А ти и двата едновременно ли ще ги ползваш?Първоначално публикувано от nasa 1963
А ти и двата едновременно ли ще ги ползваш?Първоначално публикувано от nasa 1963
Да бих искал . Понеже съм маняк на тема телевизии.Искам да ползвам сат тунера с десек ключ да командвам четири сат антени и да вържа кабелния на цифрова
Новите Panasonic-Kuro почти със сигурност ще ги пуснат на CES 2010 във Las Vegas/от 7-10 януари/,както беше с тазгодишните модели : http://www.cesweb.org/ ,така че остават само два месеца да ги видим.
Добре е да се пробва това, което искаш. Не знам защо не заложиш на външен HD приемник с много повече възможности от един вграден тунер?Първоначално публикувано от nasa 1963
Идеята за външен HD ресивър не е лоша и беше отдавна на първо място с появата на DREAM BOX 800 HD PVR и IPbox 9000HD HDTV PVR , но идеята е по малко кабели и дистанциони и евентоално с един CAM модул на IRDETO и карта на Булсатком да се отворят дирекно и HD каналите,а от други спътници някой свободни канали. За управлението на антените няма да има проблеми разгледал съм SAT менюто на Panasonika. А колкото до DVB - C тунера , ако стане - не е голям проблем. Като го взема и го поразровя какво може и някой се интересува ще споделя постигнатите резултати.
Ще съм ти много благодарен! Надявам се, не само аз.Първоначално публикувано от nasa 1963
Здравейте, някой има ли TX-L37U10E да сподели отзиви, че нищо никъде не мога да намеря написано за този модел?! Да го взимам ли се чудя
здравейте
Някой знае ли решение как да гледам в България моя Панасоник Viera,който е с американски тунер NTSC.
направих грешката да си купя Panasonic TC-P42G10 42" VIERA High-definition 1080p Plasma TV през американски он лайн магазин.
Телевизора е с американски тунер под NTSC.
Някой казват, че решението е Dreambox HD 800, друг казва сменяй тунера,ама с него върви и платка за монитора и др. , трети говорят за конвертори.
Опитвам сега със старо VHS видео с тунер,ама не става,DVD- то ми също Panasonic и то не върви,прескача. Чета тук във форума за регионални настройки,но нещо не ги намирам в менюто на телевизора.
Гледам телевизия само през компютъра и ползвам Viera само като монитор, получава се няква добра картина,но преубразувателя ми за волтажа загрява ужасно много в този режум на гледане въпреки, че е според мен супер. А когато гледам You Tube даже и не се затопля минимално.
опитахме с приемник на БулСатКом през HDMI на телевизора. Не стана нищо
Просто съм се видял в чудо.
Моля за мнения тук на ел. поща nvanko@abv.bg skype nvanko1979 и мобилен мога да дам.
мерси
Пускай си цифрова телевизия с външен приемник. Те трябва да имат опция да подават NTSC сигнал. Няма да имаш проблеми.
Вземи си по-мощен трансформатор за тока.
Може ли да кажеш дали в менюто му има опция за THX режим?
Lazaruss18 те е посъветвал правилно. Ако си на кабелна телевизия поискай цифров приемник от оператора ти. Не би трябвало да имаш проблеми със сигнала.
Здравейте на всички.
ТВ е вече в къщи и се радвам на прекрасна картина. Най после един телевизор работещ с всички възможни тунери едновременно.Специални благодарности на Христослав и Лазарус за съветите които дават , както и на всички от форума , не искам да засегна някой.Плазмата работи перфекно на HD и се справя много добре на SD. За около час играчка успях да пусна всички тунери да работят едноременно, като DVB - S /сателитния/ на две антени 39 Helas и 19,2 Astra с десек ключ /може и на четири но в момента нямам такъв ключ / . Нямам карта /ирдето/ на булсатком така че работят само свободните канали.Cam модул имам. Тв - то има четири фаворитни списъка от канали още не съм пробвал дали може да ги смесва от различните тунери , но затова ще пиша след пробите.Има редактиране и преместване на канали по отделните тунери и на фаворитни списъци. Активирах страна Германия на SAT тунера и след като хвана една част канали / на ръчно търсене / активирах и DVB - C тунера без да променям страна /Германия/ и после аналоговия , за DVB - T нямам канали за съжаление не съм в София. За мен Тв -то оправдава засега всичките ми очаквания / само дето ми се вижда още голям, но започнах да свиквам.
Желая на всички съфорумци успех при покупките.Ще пиша повече когато изпробвам всичко което мога.
П. П. Влизах в сервивното меню / на 20 часа и 30 включвания , но доста си бяхме поиграли в магазина .Беше запечатан , а за гаранцията наистина е 5 год. но трябва да се обадя допълнително на Panasonic вносителя.
Поздрави .....
nasa 1963,
Бъди здрав и пълноценно да му се радваш!
От къде мога да изтегля firmware за Panasonic TH 37PV80 ?
Ето как да отключите DVB-C тунерa - обяснено с видео (това е обяснено за GW10, но предполагам, че по същият начин става и с V10
http://www.computerbild.de/videos/LC...0-4316019.html
доколкото знам нямаПървоначално публикувано от netizen
http://panasonic.jp/support/global/cs/index.html
Вчера на един 46"S10 успяхме да настроим DVB-C тунера.Избрахме финландия-хелзинки и от менюто за DVB-C тунера променихме честотата от 384 на 111 и намери всички канали( по-подразбиране намираше само 13 канала)