Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 116 от 174 ПърваПърва ... 66106114115116117118126166 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Вече навъртях 58 часа с намалени настройки, зумвам за да не се виждат логота и черните линии. Така мисля да го държа поне до 200 работни часа, жалко че световното ще свърши. Искам да попитам след като минат проблемните часове и си настроя оптималните за мен настройки, би ли възникнал проблем ако не зумвам, примерно ако изгледам един дву часов филм?

2.  

3. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Именно за това pri LCD ,процесора обработва този(in live )сигнал за плавна картина,а не
    като при мониторите ,както в случаят ,плейват вече записан файл

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Bronxi
    Вече навъртях 58 часа с намалени настройки, зумвам за да не се виждат логота и черните линии. Така мисля да го държа поне до 200 работни часа, жалко че световното ще свърши. Искам да попитам след като минат проблемните часове и си настроя оптималните за мен настройки, би ли възникнал проблем ако не зумвам, примерно ако изгледам един дву часов филм?
    никакъв проблем няма да имаш, не се шашкай

минат ли тези 200-300 часа си го ползвай КАКТО искаш, гледай си филми с ленти откъдето се падат. не двучасов филм, ако щеш си направи Lord of the Rings маратон (~11 часа, ако не ме лъже паметта - нищо няма ад му стане на телевизора

единственото, което трябва да имаш все пак наум, е да не го оставиш да се врътка, и по стечение на обстоятелствата кабеларката/сателитката да не забие и да ти остави един надпис на екрана. но дори и тогава няма особен повод за притеснение, защото при подобен статичен образ интелигентната плазма сама си намаля яркостта и осветеността, така че въпросният надпис едва се чете, така че опасният срок сигурно се удесеторява...

трябва да си голям, ама голяяям куцуз, че да успеш да прецакаш модерна плазма

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Аз на 42PV80 и на 42X10 (единия е вече на 2 години) никога не съм спазвал тези 200 часа и най отговорно мога да заявя че нямат никакъв проблем.... това с тези 200 часа е нещо останало от предишни поколения...

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Да бе то едно време имаше и дискове които се въртят през тея 200 часа за разработка,но всичко замря едва ли вече някой ги помни.

7. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Аз на 42PV80 и на 42X10 (единия е вече на 2 години) никога не съм спазвал тези 200 часа и най отговорно мога да заявя че нямат никакъв проблем.... това с тези 200 часа е нещо останало от предишни поколения...
    Zlobarov-Сподели ако обичаш , има ли голяма разлика в картината на PV80 и X10?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Има!
    Само че няма как да ти отговоря коректно защото 42PV80 се ползва с ITV с операторски приемник (моето лично мнение че ИТВ предоставят възможно най лошото качество спрямо конкурентните им фирми) а 42Х10 се ползва с HD пакета на близу и....
    Докато си бях на цифрова с CA модул към евроком качеството ми се струваше супер... откакто съм на HD пакета като си пусна СД програма яко ме дразни как лошо се вижда
    На хубаво лесно се свиква... да не говорим че не съм пропускал мач на световното въпреки че някои са ми откровено безинтересни гледам само щото ме кефи картината

Ох тамън се бях разубедил за 50VT20 (нещо твърде скъп ми идваше) и те пуснаха 50V20 на 3400...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Взимай 50V20. Разликата е само в 3D възможностите. Докато /ако/ имаш какво да гледаш в 3D ще го смениш и без това.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Наля масло в огъня.... отивам

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Аз ще изчакам да се появи в Варна и аз ще го вземам. Цената изглежда примамлива. Дано не е грешка.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Днес го взех ( 50V20 ) като цяло съм доволен въпреки че събитието беше съпроводено с спиране на кабелната на близу (не съм и очаквал че голяма фирма с претенции ще има поддръжка до 19 часа --> срам и позор видя ли конкурентна фирма с подобни параметри няма да се поколебая да ги сменя) и поради несериозността на близу (по телефона ми заявиха че в договора било ако над 72 часа нямаш кабелна тогава имало обезщетение) се наложи да гледам Бразилия по някъв стрийм и съответно се измъчих...
    Иначе за малко захапах от мача от 17.00 --> кеф в ХД даже ТВто ми се видя огромно (ще свикна бързо)
    СД каналите определено изглеждат по добре на 42X10 къде поради по малкия размер къде поради по ниската резолюция...

офф/
    Относно анкетата в темата PDP 52" няма.... има 37/42/46/50/54/58/65/108
    офф/

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито
    PANASONIC TX-P50V20E има си ателитен тунер
    http://www.panasonic.de/html/de_DE/P...trackInfo=true
    Така ,че може да се откажеш от Blizoo още на другият ден купуваш си антена, стойка, конвертор и кабел....

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

zlobarov, ЧЕСТИТО !!! Отличен телевизор, първия който ми прилича на Pioneer Kuro.
    А историята с Близуу , тепърва ще се сблъскаш с най-съвършената и перфидна кол-система. От една страна много добър цифров сигнал /когато го има / и от друга при проблем дълги баламосвания . В един момент ще се почустваш като "Алиса в страната на чудесата" или в" Параграф 22" - избери си !

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Благодаря!

hristoslav2
    Не ми се занимава с антени конвертори и най вече с прокарване на кабели

nkd
    От доста време ползвам евроком след това цифрова на евроком и не съм имал никога проблем... тъпо се получи вчера ама не смятам да си хабя нервите излишно....

18. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Zlobarov-Честито.Очакваме ревю!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе