Страница 6 от 54 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Твърдо съм за шарп 37хд1!
    Панасоника може само да си мечтай!!! Лично тествано и пробвано.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако с компютъра ще го ползваш само за гледане на филми и плазмата ще ти свърши отлична работа.
    И Шарпа с много добра картина, но прецени дали за по-високата му резолюция си струва доста по-високата цена.
    Модела определено не е на конкурентна цена и предполагам го няма никъде. Най-много да ти пробутат някоя мостра. Отделно си прецени разположението в стаята защото според мен има проблем с гледането под голям ъгъл.
    А за гледане на телевизия Панасоника определено се справя по-добре. Лично тествано!
    Не ти препоръчвам 42" модела за гледане на ТВ от такова разстояние защото вече се вижда некачествения сигнал.
    Но при двд или HD филми определено си струва по-големия размер.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ако с компютъра ще го ползваш само за гледане на филми и плазмата ще ти свърши отлична работа.
    И Шарпа с много добра картина, но прецени дали за по-високата му резолюция си струва доста по-високата цена.
    Модела определено не е на конкурентна цена и предполагам го няма никъде. Най-много да ти пробутат някоя мостра. Отделно си прецени разположението в стаята защото според мен има проблем с гледането под голям ъгъл.
    А за гледане на телевизия Панасоника определено се справя по-добре. Лично тествано!
    Не ти препоръчвам 42" модела за гледане на ТВ от такова разстояние защото вече се вижда некачествения сигнал.
    Но при двд или HD филми определено си струва по-големия размер.
    10х

5. Member
    Тук е от
    Feb 2004

така
    отидох да видя 42ПВ70 как е на кабелен мач и беше супер мазане и по няколко призрака след футболистите, и то повече при рязко движение на камерата отколкото при движение на обектите, после същото на 42ПВ700, на него му спряхме филтъра за шум и МПЕГ и мазането намаля, общо взето зле, вярно там сигнала е през 100 разклонения ама все пак
    и като гледам моя Филипс 9020 - съвсем друга работа

6. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от borko7
    Днес ги сравнявах в Техномаркет и изненадващо PV700 предаваше по замазано.Консултанта,на който ми идваше да му тегля една майна ме уверяваше,че са на Defolt настройки.Резолюцията и на двата е еднаква 1024х768,въпреки,че в Техномаркет го водят PV700 на 1366х768.И с "просто" око се вижда,че и двата са с еднакво големи пиксели.Ако бързам с покупката на 42" телевизор сега бих си взел PANASONIC TH-42PV70P!
    Е добреде аз им разглеждах характеристиките и 700 е доста по добър от колкото 70
    Има Доста предимства и едно от които е по добрия саун.Имаси екстри
    Абе незнам ама и аз се чуда коя да е от тия двете и още немога да се реша дали си заслужават парите тези предимства на 700

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от rudy
    ... вярно там сигнала е през 100 разклонения ...
    Там е разковничето на проблема.
    Занеси твоя Филипс там и виж как работи с тоя сигнал.
    Снощи съм гледал на мача на аналоговата кабелна. Нарочно не го пуснах през цифровия декодер. Леко мазане има при тревата. Този "проблем" никой плосък екран няма да ти реши дори при изключването на всички филтри. Но за мазане на играчи, топка и тн. дума не може да става.
    А като пуснах през цифровия декодер на кабелната една от немските ТВ, репортажи от същите мачове, резултата беше даже още по-добър. Факт е, че качеството на сигнала и излъчване е шитня.
    Повярвай ми, гледал съм мачове на поне 10 модела ЛСД от 1000 до 5000 лева, и там реултата е доста по-плачевен.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Имам няколко въпроса отностно PANASONIC TH-42PV70P и те са .....
    Купих го днес на 06.10.07 и ми е интересни защо трябва да работи 200часа преди да го ровичкам по настройките...
    Как да вържа плазмата такаче да играе роля на монитор

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Качил съм ръководството на TH37PV70P / TH42PV70P / TH50PV70P на български език, ако на някой ще му е от полза:

http://webvideo.data.bg/TQB0E0423M-1.pdf

11. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от fissikela
    Имам няколко въпроса отностно PANASONIC TH-42PV70P и те са .....
    Купих го днес на 06.10.07 и ми е интересни защо трябва да работи 200часа преди да го ровичкам по настройките...
    Как да вържа плазмата такаче да играе роля на монитор
    Никой ли неможе да ми помогне

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Работата 200 часа е времето през което се разработва плазмата. Хубаво е през това време да избягваш да оставяш статични образи за дълго време. През това време плазмата е по-уязвима. Също така не гледай филми с черни ленти отгоре и отдолу.
    Препоръчително е да гледаш с настройки на контраста под 50% в тези 200 часа

Иначе честито запокупката и добре дошъл в клуба.

13. Тук е от
    Oct 2007

Всичко ми е ясно по повет връзката с ПЦ ще я пробвам днес.Но проблем остана изкарването на менюто за часа на работа.
    Как става това ?
    Ако ми е загасен ТВ-то щом натисна копето на телевизора тои се вклучва преди да сум натиснал 0 и обратното а ако е запален пък се мести картината или нищо не става..... Само това не мие ясно

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

От пулта на ТВто натискаш "V-" и задържаш,а от дистанционното три пъти бързо нулата.Това при вкл.телевизор.
    По-назад в темата има описание на сервизното меню.

16. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте дойде време и аз да пиша в тая тема не само да чета. от 3 дни притежавам PANASONIC TH-42PV70PА и чесно казано съм доста доволен да не казвам дори изненадан.Телевизора се гледа на булсатком съответно със най-простия им приемник който е включен към тв-то през скарт, който съответно е от 5 лв. , като купувах телевизора гледах мисля че бяха хама-скарт и бяха 45лв. , е чесно казано ми се досвидяха тия пари въпреки че имах притеснения за тоя който ползвам в момента, но се оказа, че няма никакъв проблем. На дълго и широко съм чел из форума и искам да кажа някой мои лични впечетления.На първо място тв-то няма никакъв проблем с белия цвят категорично, на второ място когато е поставен дори и на 50 херца не забелязвам да има това трептение което един колега беше споменал, единствено образа при мене леко се "затъмнява". Доста обикалях и се молих по т-маркетите да ми пуснат тв. да видя за какво качество става въпрос, на практика в тия магазини е просто ужасно, та общо взето като го купувах беше на риск, но всъщност картината е просто перфектна, относно диемите и мачовете, е не знам колеги как е при вас но при мене НЕ маже тревата единствено като се пусне тоя 3д филтър за каквото и да служи леко се замъглява но пак се вижда чудесно, относно греенето еми грее си леко!! но за 42 инча смятам е на пълно нормално, примерно монитора ми грее повече (ТФТ-ЛЦД), може би трябва леко да се бутнат тия настройки във сервизното меню защото в режим точен екран малко ми се струва, че изкривява картината в краищата. На пц-то още не съм го пробвал за сега чакам да мине 200-та часа щото не смятам да гледам филми от него а да го ползвам напрактика като монитор, единствено ме притеснява в тоя случай историята с прогарянето(икони,рамки,хиксчета), но до сега не видях някой да се е оплакал.до момента забелязах 2 неща: 1-во много, ама много наситено дори неестествено зелено и второ , снощи по ГТВ като гледах репортажи от ралито се получи тоя "електрикав изкрящ образ" само на едно лице просто грееше шеметно!!!, единствен проблем с картината имам на канал3, Е ТО НЯМА ТАКЪВ КАНАЛ !!!! качеството е просто под всякаква критика ужас !!!! не съм пробвал как се вижда през коаксоялния кабел и през самия тунер на тв-то, ноооо и не смятам да пробвам, ДВД-самсунг от на баба ми епохата пак през скарт- чудно без коментар, единствено ме дразни тая замаяна инструкция дето нищо не е описано като хората, само бкл.,изкл.,баланс идруги темподобни дето като си цъкаш в менюто пак си ги виждаш, ама кое за кво е ?!?!?!?

та значи това е в общи линии за сега. Имам и въпрос към хората които са компетентни. Защо на всякъде пише TH-42PV70P а на лепенката на моя TH-42PV70PА, и как аджеба се ползва тоя виера-линк как се свързва и какви марки командва ?!?!?!?

17. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Значи за VIERA Link. Тази функция се използва, когато е включена DVD система, както е при мен през HDMI, или Diga рекордер, но трябва да е марка Panasonic. Чрез тая функция можеш да командваш до някъде свързаното устройство към ТВ с дитанционното на ТВ. Примерно да превключваш звука да се чува от ТВ-то или ситемата, или ако е свързан рекордер да щракнеш запис от дист. на ТВ-то. Също ако си гледал филм на DVD-то и вече гасиш ТВ-то DVD-то се изключва заедно с него, което си удобно. Аз обаче съм я изключил тая функция, защото като прехвърлям м/у видео изходите ми пуска звука да се чува от системата. Примерно слушам музика и сменям от DVD сигнала към кабелна и автоматично ми спира дикса и ми пуска звука от кабелната.

18. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Голям проблем. Значи тв-то е включено към ПЦ с DV-HDMi кабел. Исках да видя нещо на самия кабел и се наложи да го извадя, извадих DVi буксата от ПЦ-то, после я върнах, но вече нямаше картина, а по принцип като я извадя и вкарам обратно картината се възстановява. Но в същия момент се появи и друг проблем. През това време свиреше и двд системата и на дисплея се изписа DVDU702, като направих справка с книжката се оказа, че това означавало че HDMI кабела е повреден. Това може ли да е от HDMI буксите на ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 54 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе