма картина на тв.
А колко ще струва горе-долу да се оправи това ако не ми зачетат гаранцията, защото всичко друго си работи както трябва, само HDMI входовете не?
А колко ли ще струва наистина ? ами ако е цял блок сигурно ще е много, абе отиваш и казваш, че въобще не е работило и толкова вие данеби да ги пробвахте в магазина? предполагам, че не нали?Първоначално публикувано от Frost
Frost,
Всичко това с VIERA Link,че работело само с PANASONIC е пълна измама и рекламен трик,за да си купуваш продуктите на една марка.Изобщо не е вярно!Моя ПВ60 си работи перфектно с Bravia Theatre Sync на рекордер Сони.Няма как на 0-и
и 1-ици да кажеш,че отсреща на HDMI e устройство PANASONIC.Аз не им повярвах и се оказах абсолютно прав!!!
Ходих до сервиз и ми казаха, че може да е нещо от софтуера, а ако не е от него значи е от процесора, който управлява HDMI входовете или нещо такова.
Някой дали се е замислял защо в PV70 има опция за изключване 100Hz при положение при работа на 50Hz трептенето става мн. голямо и няма начин някой да го гледа в такъв режим.Да не казвам,че няма 50Hz-ва плазма,която да трепери така било то най куцото NEO.
Също и друго нещо забелязах. Като сменям АV, примерно от COMPONENT, където е PS2, към PC продължава да се чува звука от PS2.
да попитам за 42пв70 има ли проблем с зелено-жълти следи както пише в нета (характерен проблем с плазмите), в туба има грозни клипове
тоя телевизор е в тесния кръг за сега
Според мен този проблем се появява на строго определени места в зависимост от цвета на картината.Първоначално публикувано от rudy
Аз съм пробвал с няколко игри от компютър PS3 i XboX360 и не забелязах и помен от това.